שאלון

../images/Emo210.gif שאלון../images/Emo13.gif

שאלון בקשר לשיעורים אצלכם בסטודיו: אני כן... אני לא... אני אף פעם... הדבר שאני הכי אוהב/ת... ודבר שקצת פחות... נמאס לי קצת מ... הדבר הכי מעצבן... הדבר שאני הכי מצפה לו... המורה האהוב עליי... הסגנון האהוב עליי... הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא... תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות...

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

אני כן... לא באה לשיעור אם אין לי מצברוח אני לא... מפספסת שיעורים בסטודיו אם יש לי מבחנים אני אף פעם... לא אוותר על שיעור בגלל מבחן הדבר שאני הכי אוהב/ת... שהמורה מחמיאה לי
ודבר שקצת פחות...שאני לא מצליחה בתרגיל חדש נמאס לי קצת מ...אותם תרגילים על הבר הדבר הכי מעצבן...שאני רצה לשיעור כי אני לא רוצה לאחר ואז אני רואה שעוד לא התחילו הדבר שאני הכי מצפה לו...להיות כמה שיותר טובה המורה האהוב עליי...יש לי רק שתיים.. אבל בעיקרון יותר את ג'ורג'ינה הסגנון האהוב עליי...וואי זה ממש קשה לי יש לי קלאסי ומודרני... לא יודעת.. הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא...שהוא באמת טוב.. וכל השנה הוא לא מופיע, אלה קורע את התחת לאודישן שיש כל שנה (R.A.D) תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות... אין לי במחשב

עונה ^^

אני כן..עובדת על הקומבינציות/ריקודים/תרגילים שלמדתי בשיעור בבית
אני לא..שוכחת נעלי בלט בבית
אני אף פעם לא...אבריז משיעורים סתם! הדבר שאני הכי אוהבת...הכל!! (:)
דבר שקצת פחות..אממ..קשה לומר..אה! שאני מאחרת לשיעור בגלל שאני באה ישר אחרי בצפר [קורה לעיתים רחוקות..]
נמאס לי קצת מ...לעשות לעצמי פאדיכות בשיעורים! [ישלי קטעים שאני באה ביציאות XD] [יהיה טוב חח..:)]
הדבר הכי מעצבן..אין!:)
הדבר שאני הכי מצפה לו...שיגיע כבר השיעור הבא
המורה האהוב עליי...אווומיייגד! איזה שאלה!! אינלי אחת פייבוריט כי כולם מדהימים!
הסגנון האהוב עליי...היפהופ(:) למרות שאני אוהבת גם את שער הדברים..!!
הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא...כל מיני דברים לא עולה לי פשוט בראש [כי אני דיי ממהרת עכשיו]
תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה בפוזה ריקודית בהזדמנות! אני רצה עכשיו לחברה ללמוד למבחן אני באיחור!
שאלון מיוחד!

AdIdOsH7

New member
רושמת ממשתמש של חברה...

אממ שמתי לב שבגלל שמיהרתי היו לי שגיאות XD אז אממ...שאר הדברים... ו...אחד...רק כדי להראות שאני לא דפוקה...XD

דנה 211086

New member
עונה

אני כן... אוהבת חלק מהתרגילים בחימום אני לא... אוהבת להיות מאחורה במיקומים להופעה אני אף פעם... לא מעליבה מישהי מהקבוצה הדבר שאני הכי אוהב/ת... זה חזרות גנרליות ודבר שקצת פחות... שאני לא מצליחה שפגאט מלא נמאס לי קצת מ... שהשיעורים ארוכים הדבר הכי מעצבן... להיפצע תוך כדי ריקוד הדבר שאני הכי מצפה לו... הופעת סוף שנה המורה האהוב עליי... פמלה הסגנון האהוב עליי... ג'אז הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא... הגיבוש בין כל הקבוצות תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות... אין לי במחשב

ואלללר

New member
עונההה [;

