שלום לכם:)

../images/Emo210.gifשלום לכם:)

מזמן לא כתבתי פה..יש משהו שנורא מציק לי, בזמן האחרון אני מגמגמת יותר, עזבו מגמגמת, אני יותר נתקעת, היתה לי תקופה טובה עד לפני חודש דיברתי די בסדר, גמגום קל לא משהו שממש הפריע לי..אבל בזמן האחרון זה התחזק ואפילו את שמי קשה לי להגיד..אני אצליח להגיד הכל חוץ מאת מה שאני באמת רוצה להגיד. את המילים הכי פשוטות קשה לי, סתם להגיד תודה או משהו בסגנון. כשאני עם הרבה חברים בערב או משהו יותר קל לי, אבל עם ההורים אני נתקעת המון, בשיחות עם חברים אני פשוט באה להגיד משהו נתקעת באיזשהי אות ואומרת שאני לא זוכרת מה רציתי להגיד(כמו תמיד). זה כ"כ מציק, כבר מזמן לא היה נתקעתי ככה עם הגמגום, ואני דווקא לא מרגישה לחץ או משהו בזמן האחרון..מה יכולות להיות הסיבות שהגמגום חמור יותר עכשיו? אבל יש לי גם בשורה טובה, בשיעור מתמטיקה כמה ילדים צחקו על ילד אחד שמגמגם מהבצפר(מעניין אותי מאוד מי זה האמת..) בדר"כ כשאני שומעת את המילה "גימגום" הלב שלי קופץ ויש לי תחושה של הקאה, רק שאף אחד לא ידע שלא יגיד שום דבר..אבל משומה כשהם צחקו עליו הרגשתי טוב..בצורה חולנית כלשהי, כי הבנתי..שבעצם לא יודעים שאני מגמגמת..וסתם פתאום לא היה אכפת לי לשמוע את המילה הזאת..כאיול התגברתי על מה סתם אנשים טיפשים יגידו. מה אתם חושבים שכדי לי לעשות? נילחמתי כ"כ הרבה שנים עם הגמגום הזה..(אני בת 15 ד"א) ועכשיו פשוט נמאס לי, אני חושבת על זה..עוד כמה חודשים אני צריכה ללכת למבחנים שישאלו אותי הרבה שאלות כדי להתקבל לבית ספר לאומנויות, אם אני אתקע פתאום בשם שלי או באיפה אני גרה..זה יהיה פשו נורא, עוד כמה שנים צבע, עבודה הכל..תמיד אמרתי לעצמי שיהיה בסדר שהגמגום יעבור רק כדי לא דלאוג זלה..ופתאום אני מבינה שזה יכול להכשיל אותי בכל כך הרבה דברים, אני לא מעוניינת ללכת לקלינאי תקשורת הלכתי פעם וזה רק החמיר, האם אתם ממליצים על טיפול בהיפנוזה? וראיתי כמה הודעות על מכשיר כלשהו, אפשר פרטים? כמה עולה, איפה להשיג מה זה עושה בעצם.. תודה מראש! מרגישה הקלה על הפריקה. ושלכולכם יהיה שבוע נהדר ולתקוותנו ללא גמגומים
.

../images/Emo210.gifאה ועוד שאלה../images/Emo9.gif

האם יש מפגשים של אמב"י בחיפה? ואם כן מה סבב הגילאים ומה עושים שם בכללי? אני די מתלבטת אם לבוא..זה ישמע מטומטם ביותר אבל אני מפחדת לגמגם|: (לגמגם במפגש של מגמגמים..מי יבין את הראש שליP:)

geashono

New member
האמת היא שאין לי

הרבה מה להגיד אבל שלא תיעלבי שלא מגיבים לך באופן בסיסי את מתארת דברים שחלק גדול מהמגמגמים עברו על בשרם את צריכה להבין שאין לך ממה להתבייש כי יש לך גמגום וזו עובדה את צריכה לעשות מה שטוב לך ולא מה שטוב לחברה אם את רוצה להשתפר בדיבור יש טיפולים שונים אבל עיקר הדגש צריך להיות שתעשי את זה בישבילך ולא בשביל החברה

את מפורום דוגמנות נכון?../images/Emo13.gif

אממ אני גם מגמגמת בעיקר עם ההורים שלי.. תשלחי לי פה\בפרטי את המסן שלך ואני אגיד לך מה עוזר לי =] ואני גם מבינה אותך בכך שאני גם עומדת להגיד מילה ואז אני אומרת ששכחתי... אנשים באמת מאמינים לכך.. בעבר דיברתי יותר חופשי, כיום התרגלתי להגיד כן\לא\שחור\לבן..עד 2-3 מילים =\ אני לא ממש יודעת איך לצאת מזה..

למעלה