פרק 216

khzh120

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

מלפני כמה חודשים

danit1234

New member
היי גם אני התחלתי עם זה לאחרונה[=

הגעתי למסקנה הזאת שאני אוהבת מידיי בע"ח מכדי לאכול אותם ובכלל פשוט כל פעם שעמדתי לאכול עוף דמיינתי את התרנגולת המסכנה ולא יכולתי >: ולדעתי צריך לעשות משהו נגד זה שיפרסמו בדרסט מוצרים שמנוסים על בע"ח גם לא בבובות ולא באלופה3 אם רק הייתייודעת איך פונים אליהם P:

1oror1

New member
גםם אני צימחוניתת ואני גם חושבת על זה בגלל זה

אני לא אוכללת את זהה איחח בשר זה רצח!!

khzh120

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

בשר זה רצח וטבעונות מצילה חיים! אין מה לעשות כדי מאוד לאנשי להבין שכולנו שווים ,גם הבעלי חיים

khzh120

New member
XDXD../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

למה לא להיות
? זה מציל חיים!

טבעונות זה לא כמו צמחונות

להיות טבעוני זה אומר לא לאכול בשר, חלב, ביצים... קיצר כל מה שמגיע מבע"ח. הרחבה של הצמחונות.

לולי 180

New member
../images/Emo127.gif טבעונות- מהמילה טבע..לאכול רק דברים

שקשורים בטבע- סלט, חסה, תפו"א וכו'.

khzh120

New member
../images/Emo45.gifחח הבנתי../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

כמו שנגה אמרה,הרחבה של הצמחונות...

AntilopA2

New member
היי,טבעונים לא אוכלים רק ירקות../images/Emo69.gif

מעניין שכשאני מספרת לאנשים שאני טבעונית הם תמיד מחליטים שאני אוכלת רק ירקות. פתאם פרחו מזכרונם כל סוגי המזונות האחרים שהם לא מהחי

khzh120

New member
הנה למה אני צימחונית../images/Emo66.gif../images/Emo71.gif

אני פעילה בחברת אנונימוס
אנחנו פועלים נגד ההתעללות בבעלי חיים שזה מתבטא בכמה צורות: הפרוות שמוכרים עבור עולם האופנה,הבידור שעושים מבעלי חיים,הבשר,וכמובן הניסויים שנעשים בלי הרף בחברות כמו הרבלאסנס
הבשר שאנשים אוכלים אולי טעים, אבל כל מי שיש לו בעל חיים לא חשוב אם זה כלב או תוכי(כמוני,יש לי תוכי
) יכול להבין את כול מה שעובר בעל החיים עד שהוא מגיע לנו לצלחת, ויכול להבין גם מה הוא אוכל! וגם הפרוות בעלי חיים מסכנים מתים כדי שלכמה אנשים יהיה מעיל פרווה ובעד חברות שונות של אופנה זה מזעזע
כדי שאנשים יבינו שלבעלי חיים לא קיבלו את שמם סתם,יש פירוש. לבעלי חיים יש חיים|סדגש ואנשים רבים הורסים אותם סתם,בשביל תרבות,אכילה,לבוש,והתעללות! לפני כמה זמן,אני חושבת 4-5 חודשים היה לי גור חתולים פצוע מתחת לבית,וראיתי שרוצים לאסוף אותו לזבל! אני באתי ואמרתי לאיש הזה שאני אקח את החתול,הוא לא רצה,ופשוט חטפתי לו אותו מהיד! טיפלתי בקטן,נתתי לו חלב,והיום הוא נמצא אצל חברה שלי
אני לא מוכנה שיצורים קטנים ואומללים ימותו,ובטח לא שאפשר עוד להציל את החיים שלהם! וכל מי שעוד קורא את זה
וזה חשוב לו,שיאמץ חיה,לא חשוב איזו,כי אם מאמצים חיה,זה צעד גדול,אמצתם חבר לכל החיים,נאמן,ואמיתי
סליחה על החפירה

לולי 180

New member
ואיי..

ריטה נהיתה כזאת מעצבנת? או שרק נדמה לי? כאילו..מה היא מצפה? היא עזבה את רני לבד, הכירה בחור וציפתה שכשהיא תחזור הוא ישב על הברכיים ויחכה לה? =\. ו......אסיקאריייייייין =]]]] איזההה מושלמיםםםם P:

יווולי

New member
ואוואוא היה פרק טובבבב!!!

דורי פתאום התחיל לספר הכלל לכולם!!! וואוואווייי מגיע לוווו... מסכן תום! עד שסוף סוף קצת עבר לו מסיגי ופתאום הוא צריך לגלות את זה... אסי וקאריןןןןןןןן אעעעע איזה גדוולל!!! איך קארין התבאסה שהוא אומר תודות לכולם ורק לה לא, ואז הוא אמר תודה הכי גדולה לקארין!!! איזה יופיי... איזה יופי שרני אמר לריטה שזה נגמר בינהם!! היא ממש חוצפנית, עזבה אותו לטסה ועכשיו פתאום היא רוצה אותו בחזרה!! אחלההההה פרקקקקקקקק!!!!

למעלה