5X15

Musi© Gi®l

New member
היום סיימתי לראות את העונה השישית

<כן, באיחור נו
> וואו, הפרק האחרון היה כל כך חזק. במיוחד הסוף. מתי העונה הבאה?!?!

Musi© Gi®l

New member
איזה באסה זה עוד מלא זמן../images/Emo10.gif

יש איפשהו ספוילרים ?

Kill Bernard

New member
זה בכלל לא כזה מלא זמן.

אתם לא זוכרים איך חופש גדול עובר מהר? יעבור מהר. אל תדאגו. הוא ייגמר לפני שתתחילו לשים לב שהוא התחיל.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif שרשרתי אותך למקום הלא נכון!

אני מצטערת.
אין לי הרבה מה לעשות עם זה עכשיו. האם תסלחי לי?
(את יכולה לפרסם את ההודעה מחדש בשרשור השאלות, אם תרצי, לשם התכוונתי לשרשר את זה).

סקווצ

New member
היה פרק ממש חמוד

אחרי הרבה זמן שהפרקים לפי דעתי היו לא משהו זה היה פרק ממש נחמד ומשעשע הקטעים עם מישל הו כה נחמד ומרטי שב
[ורורי ממש לא נראת מופתעת כשהוא אמר לה שהוא מעוניין בה כיאלו כן זה היה ברור אבל היא בד"כ תמיד מופתעת כמו סתומה בקטעים ברורים מאליו] עם לוק ולורליי קצת מציק ומה הוא צועק עליה! אה כן בסוף עם לוגן נו רורי צריכה להיות תמימה או משהו -מכסה את עייני- טוב סוףסוף אני מרוצה מפרק שלגילמור הלכתי ללמוד לבגרות

yulo

New member
איזה פרק יפה ../images/Emo13.gif

ממש אהבתי כל דקה..אהבתי את זה שלוק רצה לראות את לורלי את מה שלורלי אמרה לרורי: אדואלף זו סבתא..או משהו כזה
אהבתי את הקטע בסוף עם לוגן ורורי ...וריחמתי על מרטי
קיצר פרק מהממם

תקציר

בבית הספר היסודי בסטארס הולו מעלים את ההצגה "כנר על הגג", ובזמן שלורלי ולוק היו ביחד, לורלי התנדבה לארגן את התלבושות ונידבה את לוק לבנות את התפאורה. אחרי שהם נפרדו, לוק הסכים לבנות את התפאורה כי הוא חשב שהוא יפגוש שם את לורלי, אבל לורלי עבדה מהבית. בהצגה קירק הוא הגיבור הראשי ומשחק עם כל הילדים מכיתה ג'. בסוף שבוע ביום שישי, לורלי ורורי אוכלות ביחד ב'ייל' במקום אצל אמילי וריצ'ארד בגלל שלורלי מחרימה את אמילי. רורי רואה את מרטי אבל הוא בורח, ולמחרת בפגישה של העיתון היא רואה אותו מהחלון, ויוצאת החוצה כדי להזמין אותו למרטון, אחר הצהריים, של איזו סדרה שהוא אוהב. הם מתחילים את המרטון ואז לוגן דופק ומזמין את רורי ומרטי למסעדה סינית עם עוד כמה חברים שלו (של לוגן). כשמגיע החשבון מחלקים את הכסף וכל אחד צריך לשלם 75 דולר, לוגן משלם על רורי ומציע לשלם גם על מרטי, אבל מרטי הולך לחפש כספומט במקום. מרטי יוצא החוצה ורורי יוצאת אחריו, ורואה שאין לו כסף לשלם אז היא מלווה לו. החבורה של לוגן רוצה לנסוע לאיזה מועדון, אבל רורי ומרטי חוזרים ל'ייל'. מרטי מתוודה בפני רורי שהוא אוהב אותה והיא מתוודה בפניו שהיא אוהבת את לוגן, אבל מתעקשת שהם ישארו ידידים. בסוף הפרק לוגן נכנס לחדר של רורי דרך החלון והם מתמזמזים.
סיימתי!

אוי........ מסכן מרטי.....

אבל לוגן חתיך... מה לעשות.... למרות שלא נראה לי שזה יחזיק הרבה לורלי ולוק- תגידו נפלתם על השכל? גוד דמט... תחזרו כבר תודה על התקציר!!

למעלה