שבוע סוף!

../images/Emo211.gifשבוע סוף!

היום ב-21:30. לשומרי שבת, ניתן לצפות באתר רשת, הכתובת מצורפת. אגב, נפתח פורום לשבוע סוף(לא שלי). כל ההודעות-כאן.

0OמומיןO0

New member
../images/Emo187.gifהתוכנית היום

התוכנית הייתה בסדר את האמת שלא ראיתי את כולה כי היו קטעים שלא הצחיקו אותי כי אני לא מכירה את כל האנשים שהם מחקים אבל היו כמה קטעים שמאוד אהבתי:
אהבתי את הקטע עם דנה האמיתית ודנה החיקוי זה היה מצחיק
זה באמת חיקוי שלא טוב כי למרות שאני לא הכרתי מי זו הדנה הזאת זה מצחיק אותי הדיבור שלה וזה לא נמאס
האח הגדול היה מצויין!החיקוי של ליאון השתפר,החיקוי של עינב רק הולך ומשתפר ונהיה ענק,והחיקויים של רנין ויוסי מהפעם הראשונה היו מעולים.גם הפעם זה היה קטע ממש מצחיק הכי טוב בתוכנית!

שירי116

New member
יש לי שאלה על החיקוי של עינב- :)

את רואה את התוכנית, ודווקא לפי מה שהבנתי וראיתי קצת היא לא אוכלת כל הזמן ושפרה היא זו שכל הזמן אוכלת (או שחר) אז למה עושים שהיא אוכלת כמויות כאלה רק בגלל שהיא קצת מלאה? :\ חח פשוט אמרת שהחיקוי משתפר ואת בטח מבינה יותר טוב

שירי116

New member
באמת?

אבל לפי מה שהבנתי עינב אוכלת רגיל כמו כולם, לא הבנתי למה הקצינו את זה בחיקוי כל כך
לא שאכפת לי מה הם אוכלים שם כן, שיאכלו מה שבא להם
ואצל שחר אני יודעת כי הוא אמר מראש שהוא אוכל הרבה והוא עושה הרבה כושר... בכל מקרה תודה על ההסבר D:

שירי116

New member
ועוד משהו-

חח אם לא הבהרתי את זה. לא אכפת לי מה אנשים אטוכלים או כמה, זה עניינם (למרות שספציפית בתוכנית הזאת זה עניין של כל המדינה
) ואני בעצמי אוכלת לא מסודר וזה. רק לא הבנתי להמ הקצינו משהו שנראה כלא נכון בחיקוי.

0OמומיןO0

New member
תשובה../images/Emo13.gif

נכון עינב לא אוכלת כל הזמן,היא אוכלת כמו כולם(את האמת שכולם שם אוכלים די הרבה אין להם מה לעשות אז הם אוכלים) אבל לא אמרתי שהחיקוי משתפר בגלל זה אלא בגלל הדיבור,הקול,הצחוק וכאלה.זה נהיה ממש מצחיק ודומה!
בטח עושים את זה שהיא אוכלת הרבה כדי להצחיק אבל לא שידוע לי שהיא אוכלת הרבה במיוחד אלא כמו כולם.

שירי116

New member
אהה ../images/Emo8.gif

הבנתי חח :) כי באמת יש לה קול שונה :) וכם בדיוק מה שאני חשבתי פעם! תכל'ס מה יש להם לעשות שם חוץ מלדבר&בריכה&סריגה&לישון&לאכול&להתארגן (להתלבש, להתרחץ, להתאפר וכו'
) חח משועממים שכמותם ><

שירי116

New member
היה מעולה היום!

אהבתי הרבה דברים. את רון חולדאי, השוט וסמלת (או סמרת?) נטלי. היה מצויין בדיחות מעולות
קובי עושה מה זה מצחיק את רון חולדאי :)
אהבתי תא הקטע עם הזותי שאוהבת את ביבי ומרינה מקסימיליאן בלומין.
"בדיקור נמרץ"- בהתחלה לא הבנתי ואז כן וזה היה טוב D:
הבדיחות על הקאסמים וההתעלמות מזה היו גם ככה חשובות כדי להזכיר לנו על זה, אז זה טוב שמשלבים את זה
(רק חבל שלא מדברים על זה הרבה מעבר ל"שבוע סוף" בתקשורת...)
ציפי לבני היה נחמד. היו כמה דברים מצחיקים. ואורטל צדקת- זה אכן עמי סמולארצ'יק ראיתי בכתוביות בסוף
אבל או שהוא הסתפר או שמתחת לפאה לא רואים את השיא כי אני זוכאת שהיה לו כזה שיער כזה.. בולט
דנה ממפרץ האהבה- חבל שלא עשו את הזכרונו לברכה. היה נחמד שדנה האמיתית הצטרפה אבל שני כהן עשתה אותה יותר טוב
עופר שכטר כל הזמן חייך וצחק וזה היה מעצבן ><
היה מצחיק גם כשאורי פרץ למחשב של גבי אשכנזי :)
קובי לא היה בולט ממש היום חוץ בתור יוסי בובליל ורון חולדאי שזה בהתחלה... אבל הוא היה מצחיק כמובן
זהו. אני מתגעגעת קצת לאורן חריף ואנשל ויעקב. אבל גם דברים חדשים זה טוב ומרענן

0OמומיןO0

New member
חחח נכון לגבי עופר שכטר

היה שם איזה משהו שאורי גוטליב אמר שהוא ממש נקרע שם זה באמת מעצבן
ולגבי עמי סמולארצי'ק-כן יש לו שיער בולט
אבל בטח אספו לו אותו או משהו זה לא בעיה

שירי116

New member
חח כן שעופר נקרע מזה זה היה הכי מעצבן!

וזה עוד לא היה כזה מצחיק וגם אם זה הצחיק אותו יעני שתוק כבר אתה אמור לא להפריע >< יאפ כנראה משהו כזה D:

היה כזה מצחיק D:

יואוו התוכניות משתפרות כל שבוע! שני כהן חקיינית מעולה, הקטע שדנה נכנסה וקראה לה כלבה ואחרי 3 שניות אני אוהבת אותך הרג אותי XD "כשאתם תבינו................... אתם תיצטערו על זה"
הירידות על השיער של שיפרה
זה מצחיק אותי כל פעם מחדש

למעלה