dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif

להיקארו יש עונה שנייה לא? מראים אותה ביוטוב? (לאלה שמכירים ) ולמה לעזאזל יש קטעים של שונאן אי בין היקארו לטויה(נראה לי שקוראים לו טויה)?!??!?

סלחי לי !!!

1. להיקארו אין עונה שנייה 2. יוטיוב מראה את הספיישל "בעקבות טורניר כוכב הצפון" בלבד 3. שונן, ולא שונאן 4. אקירה טויה הוא שמו של יריבו של היקארו (או בעיניי כמה אחרים ואחרות- האחד והיחיד שנועד להיות שותף המזמוזים שלו).

dinora12

New member
../images/Emo210.gifכן אבל

בטלמאנגה לא היה את כל הקטעים שמראים בתמונות שיש בפורום של שנאן אי.(מה שמביא למסקנה-עונה שנייה) אה ולבסוף מצאתי את השם של הסדרה. Hikaru No Go וביוטוב יש שם פרקים בחלקים.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifמי דיבר על פורום../images/Emo35.gif

טלמאנגה זה בערוץ הילדים
(לא לצחוק עליי) ויוטוב(YouTube) זה אתר

הפורום שכתוב כאן, בציטוט שלך :

"בתמונות שיש בפורום של שנאן אי.(מה שמביא למסקנה-עונה שנייה)"

../images/Emo15.gif שונן-איי, לא שנאן אי

שונן- בחור, נער. (הטיות נפוצות בישונן- בחור יפה, סמוראי שונן- סמוראי מתלמד, ידעו גם כ האנה שונן- בחור פרחים או פרח סמוראי, אם תרצו) איי- אהבה (הטיות נפוצות: איישטרו - אני אוהב אותך, אייבו- אהובי, ניתן לומר גם בוקו נו איי- האהבה שלי) ביחד- שונן איי- אהבה בין נערים. ולצערנו הסדרה הזו היא רק טריגר למאנגה. שגם שם לא קורה שום דבר יותר מדי לוהט בין טויה לשינדו, לצערי.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאוקיי

התמונות שיש בפורום(בפורום הזה) של שונן איי(תודה על התיקון) ומזתומרת טריגר? (מכחשת לכך שנולדתי בישראל)

../images/Emo15.gif טריגר- משהו שעלול

לפגוע בנפשות עדינות מסויימות. כמו- סאדיזם, מזוכיזם (אח אני אוהבת ניורוטים שהופכים למזוכיסטיים!), התאבדות או מחשבות התאבדות, מוות, תיאורים קשים של דם, אלימות ושפה קשה, סקס, אונס וכ"ו. התמונות- צויירו בידי מעריצים נלהבים כמונו, שאומרים לעצמם "המממ הם הרבה יותר יפהים כשהם בודקים אחד לשני את השקדים עם הלשון".

../images/Emo15.gif אופס, כתבתי על טריזר, לא

טריגר. תריגר הוא בעצם משהו שאמור לגרות אותך לקרוא את המאנגה. (או במילים אחרות: הסדרה בחיננם המאנגה לא! תקראו את זה ותדעו מה ההמשך!)

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאז המנגה האמיתית

היא ספר? מצטערת על היותי קרצייה

Mor L

New member
המאנגה האמיתית

היא מאנגה - קומיקס יפני - ולא ספר

../images/Emo15.gif וואו. זה ממש

שרשור מידע לכול החדשים! (אני מתכוונת- שירשור שאחרי קריאתו אתה באופן רשמי צולח את שלב הנוב ומשתדרג לך למעריץ אנימה טרי. וזה מרענן כי כולנו כבר התכווצנו בכביסה איזה כמה פעמים)

star_female

New member
הסידרה היא לא טיזר למנגה,

אלא אם כן דיברת על הספיישל של טורניר כוכב הצפון (שגם שודר בערוץ הילדים). ואני לא חושבת שיש מילה כזאת "טריזר"... (וטריגר זאת לא מילה שראיתי שמשתמשים בה בהקשר הזה, בד"כ משתמשים בטיזר או פריוויו) דרך אגב, גם האנימה וגם המנגה הן לא בחינם. את שתיהן אפשר לקנות ואת שתיהן אפשר למצוא באינטרנט (בדרכים לא חוקיות מן הסתם). וגם בטלויזיה זה לא ממש בחינם, הערוץ משלם על זה ואת משלמת על הערוץ

למעלה