הכר את הפורום

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif

הפעם הפינה על...הפיה הקטנה 1
להתחיל לשאול עליה שאלות
(תגידו זה פורום זה? כבר יותר מיומיים ללא הודעה 0.0 )

שאלות D:

מה שלומך? גובה? צבע שיער? את חיה את הרגע, או שאת תמיד חושבת על העתיד? שיר פתיח אהוב מאנימה? שיר סיום אהוב מאנימה? זמר/ת/להקה אהוב/ה? צבע אהוב? כמה פעמים ביום את ניכנסת לפורום? מה היית רוצה לקבל ליום הולדת? שיער מתולתל או חלק? עונה אהובה? חג אהוב? ספר אהוב? זהו ^______________^;

^^ עונה לך

מה שלומך ? שלומי מצוין ^^ גובה ? 1.58 בבדיקה האחרונה. ("גבהת ... או שאני התכווצתי בכביסה"- "דלית, לא נראה לי שאפשרי שתתכווצי בכביסה". - "מה את יודעת על דרכיי חפיפת השיער שלי ?!") צבע שיער ? ערמונים את חיה את הרגע, או שאת תמיד חושבת על העתיד ? גם חיה את הרגע , וגם חושבת על העתיד. היום לא חשבתי וחייתי את הרגע בזמן שניסיתי לגעת בטוסט מהקפיטריה. ("קרה לך שפעם הנחת בורקס גבינה במקרר וגילית אותו כעבור חודשיים בתור בורקס פיטריות שאומץ כחיית המחמד של אחיך ?") שיר פתיחה אהוב מאנימה ? Unlimited- Nanase Aikawa, samurai 7 שיר סיום אהוב מאנימה ? DAYS-shela , hikaru no go זמר/ת אהוב/ה ? זמרת- shela זמר- hide להקה אהובה ? נשים- dream גברים- kids alive צבע אהוב ? ירוק כמה פעמים ביום את נכנסת לפורום ? פעם-פעמיים מה היית רוצה לקבל ליומולדת ? פיגר אדו מדבר/את מיטאני אצלי בחדר לזמן בלתי מוגבל שיער מתולתל או חלק ? אצלי גלי. מעדיפה חלק. עונה אהובה ? חורף. חג אהוב ? אין כזה ספר אהוב ? "האחים לב ארי" ^^

dinora12

New member
../images/Emo210.gifכן ע-ע-ע-לייך../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

איזה יום היום? מה השעה? לדרוך על קקי של בנאדם או כלב? על לא דבר או אין בעד מה? צי'טוס גבינה או צי'טוס איקס עיגול?XD כלב/חתול/דג/מכרסם? אח בכור או צעיר? יאלה או קדימה? שומעת שירים ביפנית?(היקארו נו גו לא נחשב
) רוק-אנד-רול או רק רוק? אם את שומעת מוזיקה יפנית-Jpop or Jrock? מקווה שנהנת(כן בטח)

^

איזה יום היום ? שישי. אני מודה למי שהמציא את הדבר הזה שנקרא סוף-שבוע. מה השעה ? 21:50 לדבר על קקי של בנאדם או כלב ? של דג. על לא דבר או אין בעד מה ? אין בעד מה. צ'יטוס גבינה או צ'יטוס איקס עיגול ? אני מסרבת לגעת בחטיפים כאלה, אבל רק למענך- צ'יטוס גבינה. כלב/חתול/דג/מכרסם ? חתולה !!! אח בכור או צעיר ? צעיר, כי זה חביב יותר לדעת שיש נודניק אחד שיורדים עליו עם משפט המחץ, "למה אני לוקחת את זה ? כי אני גבוהה ממך !!!" יאללה או קדימה ? יקוזו. שומעת שירים ביפנית? האי רוק-אנד-רול או רק רוק ? רוק j-pop

pusher

New member
דלית,שאלות../images/Emo2.gif../images/Emo215.gif

1.רוצה אני אסדר לך שירים יפים של איומי?חח 2.איזה אנימות את רואה?

נאמ נאמ

1. שחקי אותה 2. שקוגאן נו שאנה, המלנכוליה של סוזמיה הארוהי, נארוטו, שבעת הסמוראים.

../images/Emo15.gif מעניין אותי לדעת

את אוהבת תותים? ומה עם תפוזים? מה דעתך על מלפפון חמוץ עם שוקולד? ועל צ'יפס טבול בגלידה? את חובבת דברים מוטרפים? מה דעתך על תלבושות פרוטס? (את יודעתף, תלבושות יפאניות משוגעות) ועל מוסיקה יפאנית? יש לך להקה/ זמר/זמרת יפאנית מועדף/ת?

^ מתעניינים בי, חביב ^^

את אוהבת תותים ? מאוד ומה עם תפוזים ? בטח ^^ מה דעתך על מלפפון חמוץ עם שוקולד ? אני שונאת מלפפון חמוץ ,אבל שוקוליסטית מלידה. ועל צ'יפס טבול בגלידה ? גלידה זה בריא (לא לגוף ,אבל לנשמה). אני שונאת צ'יפס ולא נגעתי בצ'יפס כבר 4 שנים בערך, כנ"ל גם לגביי המבורגר ממקדונלד'ס. את חובבת דברים מוטרפים ? אני עצמי מטורפת ומוטרפת ,ככה שאני אוהבת מאוד דברים מוטרפים ^^ [= מה דעתך על תלבושות פרוטס ? (את יודעת, תלבושות יפאניות משוגעות) אני אוהבת את זה מאוד. לדעתי כיף להגדיר את עצמך כמשוגע או מטורף, כי אז יש הצדקה לכל דבר מטורף/טיפשי/מוזר שאתה עושה ^^ ועל מוסיקה יפנית? האי ^^ יש לך להקה/זמר/זמרת יפאנית מועדף/ת ? בטח. להקת נשים- dream להקת גברים- kids alive , x-japan זמר- hide זמרת -hela (אבל יש עוד ...)

למעלה