תראו-

../images/Emo210.gifתראו-

JK Rowling updated her site today with news that she now has a third title for Book 7. Jo also discusses her progress with the seventh book in the past week. I've now got a third title. I've been thinking back, and I know that I've had more titles than this for a couple of the previous books, so I'm not too worried by this. Title three currently ahead by a short nose, or perhaps that should be a vowel and two consonants. I've just had a great writing week. There are few feelings more joyous than reading back over the week's work and thinking 'that's not bad at all', as opposed to the all-too-frequent, 'it's rubbish, I've wasted a week and I'll have to re-write the lot.' And if you think that's an exaggeration or false modesty, you are very, very wrong. It's perfectly possible to put in eight hour days and have nothing to show for them but a single idea that, if reworked completely, might be passable. זה ממאגלנט...

שם הספר השביעי: הארי פוטר ורון.

תנועה אחת, שני עיצורים!~
[מה?!
זה מה שהיא אמרה.
]

זה לא הגיוני

חוצמזה שזה הזויהיא אמרה שזה הארי פוטר ו... אבל למעשה באנגלית זה Harry Potter And The כך שזה לא יכול להיות רון אבל זה מאד יכול להיות Harry Potter And The Harry Potter And The End

מה יא

New member
*מצחיקה את עצמי*../images/Emo96.gif

The Harry Potter And The Ron
Harry Potter And The End זה מצחיק D:

the ror

New member
תרגום שלי...

ג. ק. רולינג עידכנה את האתר שלה היום עם חדשות שעכשיו יש לה כותרת שלישית בשביל הספר השביעי. ג'ו גם מספרת/דנה על ההתקדמות שלה עם הספר השביעי בשבוע האחרון. עכשיו יש לי כותרת שלישית. חשבתי במבט לאחור, ואני יודעת(רולינג אמורה להגיד את זה) שהיו לי יותר כותרות מאשר הפעם לכמה מהספרים הקודמים, כך שאני לא עד כדי כך מודאגת מזה. (את המשפט האחרון בפסקה לא לחלוטין הבנתי-רק שיכול להיות שהכותרת תהיה מורכבת משני עיצורים ומאות תנועה). בידיוק היה לי שבוע כתיבה נהדר. ישנם מעט רגשות יותר מהנים מאשר לעבור על עבודת השבוע ולחשוב "זה בכלל לא רע", בניגוד לכל ה "זה שטויות" שהיה לעיתים קרובות מדי, בזבזתי שבוע ואני אהיה חייבת לשכתב את הכל. "ואם אתם חושבים שזו הגזמה או צניעות מזוייפת, אתם מאוד, מאוד טועים. זה מאוד אפשרי לנצל 8 שעות ביום ושלא יהיה כלום להראות מהם חוץ מרעיון בודד, שאם ישוכתב לגמרי, יכול להיות בסדר(או עובר).

liorhikri1991

New member
אני רק הבנתי מפה!

שהיא אמרה שיקח לה זמן לכתוב וגם אם היא כותבת 8 שעות ביום אז היא לא תסיים בקרוב. בקיצור יש לה עוד הרבה זמן. ודובר שם הרבה על כותרת אבל לא רשום אותה אני צודק.

SuperGirl711

New member
אז כמה שעות אתה מצפה ממנה לכתוב?!

25 שעות ביום?! היא בנאדם, אתה יודע.

the ror

New member
העניין של ה 8 שעות זה שהיא אמרה

שקורה שהיא תעבוד 8 שעות ושכאילו היא תתקדם הרבה...ככה שזה לא רומז אפילו לכמה עוד נשאר. ודובר שם על כותרת ל 7 אבל אכן לא רשום אותה(למרות שיש רמז שיכול להיות שהמילה הנוספת ל"הארי פוטר ו" יהיה בצורת עיצור-אות איות-עיצור)

לכתוב 8 שעות ביום זה טירוף.

אין פלא שא"כ היא חושבת שהיא כתבה שטויות. אני חושבת שבשלב מסויים המוזה נוטשת.

ZoHaRoT

New member
יש כבר ספר כזה...

של נריניה... היא בטח תמצא משהו יותר מתוחכם...

Winter Blue1

New member
../images/Emo108.gif נכון לספר האחרון של נרניה

קוראים הקרב האחרון. ובכלל אני חושבת שיקראו לזה "הארי פוטר והשומנים" דפקט אישי DDD:

the ror

New member
הודעה שהנושא שלה "התרגום שלי..."

שני הודעות לפני ההודעה שלך,אולי תעזור...

למעלה