The OC 414

414 ../images/Emo58.gif

טוב... בבקשה אלוהים שידליפו את פרק 415 לאינטרנט לפני שאני מתחרפןןןןןןןן היה פרק טוב... מרגש... אני נהנה מהמערכת יחסים של ראיין וטיילור.. מריסה באמת מיותרת! אהבתי את הקטע שטיילור הלכה לדוור והוציאה ממנו את המכתב זה היה ק ו ר ע ! אין היא ענקית! בעונה שעברה היא הייתה מרגיזה אבל העונה היא בוגרת יותר ומשעשעת! היה משעשע לראות את סת' מסריט את ראיין בשיחה שלהם חח הוא ענק! טוב והקטע של הרעידת אדמה מלחייץץץץ... בהתחלה זה ניראה מטופש עכשיו זה מותח... אבל זה ניראה כמו דרך לסיים את הסידרה.. אולי יקרה משהו שיעזור להם לסיים אותה... OMG שלא יהרגו לי את ראיין.. או את סת'
OC הייתה ונשארה הסידרה הכי טובה!

coooooc

New member
אימלההההההההההההההההההההה ../images/Emo58.gif

איזה פרקקקקקקקקקקק... יוווו אין מצב אני מחזיק עד חמישיייייי... אני טס לשם ופורץ לאולפניםםם נשבע לכם... אני יושב מול המסך בשוקקק.. איזה פרק טובבב ... אהבתי את הקטע שריאן החליף מתנות ואז היא קיבלה מילון..חחחחח ואז הוא אמר :המוכר אמר שיש בזה הכי הרבה מילים ..חחחח קרע אותי סת' באמת קצת נעלם בפרקים האחרונים..ואת הקטע שהוא צילם הבריכה שלו עם הבובות איזה 6 שעות וסאמר שואלת אותו עוד כמה זמן נשאר? הוא אומר לה 5 שעות ו58 דקות של כיף..חח אבל זה לא מה שמדאיג אותי... מה יהיה עם הרעידת אדמהה?!!?!?!?!? יווווווווווווווווווווווו בקיצוררררר פרק בן בן בן בן זו_ה

West Doll

New member
אומייגאד!!!../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif

שהפרק התחיל עם רעידת אדמה לא כזה נלחצתי...אמרתי ואללה, רעידת אדמה.. אבל בהמשך הפרק אני כזה נהנית מטיילור הקרועה וריאן וסת' ואיך שקירסטין נלחצת מכל הבנות האלה בניו פורט
ופתאום מגיע החלק של הרעידת אדמה...עמדתי למות...אמאלה!!! מה יהיה???? אני מתפחלצת :S

יוו אני ממש בלחץ!! ../images/Emo58.gif

באמת בהתחלה שהיה את הרעידות חשבתי שזה ממש תינוקי לעשות רעידת אדמה אבל בסוף הפרק כולם כזה התחילו להסתדר אחד עם השני (וידוע שבאו סי לא תמיד הכל מושלם) - ג'ולי וקייטלין, סת' וסאמר, ראיין וטיילור, ופתאום מגיעות הרעידות אדמה האלה משום מקום והורסות את הכל :S ... אבל אין מצב שמישהו באמת ייפגע רציני לפי דעתי.. בעיקרון היה פרק מעולה! כ"כ עצוב שנשאר רק עוד 2 פרקים.. מה אני יעשה אח"כ?! אין לי חיים בלי הסדרה הזאת!

CraP BaG

New member
../images/Emo2.gif הולי שיט!! ../images/Emo58.gif

זה מה שאמרתי במשך דקה אחרי שנגמר הפרק!! מטורףףף איזה סיום לפניםםם לא יכול לחכות ליום חמישייי מזל שראיתי תפרק רק היום ולא ביום חמישי שעבר חח פשוט מעולה! ועוד מעט נגמר לתמיד

BarcaBoy2

New member
אפשר קישור למגהשאר פליז?

זה הפסיק למצוא לי מישומה.. יש למישו לינק? תשלחו בפרטי

מישהו בבקשה

יש לכם קישור להוריד מהרפידשאר?? שלחו לי בפרטי בבקשה... לא ראיתי 12 13 14 זה ממש יעזור):

למעלה