פספסתי נראה בשישי בVOD אני מתאפק שלא לקרוא תגובות..חח..
ת תiם New member 30/8/07 #60 פספסתי נראה בשישי בVOD../images/Emo87.gif אני מתאפק שלא לקרוא תגובות..חח..
מ מרשמלוו ורוד New member 30/8/07 #61 איזה פרק.. איך שמחתישתום סוף סוף חזר לעצמו העיקר שישחק באליפות . ואהבתי שדורי בא להתוודות, הייתה סצינה טובה ! ואני מאוד אוהבת שיש לעפר ויהודה סצינות ביחד. היו להן שתי סצינות כאלה היום!
איזה פרק.. איך שמחתישתום סוף סוף חזר לעצמו העיקר שישחק באליפות . ואהבתי שדורי בא להתוודות, הייתה סצינה טובה ! ואני מאוד אוהבת שיש לעפר ויהודה סצינות ביחד. היו להן שתי סצינות כאלה היום!
ק קרציבל New member 30/8/07 #64 ../images/Emo23.gifואיך קוראים לשיר כשתום השתחרר? כשמהשמה, הפסיכולוגית שלו חיבקה אותו וזה.
L LetGoYouSonOfABitcH New member 30/8/07 #67 ראיתי עד הקטע שאוסקר וציפורה רקדו במקסימוס, מה קרה אח"כ?
ל ליר לאב תמיר New member 31/8/07 #88 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התמונה... הרגה אותי נוו זה לא נראה טוב!!! [אם מישהו לא ראה את הסצינה...] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התמונה... הרגה אותי נוו זה לא נראה טוב!!! [אם מישהו לא ראה את הסצינה...] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח