משחק

s a r a h13

New member
../images/Emo210.gif משחק ../images/Emo108.gif

*קרדיט לקומונה AC\DC אני חולה ונשארתי בבית אז הנה לכם משחק חביב. על כל אחד\אחת לכתוב 5 שאלות, מי שעונה עליהן, חייב לכתוב 5 שאלות גם הוא, אז, אני אתחיל. 1. מתי הכי היית רוצה להיוולד? (שנות ה-60, 70, 2300 או כל דבר.) 2. איפה הכי היית רוצה לגור? 3. את מי הכי היית רוצה לרצוח עכשיו? 4. מה היית עושה בשביל להשיג... אייפוד? 5. למה את\ה עונה על השאלות האלו? Oo תתחילו :)

MusicA

New member
אם הייתי נולד בשנות ה70 הייתי

מתאבד, זה באסה זה להיות חי בשנים של המוסיקה הטובה אבל להיות צעיר מכדי להבין מה קורה. הייתי מת להיוולד בשנת 45-50.

בטריה

New member
אוקיי...

1) שנות ה50 (כדי להיות בשנות ה20 בתקופה של זפלין ולהנות מהמוסיקה). 2) איפה שאני גר... אנשים טובים 3) ג. יפית... אני שונא אותה.... וגם את דוד ד'אור 4) כלום, לא חסר לי 5) וואלה אין לי מושג

Liorking

New member
אני עונה

1. בשנות ה-50 כדי לא להיות צעיר מדי בזמן שפינק פלויד ולד זפלין מחלקים ביניהם את השליטה בעולם 2. איפה הכי הייתי רוצה לגור? אם לא בת"א אז בניו-יורק 3. הייתי רוצה לרצוח את רוברט פריפ 4. יש לי כבר אייפוד 5. אין לי מושג שאלות: 1. איזה מוזיקאי היית מוחק מההיסטוריה? 2. אין לי יותר רעיונות...

Gezunthait

New member
הממ...

1.שנת 47-48 ככה, שאני אהנה גם משנות ה-60 וגם מה-70 :) 2.לונדון, תל אביב או ניו יורק. 3.את מי הכי היית רוצה לרצוח עכשיו? אני לא רוצה לרצוח אף אחד, אני לא אוהב לכעוס. 4.יוצא לרחוב בכל תחפושת שאתם יכולים לחשוב עליה ועושה מה שתרצו פחות או יותר. אני אוהב להביך את עצמי בציבור. 5.כי אני אידיוט, ככה זה. שאלות שלי: 1.לאמא של דני שלושה ילדים, אברהם, יצחק ו...? 2.מה פרה שותה? 3.איך מבצעים ניתוח תוך מוחי? 4.מי זה אלוהים הזה בכלל ומה הוא רוצה מחיי? 5.האם לאלברט אינשטיין היו גרביים?

הנה

1. מתי הכי היית רוצה להיוולד? 70 !!!!תקופת הזפלין אירוסמית' קווין !! 2. איפה הכי היית רוצה לגור?בשוהם
3. את מי הכי היית רוצה לרצוח עכשיו?את המורה שלי למתמטיקה/= 4. מה היית עושה בשביל להשיג... אייפוד?
עומרי שתוק!..יש לי אחד של 40 GB
5. למה את\ה עונה על השאלות האלו? כי אתה ביקשת?/=

שלי:

1.אם היית גיטריסט של איזו להקה..מי היית רוצה להיות..ומדוע?!!!!!/= 2.אם היית יכול להחזיר להקה אחת לחמש שניות לפני שהדינוזאורים נכחדו...איזו להקה זאת הייתה?
3.דני הקטן ספר עד 10 הלך הלך הלך ראה שלולית מים ונפל על צפרדע...מה הקונפליקט בסיפור הזה? 4.מה השעה עכשיו באריזונה? 5.איזה אנשים חיים באריזונה?איזה שפה הם מדברים מה הם אוכלים ומה הצבע גוף שלהם?

MusicA

New member
היית נולד בשנות ה-70 ו?

והיה לך את מטאליקה ונירוונה (וכמובן ארוסמית').

FuNky M0nK

New member
אווו כיף

1. מתי הכי היית רוצה להיוולד? (שנות ה-60, 70, 2300 או כל דבר.) אני מניח שבסוף שנות החמישים. 2. איפה הכי היית רוצה לגור? לא יודע, אולי לונדון. 3. את מי הכי היית רוצה לרצוח עכשיו? כרגע אף אחד. 4. מה היית עושה בשביל להשיג... אייפוד? אממ לא יודע... 5. למה את\ה עונה על השאלות האלו? כי אני אוהב כאלה משחקים (-:

FuNky M0nK

New member
שיט שכחתי.

אוקיי 5 שאלות: 1) אם היו אומרים לך שבונזו היה חוזר מהמתים וזפלין יעשו מופע ענק. כמה היית משלם כדי לראות את המופע? 2)איזה זיפלנאי את/ה הכי אוהב/ת? 3) מה את/ה שומע/ת עכשיו? 4) אוהב/ת קרמבו? 5) נוו אין לי עוד אחת...

MusicA

New member
שומע GOING UP THE COUNTRY

של קנד היט, איזה שיר מגניב, פשוט לא נמאס (עדיין).

frash22

New member
עונה

1) ככה 500 שקל... היה י יותר היית משלם יותר 2)אני אוהב את כולם בצורה שווה השילב ביניהם זה מה שאני הכי אוהב אז אני לא אוהב לבחור ביניהם 3)כלום,רואה "אחים לנשק" פרק 1 4)מת על קרמבו,יש למישהו קרמבו?

למעלה