זהו, אני אני אני אוהבת אותו, את אביחי [:

../images/Emo210.gifזהו, אני אני אני אוהבת אותו, את אביחי [:

אני נכנסת למקלחת.. יוצאת, שמה מגבת.. פתאום "את האחת..שתובל אותי שתבין אותי" אני לא יספר את כל השיחה כי אני לא ממש זוכרת מרוב שהתגעגעתי אליו התרגשתי מאוווווד. אני יספר כמה משפטים שהוא אמר לי: "כלל הזמן אני רואה ת'חיוך שלך, יש לך חוך מקסים תחייכי תמיד" - כפרה עלייייו 3> "כל הזמן אני רואה אותך מהוואן בהופעות ואני אומר לחברי הלהקה [עאלק D: ] יא הינה דילב!! והם אומרים לי מי זאת דילב? אז אני אומר להם החלדה הכי מקסימה בעולם !!! ו"חברי הלהקה" אומרים יפפפה יפפה אביחי "
אמרתי לו שאני וחן חברה שלי קונות לו מתנות ליומולדת ורוצות להביא לו.. אז הוא אמר "או, הגיע הזמן באמת שתיראי אותי כבר ניהיה ביחד קצת"
"איפה היית בהופעה בבת ים? חיפשתי אותך" D: אמרתי לו שאני באה למועדון 24 אז הוא אמר "כן כן תבואי עם השלט הענק שאת עושה ליי" בקיצור אביחי.? אני כ"כ אוהבת אותך אהבה שללי 3>

../images/Emo210.gifניראלך שאני יתקשר?

הוא התקשר D: "את האחת..." יענו הצלצול של הטלפון שלי D:

../images/Emo108.gifיאאא דילבושששש

יאא אני הכי שמחה בישבילך בעולםם!!! אין זה הכי מגיע לךךך!! אני אומרת לך ואני יכולה לחתום לך יום אחד עוד תיהיו חבריםם חחחח.. אוהבת אותך ושובב שמחה בישבילךךך כ"כ... ושבת שלום.. מריה סנדלר.33>

../images/Emo210.gifחחח מריה דיי לחלום D:

חברים אעלק D: אבל אני כ"כ אוהבת אותך !!!!! כ"כ. 3>

יואוו מרייהה אני מזה מקווה ש

יצא לנו ללכת להופעה שלהם ביום שישיי בע"ה... רק צריך תשובה מקרוב שלך וזהווו .. תחזירי לי תשובה =]]]]]]

../images/Emo109.gif יא דילבוש

שמחה בשבילך כפרעלייך
גם אני כמעט דיברתי איתו אני יודעת משהו אבל אני לא יכולה לספר אני מזה מאושרת בשבילך !!!!!!! יא יא איזה יום מאושר יש לי

../images/Emo109.gif תמיד אחרי משהו רע יבוא משהו טוב

לא כ"כ משהו שקשור אלייך אבל זוכרת שאמרת שהיו לך חלומות רעים אז הנה בא משהו טוב (אביחי) אוהבת אותך
ותודה
על מה שרשמת לי בשירשור של התמונות

חן XD

New member
../images/Emo221.gif חחחח לחטוף ממך זוהי ברכה D:

הביח הזה עושה שמח הא ? חחחחח אני אוהבת אותך

../images/Emo211.gif יאא דילבושש

אני כ"כ שמחה בשבילך נשמה איזה חמוד הוא התקשר אלייך :] תהני כפרההה אוהבת אותך3>

lililulu

New member
איזו חוצפהD:

הוא כבר התרגל לרעיון שאת עושה לו שלטים...מביאה לו מתנות... התלהב הילד עאלק "כן כן תבואי עם השלט הענק שאת עושה לי" חחחח עכשיו תשבי בבית ערה ימים ולילות בשביל להכין לו שלט רק כי הוא אמר! חוצפה שאין כמוההD; שמחה בשבילך

למעלה