אני כן נימצאת בקבוצת גיל לא שלי ( אני בת 13 ואני בקבוצת גיל 16 + ) אני לא אפספסס אימוןן בגלל שום סיבה שהיאא אני אף פעם לא הצלחתי לשבת על שפגת בניםם =| הדבר שאני הכי אוהב/ת את המתיחות שלל אולגהה . ודבר שקצת פחות את המתיחות של אולגה השנייה נמאס לי קצת מקומבינציות על הריצפה במודרני הדבר הכי מעצבן זה ללכת ישר אחרי בצפר לאימוןן הדבר שאני הכי מצפה לו זה להצליח לשבת על כל השפגטים ( נישאר לי רק פיסוק .. ) המורה האהוב עליי אולגה קושלמן הסגנון האהוב עליי מודרני ועכשוי הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא זה שאנחנו תמיד ביחד לא חשוב מה ואנחנו יותר משפחה מאשר חברים .. תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות זה תמונה בהגימנסטרדה באילתת .

ואלללר

New member
תיקווווווןןן

בתאיור של התמוה כתוב שאני עם החולצהה השחורה , אז לא אני בצד השנייי ...... עם החולצה ג'ינסס ניראלליי

YuvalJones

New member
עונהD:

אני כן... מתה על הסטודיו שלי. אני לא... מתה על הבנות בסטודיו שלי. כי לא כולן נחמדות. אני אף פעם...לא עושה הרב רעש בשיעורים.. הדבר שאני הכי אוהב/ת... בקודו זה אלון
ודבר שקצת פחות... את הסנובים[ריקוד.] נמאס לי קצת מ... פירואטים. הדבר הכי מעצבן... קפיצות שאלוהים לא יודע מאיפה המציאו אותם. הדבר שאני הכי מצפה לו.. היום שיודיעו לי שאני כבר יכולה לעלות על פוינט.. O: .המורה האהוב עליי... כולם. הסגנון האהוב עליי... בלט. סיפור חופר- מי שמכיר אותי באמת יוכל להיות עד לכך שעד לפני שנה בלט בכלל לא היה נמצא בלקסיקון שלי. סתומרת כן, אבל בחיים לא חשבתי על בלט בתור מקצוע שאני אלמד בגלל המון סיבות. השנה נרשמתי לזה ודי התאהבתי בסגנון הזה. פעם הייתי רק בקטעים של ג'אז,היפהופ. דברים קופצניים וחזקים והיום אני מתה על הבלט ומחכה לשיעור כל השבוע. -_- שונאת לחפור אבל לונורא. הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא... שאני מתה עליו
תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות... לא ממש פוזה ריקודית אבל אהבתי אותה, והיא בערך היחידה שלא יצאתי בה דובה >< אני חייבת להרזות. נמאס לי מהגוף הזה.

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifממש מתחברת לסיפור הבלט שלך../images/Emo6.gif.

גם לי זה קרה שנה שעברה, והיום אני לא מבינה איך חייתי בלי זה ומצטערת שלא לקחתי קלאסי מגיל 0!

א2י2וש

New member
אני :]

אני כן... הפסדתי כמה שיעורים השנה בסטודיו כי ממש לא יכולתי לבוא
אני לא... מפסידה שיעורים בסטודיו סתם כי לא באלי ללכת.. אני אף פעם... לא אהיה מרוצה מאיך שאני ארקוד
תמיד יש מקום לשיפור. הדבר שאני הכי אוהב/ת... את הסטודיו
ודבר שקצת פחות... שלא הולך לי בשיעורים לפעמים... קורה... נמאס לי קצת מ... שירים ששמים בחימום בכמה שיעורים. אבל זה פרט שולי
הדבר הכי מעצבן... שאני לא מצליחה לשפר את הגמישות שלי! הדבר שאני הכי מצפה לו... ימי ראשון וחמישי בסטודיו! המורה האהוב עליי... דליה
הסגנון האהוב עליי... מודרן ג'אז והיפ הופ הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא... שזה לא סתם מקום שבאים לרקוד והולכים. זה פשוט בית שני! אנחנו משפחה אחת גדולה שנקראת סטודיו קרן רייס
תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות...

