MשחHק.

Blue Aura

New member
../images/Emo210.gif MשחHק. ../images/Emo96.gif

[נכון תות וקפה ממש הולכים ביחד
] אוקיי, אז ככה זה הולך: אתם צריכים לחשוב איזה שיר של קלי כבר הרבה זמן לא שמעתם ותגידו גם למה
ואתם יכולים לכתוב גם שיר לא של קלי. ואממ, שיר שאתם שומעים עכשיו.
יעללה

ליטול B

New member
אני אני אני אני..../images/Emo9.gif

אני לא יכולה לשמוע את BOY כי פשוט חרשו עליו ואני כבר לא יכולה לשמוע את השיר הזה..
ואני שומעת עכשיו את The Veronicas-Heavily Broken(live)
מומלץ

daphnef

New member
בדיוק אותו דבר..חוץ מ..

השיר שאני שומעת עכשיו.. אני שומעת את : זה רק הלב שכואב לך-אביב גפן

a k c

New member
../images/Emo109.gifאוקי...../images/Emo12.gif עונה... ../images/Emo9.gif

לא שמעתי הרבה זמן את IHMFLY בגלל שאני לא רציתי... זה אחד מהשירים שאני פחות אוהבת של קלי...
עכשיו אני שומעת את ברייק..

YouFoundMe

New member
אניאניאני../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif../images/Emo47.gif../images/Emo129.gif

לא שמעתי הרבה זמן את BOY. ואני לא רוצה
שיר נוראי
ועכשיו אני שומעת את מרגיש אחר - סינרגיה שיר מומלץ בחום

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאת מתכוונת../images/Emo15.gif

מומלת בחום יולי אוגוסט השיר מרגיש אחר באמת מעולה אהבתי יותר מ"חום.." הבעיה שלי איתם זה ש..מרגיש אחר..נשמע..בדיוק..אותו..הדבר..כמו.."חום.." וכמו כל שאר השירים שלהם ברצינות כששמעתי את מרגיש אחר בפעם הראשונה עד הפזמון לא שמתי
בכלל שזה לא "חום.."
בקטנה..שיר יפה

Addicted To You

New member
אני

לא שמעתי כבר הרבה זמן את YFM...ובאמת שאין לי מושג למה...דווקא אין לי שום דבר נגדו..

s k p

New member
../images/Emo27.gif

SUBG כי חרשו עליו אז כבר נמאס לי לשמוע אותו....

patito ƒeo

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

שיר של קלי? אממ. BOY. כי אני לא מסוגלת יותר. YFM.. JMTT.. אני דיי לא מסוגלת לשמוע שירים שלה יותר.. מחכה לאלבום השלישי :\ שיר שאני שומעת עכשיו the veronicas - Speechless Live

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאינלימושג..../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

אין בארומה תותים
אמממ אוקה SUBG חרשו עליו כל כך הרבה למרות שאם אני אשמע אותו אני לא אעביר תחנה אני משתדלת לא לשמוע אותו כי הוא כבר....דייייייייי
ואני שומעת עכשיו את - No Promises - Shayne Ward שיר באמת באמת באמת מומלץ
הוא פשוט..מקסייים
|נמסה|

otollo

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo26.gif

אני אגיד יו פאונד מי. אני יכול לשמוע אותו אבל בואו נגיד שאם הוא לא יצא בשאפלד אז אני לא אשמע אותו מיוזמתי ><". ואממ עכשיו אני שומע Fort Minor - Where'd You Go. שיר יפה
.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאמממ מגניב../images/Emo12.gif עונה../images/Emo26.gif

לא שמעתי מלא זמן את...אמממ...נראה לי את BYL, אין לי שמץ למה
אני שומעת את השירים בעיקר במחשב, ולא מהדיסקים-אין לי כח לעלות למעלה ולהביא אותם
אז לפעמים אני לא שמה את הששירים של קלי, וזה נראה לי מה שדילגתי עליו הכי הרבה, אני ממש לא יודעת למה! וגם יוצא לי לזמזם שירים, שבגלל זה אני שומעת אותם-אבל יכול להיות שלא שמעתי אותם יותר זמן מBYL... עכשיו אני לא שומעת שיר, אני רק שומעת תוכנית טלוויזיה {נשואים פלוס...כמה שזה משעשע אותי
}

nogafe

New member
עונה

שיש שמלא זמן לא שמעתי זה "אניטיים".... בעצם כשאני חושבת על זה, לא נראה לי ששמעתי אותו אי פעם ממש מההתחלה עד הסוף...
אבל יש לי סיבה טובה! זה הכל בגלל איזה אמריקקית מ"אמריקן איידול"... אז ככה: בעונה השלישית או רביעית של אמריקן איידול הגיעה מישהי בתחפושת פרה והתחילה לשיר את "אניטיים", וכאשר היא הגיעה לשורה just jold on to my love היא תפסה את העטינים שלה (ואני מדברת על העטינים של התחפושת כמובן
) .... קיצר מאז לא יכולתי לשמוע את השיר
ועכשיו אני בדיוק שומעת את WHERE IS YOUR HEART....

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתחפושת של פרה?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

הא, פרות
שליטה
ואחרי טרואמה כזאת, אני לא בטוחה שגם אני הייתה מצליחה לשמוע את השיר הזה יותר

nogafe

New member
כן...../images/Emo67.gif

הכי מצחיק זה שכל הזמן שהיא שרה הם התפוצצו מצחוק ובסוף קטעו אותה והעיפו אותה, והיא ממש ברצינות כעסה עליהם שהם לא לקחו אותה ברצינות... המסר של הסיפור ילדים: אם אתם רוצים לעבור אודישן במוזיקה, אל תתפסו לעצמכם את העטינים

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני בטוחה שזה המסר

אבל יכול להיות שהיא גם ידעה שייעופו אותה, אבל יידעה גם שדבר כזה מפגר ייראו בטלוויזיה...אז יכול להיות שהיא פשוט רצתה להיות בטלוויזיה
אמריקקים

nogafe

New member
you said it honey../images/Emo6.gif

הקטע הוא שהיא נראתה ממש עצבנית כשהם סילקו אותה אחרי חמש דקות....כאילו מה ציפית? שהם יחתימו אותך במקום לחוזה ל"תנובה"...?
אבל את יודעת מה הכי הכי עצוב? שהיא אשכרה שרה לא רע...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו,היא רצתה להיות בטלוויזיה../images/Emo6.gif

חוצמזה, לא נראה לי שהם רוצים חולת נפש אצלם בתוכנית, אם היא באמת חשבה שייקחו אותה, עם הקטע של הפרה...

למעלה