MשחHק.

nogafe

New member
זהו, שזה מה שמוזר...

בדרך כלל זה כל כך שקוף על אנשים שהם באים רק כדי להיות בטלוויזיה- רואים אנשים הזויים לגמרי שתוקעים קטע ומסכימים עם השופטים שלא צריך להעביר אותם, או אפילו אנשים שמשתרללים מול השופטים ואז נפגעים מזה שהם לא עברו כי הם בטוחים שהם קלי הבאה בגלל שהם יודעים לדבר. ואז הפרה הזאת מגיעה והיא נראתה באמת רצינית, כאילו היא אשכרה ציפתה שיעבירו אותה כי היא שרה יפה... היא לא נראתה כמו מישהי שנורא רוצה להיות בטלוויזיה, אלא סתם כמו ילדה מפגרת עם בעיות נפשיות... והיא הרסה לי לגמרי את "אניטיים"
כל פעם שנאי שומעת את השורה "just hold on to my love" אני סוגרת את השיר

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifדווקא חבל על השיר הזה

הוא נחמד
זה מזכיר לי את הסיפור עם הג'וק של מורן {
} היא תשיר לו since you been goooooooone ואז הוא יחזור וישיר לה here i am once again היא תמעך אותו im torm into pices... למרות שזה לא מנע ממני אף פעם לשמוע את BTHE

nogafe

New member
אמממ... מה?../images/Emo12.gif

אני כל כך לא רוצה לדעת.... טוב בעצם כן

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמה, הסיפור עם הג'וק?../images/Emo12.gif

אם כן
סתם, מורן {
} התחרפנה כי היה לה ג'וק בבית...אז סתם דיברנו ואז היא עושה לי משהו בסגנון "האאא הוא הלך, אני אשיר לו since you been gone" ואז אני אמרתי לה שאם הוא יחזור הוא ישיר "here i am' once again" ואמרתי לה גם, שבמקרה כזה שתמעך אותו, ואז הוא יוכל לשיר "im torn into pices"...
כמה אני משעשעת...ואני לא יודעת מה הלך בסוף עם הג'וק

חלי13

New member
../images/Emo27.gif

לא שמעתי מלא זמן את סום קיינד אופ מירקל את האמת, אף פעם לא ממש היה לי כוח לשמוע אותו פשוט כי הוא מעצבן אותי ועכשיו אני שומעת את Seif Al Din של אפיקה

RAVril

New member
עונה../images/Emo26.gif

לא שמעתי הרבה זמן את BOY וזה כי אני פשוט לא אוהבת את השיר
ואני שומעת עכשיו The Veronicas - A Teardrop Hitting The Ground שיר מומלץ ביותר

timtamtum1

New member
אמ..

Walk Away.. לא יודע למה
הרבה זמן לא יצא לי לשמוע אותו
ואני שומע עכשיו דה קוקס-נאיב

Good 2b Me

New member
אמממ.. ../images/Emo175.gif

מזמן לא שמעתי את SUBG כי חרשתי עליו המון זמן והוא כבר נמאס עליי.. לכן אני משתדלת לא לחרוש על שירים שאני אוהבת הרבה.. ושיר שאני שומעת עכשיו ashley parker angel- let u go

Hangman Jury 87

New member
אני ../images/Emo189.gif

שיר של קלי שלא שמעתי הרבה זמן: נראה לי ש- I Hate Myself For Losing You. שיר שאני שומע עכשיו: Incubus- Pardon Me

למעלה