../images/Emo129.gifאני חייבת גם!!!

אני מתה על השאלונים האלה.. אני כן...מקנאה בחברה המדהימה והגמישה שלי שכל שיעור מקבל מחמאות מהמורים [ליאורה מתה עלייך
] אני לא...מפספסת אף שיעור בפחות מ-39 חום!!!:)או שזה מדבק..:( אני אף פעם...לא יתעצבן על המורה שלי ולא יבוא לשיעורים שלה [למרות שהיא ממש ממש מגעילה אליי] הדבר שאני הכי אוהב/ת...לרקוד!!!
ודבר שקצת פחות...שהילדות בסטודיו מדברות כל השיעור וממש קשה לי להתקדם:( נמאס לי קצת מ...זה שאני לא מצליחה לעשות פירואט אחד יפה ואז אח"כ עוד אחד טוב.. הדבר הכי מעצבן...כמעט כלום!!רק שאנחנו כולנו בשיעור ואז יוצאים החוצה ומקפיא וכל השרירים נתפסים.. הדבר שאני הכי מצפה לו...שיסתיימו הלימודים ואני יוכל ללכת לסטודייו כבר!! המורה האהוב עליי...קורין [מודרני ומחזמר] ומיטל[קלאסי]..אחח קשה להחליט.. הסגנון האהוב עליי...הסגנונות שמעל..גם בגלל המורות וגם בגלל שזה הסגנונות הכי כיפים שיש!! הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא...הרמה הנמוכה[
] סתם באמת יש לנו רמה נמוכה כי לא מעיפים ת'גרועות שמפריעות ולא עושים בחינות קבלה והמעטות שמשקיעות [גאה ליהיות ביניהם!!] תמיד נדפקות.. תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות...אין לי..אין ליי תמונות של עצמי במחשב וזה מעצבן אותי.. אהבתי... אוףף הכלב שלי נוחר..[יציאה לא קשורה..] אה והיום היה לנו שיעור גיאוגרפיה ראשון והמורה ממש אחלה אבל היא מפחידה ברמות לא הגיוניות [עוד יציאה לא קשורה..] ודבר אחרון..אתמול חברה שלי באה לאנשים ואמרה להם "you fuckin banana" והלכה..זה היה ממש מצחיק ההבעות על הפנים שלהם אח"כ..[די יציאה אחרונה וזהו..:)] יאללה עפתי להתקלח..
שבוע טוב...

גם רוצה :)

אני כן...עובדת עדיין על הגימשות אני לא...שוחכת להיות מאורגנת כל פעם לפני שאני ניכנסת לסטודיו אני אף פעם...אני אף פעם לא מנסה להפריע למורה הדבר שאני הכי אוהב/ת...פירואטים ודבר שקצת פחות...הליכות רה לבה נמאס לי קצת מ...מהתרגילים בבלט הדבר הכי מעצבן...התרגילים בבלט =\ הדבר שאני הכי מצפה לו...ההופעה P: המורה האהוב עליי...המורה לג'אז הסגנון האהוב עליי...ג'אז הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא...אנחנו [ כל הבנות ] תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות...

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאני רוצה../images/Emo9.gif.

