יום שני!!!

גליזה

New member
../images/Emo210.gifיום שני!!!../images/Emo94.gif

בונננננננננננננננננננא! פאקינג סיימתי שאלת חקר ראשונה! ועוד ישבתי על הפורטפוליו, והתכוננתי למבחן בספרות! אני מרוצה מעצמי וזה כיף ללמוד אחרי תקופת בטלה והרגשה שאני לא ממצה את עצמי
יאללה, שנעבור את הכל, כולנו, בשלום! השאלה היומית..
עבודה ולימודים - הולך ביחד?

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif הולך, בטח הולך

מה, רק לימודים? [חח אמרה זו שאף פעם לא הייתה לה עבודה
] ו.. יום שני! יש לי שביתה, חוץ משעה היסטוריה בסוף היום.. ואז אנחנו משתחררים מכתה י"א להשנה!
[חוץ משיעורי אנגלית בשבילי, וזהו] ואין יותר בצפרררר
אז אני צריכה לקום בסביבות 12:30 כזה, ולהיות בביה"ס ב1 וחצי
לשעה אחת. טובנו
קשה זה בטח לא.. מה יש לי בהמשך היום? לא יודעת עדיין, נראה.. נראה נראה נראה

Simply Blonde

New member
הממממממממממממממממממ

יום שני! ואני פאקינג ערה ויש לי זמן למחשב בבוקר משהו רע קורה לי טוב נו אני הולכת לבצפר אחרי חודש ומשהו שלא הייתי ולא אני לא מתרגשת לא רוצה ללכת
והיום אני הולכת לזאתי ואח"כ לראיון עבודה והתלמדות בעולם הממתקים
הממממממממ אין יל כ"כ לימודים כאילו אני עושה שלא היהי לי לימודים אז עבודה זה אחלה בחלה.

HeNoOsH

New member
ב-11 מתכונת באנגלית

חחח היה מוזר ללמוד אתמול כל היום למתמטיקה כשיש לי אנגלית אבל סבבה..אין מה ללמוד לזה חח אממ אחרי זה חוזרת הבייתה וממשיכה ת'סבל הזה שנקרא מתמטיקה. אני עוד צריכה לקנו ת'מיקוד השני למתמטיקה =\ טוב זהוו...אממ יום טוב :] ובהצלחה לי =]

תלוי איזו עבודה.

אם זה פעם, פעמיים בשבוע אז סבבה, אבל לי אישית קשה לשלב לימודים ועבודה אם עובדים כל יום... היום היה יום מוזר:| הכל התבטל בערך ואף אחד לא הודיע לנו על זה קודם. אז סתם העברתי יום עם חברים על הדשא, ודווקא היה לא רע:)

Efrat K

New member
איזה כיףףףףף

עשיתי מתכונת באנגלית,חברה שלי שעושה את הפרוייקט באנגלית סיימה להכין את כל מה שצריך בכדי להציג את זה וביום רביעי אחרי המתכונת בתושב"ע ואחרי הpresentation אני אהיה הכי מאושרת בעולם.

SheWillBeLoved

New member
איזו עייפות]:

כל היום אני רק רוצה לישוןןןןןןןןן אעעעעעע השעות אפס האלו מאמללות אותי!!!!!!!!
אמ. מבחן או משהו בפיסיקה. היה בסדר
(אני חושבת
). שיעור ספורט,הברזתי כי לא היה לי כוח לשחק כדור עף, נו תנ"ך,שלא ממש יכולתי להקשיב,הייתי כ"כ רדומה ואני רדומה עד עכשיו ואני כ"כ חייבת לעוף לישון:|

coolit

New member
חייי היה יום חביב דווקא

קמתי ב12 שזה הקטע הפחות חביב ביצפר אכלתי בבית ב2 וחצי כי היתה לי שעה חופשית חזרתי לביצפר ב3, עד 4 וחצי הייתי בבית ועשיתי כלמיני דברים ישיבה בסניף פיצה עם חברות הביתה :] מחר מתכונת באנגלית, יופי היי! ואממ כן עבודה ולימודים הולך ביחד.. אין לי עבודה קבועה, רק בייביסיטר [שאיננו קבוע וחבל], אבל יש לי הרבה עיסוקים חוץ מביצפר שבכיף הייתי יכולה לקבל עליהם כסף כי אני מארגנת דברים וכל היום טלפונים וזה, רק ש... אין תקציב חח קיצר לדעתי יש להכל זמן אם רק רוצים! ואני לא קולטת את האנשים שלא יכולים לבוא לאנשהו כי "יש מחרתיים מבחן" אפילו אם יש מחרתיים בגרות זה פשוט תירוץ עלוב שאני לא מבינה מה הקשר בינו לבין השאלה כל החיים שלכם בביצפר? זה פשוט הזוי לא קולטת תאנשים שלא יכולים להקדיש שעה מהחיים שלהם לצאת עם חברים במקום להכריז לעצמם שצריך להיות בבית כל היום ולא לעשות כלום רק כי יש דברים בביצפר.. הזוי לחלוטין.. בכל מקרה אם יציעו לי בייביסיטר על שעות ביצפר [וזה קורה לפעמים] אני אבריז מביצפר בלי לחשוב פעמיים יאללה מה עדיף- 20 שקל לשעה או ביצפר שממילא לא לומדים כלום ולומדים הכל יום לפני המבחן? מקסימום אני ארוויח מלא כסף ואקנה לי תעודת בגרות מזוייפת

למעלה