אני כן...מבואסת שהפסדתי מלא שיעורים בגלל המון הופעות עם רינת גבאי שהיו לי מהסטודיו
. אני לא...מוותרת לעצמי כמעט אף פעם בשיעורים {רק אם אני במצב ממש קיצוני
.} אני אף פעם... לא מאחרת לשיעור. בחיים בחיים בחיים. לכל דבר בעולם אני מאחרת, אפילו לנסיעות שקשורות לסטודיו, רק לשיעורים עצמם-לא
. הדבר שאני הכי אוהב/ת...זה את הסטודיו עצמו ואת האנשים שמסתובבים שם{בד"כ
}
. כל כך מרגישה שם בבית
. ודבר שקצת פחות...זה שלפעמים אנשים תופסים מעצמם, והם פעם היו חברים ממש טובים שלך, ואז התחילו לתפוס תחת
... מקרה עצוב
. נמאס לי קצת מ...הצורה שריקוד יכולה לשנות אנשים לגמרי, לא לטובה. פתאום הם יהיו מוכנים לדרוך עלייך בדרך להצלחה. הדבר הכי מעצבן...זה שיש בנות שעושות בלאגן בשיעור סתם. כאילו מה, באתן לרקוד, לא?
הדבר שאני הכי מצפה לו...הייתן צריכות לראות איך נתקעתי מול המקלדת כשבאתי לענות על השאלה הזאת, ואז פתאום נזכרתי-שאני אצליח כבר להגיע עם הרגל לראש {לא כל כך רחוקה מזה!!!}. המורה האהוב עליי...וואי, כל כך אין. מאוהבת בכל אחת מהמורות שלי!! {ומורה זכר אחד, טל הנדלסמן
}. הסגנון האהוב עליי...כל מה שאני רוקדת, לא יכולה לוותר על אף אחד מהם.{קלאסי,מודרני-לירי,ג'אז,היפ הופ}. הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא...שאנחנו זרוקות בסוף העולם אבל תותחיות רצח
. ושכולן מכירות את כולן, לא מכירים רק את הלהקות הכי גדולות. תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות... תוותרו. בעיקר כי אין, אני לא אוהבת להצטלם
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Only Dance

New member
../images/Emo191.gif שלום

אני כן...אני כן אוהבת לבוא לשיעורים, ולתת את הכל אני לא...אוהבת כשתפוס לי או מתוח לי ואז קשה לי להשקיע את כולי. אני אף פעם...לאמ פסידה שיעורים בגלל שטויות, או בכלל הדבר שאני הכי אוהב/ת...מתיחות. ודבר שקצת פחות...תרגילים שלא נותנים כלום - ביזבוז זמן. נמאס לי קצת מ...המזויקה כל העכשווי הזה אני בקטע של שנות השביעם שמונים ובסטודיון בתמיד עכשווי אמ טי וי. הדבר הכי מעצבן..הכי מעצבן? כשהטלפונים של הבנות מצלצלים כי שכחו לשים על שקט:) . הדבר שאני הכי מצפה לו...אהממ ההופעה הקרבה כי יש לי ריקוד לבנות לקבוצה. המורה האהוב עליי...המורה שלי, מן הסתם.. הסגנון האהוב עליי...מיניאטורה - ריקוד משחק כזה, עם אלמנטים קלאסיים ומשחק וזה חבל"ז... הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא...אהממ גיוון. תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות...תמונה? הנה

vashla

New member
וואו!

את יכולה לעשות את אותו הדבר רק להעביר את הרגל מאחורי הגב כך שהגב שלך יהיה ישר?

Only Dance

New member
אני אנסה ואגיד לך, ניסיתי כשהיא..

כשהיא אחורה, בטבעת מגיעה לראש, אבל לא כשהיא ישרה כי במפרקים של הכתפיים - בעיות, אבל אחרי חימום אנסה שוב ואעדכן אותך אם יכולה או לא. קאטי.

ofiroshka

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

אני כן... שוכחת דברים בסטודיו...
אני לא... אוותר על שיעור אפילו אם אני חולה...
אני אף פעם... לא אאחר לשיעור (רק במקרים חריגים P:)
הדבר שאני הכי אוהב/ת...זה לרקוד באימפורביזציה, בלי טכניקות ובלאגנים...
ודבר שקצת פחות... ג'אז.
נמאס לי קצת מ... מהשירים שהמורה שלי לג'אז שמה בשיעורים... כל הזמן אותם שירים.. |*הדבר הכי מעצבן... הטרנאווט |*הדבר שאני הכי מצפה לו... הוא שאני אתקדם השנה בטכניקה. |*המורה האהובה עליי... היא גליה המורה למודרני במגמה.
הסגנון האהוב עליי... הוא מודרני.
הדבר שמייחד את הסטודיו שלי הוא... אממ... אין?!
תמונה משיעור/שיעור פתוח/הופעה/תמונה שלכם בפוזות ריקודיות... (לא רואים כל כך...)

למעלה