הכר את הפורום

dinora12

New member
../images/Emo210.gifהכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo194.gif

מידי שבוע אפתח פינה כדי שנכיר אחד את השני. כל מה שצריך זה לשרשר שאלות על המשתמש שאבחר והוא כמובן ייענה. ולאן נבלעה המנהלת
0.0 טוב בכל מקרה..היום הפינה תיהיה על...אלונית2006 תתחילו לשרשר לה שאלות

dinora12

New member
../images/Emo210.gifראשונה(?)

אמממ... איך ההרגשה שנגמר החופש
עשית את כל מה שהצתרכת לעשות בחופש
איך עבר חנוכה
וכל שנה את פותחת משתמש חדש
(אלונית 2006,אלונית 2007 וכ'ו)

../images/Emo15.gif חיחי!@ פעם ראשונה שלי בדברים

האלו! ההרגשה שנגמר החופש? אממממ.... די בעסה. אין לי כוח לפיזיקה על הבוקר ולא לפיזקה דבר ראשון אחרי החופש... איכס. פיזיקה יכול להיות בסדר. רק לא דבר ראשון על הבוקר כשאני עדיין עסוקה בלחום ההזוי האחרון שלי (בישים על גמלים עם כנפיים של פיות, תוכנית מדע בסגנון התוכניות על גוף האדם רק עם חייזר שיש לו עין בצוואר וכ"ו). עשיתי? אמ....לא ממש ^^; שיעורי בית בתנ"ך לא ממש עשיתי.... אבל אני אעשה אותם בכיתה, אני טובה בזה. חנוכה? סבבה! אני מתה על חגים. כי אז כל המשפחה שלי, יחד עם כל הבני דודים והילדים שלהם והאנשים משני הצדדים והכול, מתכנסים יחד בבית אחד (חנוכה זה אצל בנדוד שלי, שבועות, פסח וראש השנה אצלנו, וכ"ו) ועושים המון רעש, בלאגן וכייף. כל עוד זה לא אצלי אני ממש נהנית מהדברים האלו, כי כולם מכינים המון אוכל טעים! (לידיעתך, מכנים אותי "אדונית המוס טונה" בגלל שתמיד דודה שלי מכינה שניים- אחד לכולם ואחד בשבילי כי אני מסוגלת לאכול מלא מהדבר הזה... זה טעים!) אני לא פותחת משתמש חדש, פשוט כשצטרפתי לתפוז יצא לי ככה, וזה ישאר ככה!

אלונית ^^

איך זה שיש לך כזה כישרון ? נכון את תורמת לי קצת ? קוראים לך ניצן במציאות ? ספרי לי מה הדבר היפה ביותר שאמרו לך היום את אוהבת חתולים?

../images/Emo15.gif בוקר טוב!

איך זה שיש לך כזה כישרון ? אני קוראת הרבה מדי. קראתי את "קציור תולדות הזמן" של סטיבן הוקינג בכיתה ד. את הארי פוטר בכיתה ב וכ"ו. ואני גם כותבת הרבה. הפיק הראשון שלי היה מזעזע ואני מכיחשה את קיומו, אבל הרבי קבצי וורד עברו מאז בין אצבעותי, והשתפרתי ^.^ נכון את תורמת לי קצת ? אני אתן לך ת'מתכון. כוס קריאה בשעות מאוחרות של הלילה כוס דמיון רבע כוס מוזה חצי כוס של רעיונות גולמיים כפית של שיגעון כמה טיפות של תמצית ניסיון עכשיו עושים את זה ככה: מערבבים את הדמיון, הקריאה בשעות מאוחרות ואת הרעיונות הגולמיים בקערה, ומניחים בצד לתפוח במשך כמה שעות. אחרי זה מוסיפים את המוזה ולשים טוב טוב. מוסיפית בזהירות את השיחגעון והניסון, מכינים מזה עוגיות ואופים אותן טוב טוב בראש בחום של 37 מעלות צלסיוס, עד שהן מוכנות. ואז כותבים. קוראים לך ניצן במציאות ? אכן כן, זהו שמי האמיתי ספרי לי מה הדבר היפה ביותר שאמרו לך היום: את קראת את כל זה בלילה אחד?! את אוהבת חתולים? כע! חתולימ שליטע!

pusher

New member
אני יודעת עליה הכל אבל../images/Emo2.gif../images/Emo215.gif

חחחחח טוב,רוצה לבוא איתי ליפן נעשה הפגנה שיעשו עונה שניהה?
דלית בואי גם את~!

../images/Emo15.gif עונה!

*שיעול שיעול* רוצים עונה שניה! רוצים עונה שניה! *פיג'מות* *כעבור כמה שנים* רוצים עונה שלישית! רוצים עונה שלישית!

Goggle Girl

New member
שאלה~! ../images/Emo123.gif

במקרה של פיוז'ן בין XXXHOLIC ובליץ', בהנחה שאיצ'יגו בתפקיד וואטאנוקי, מי בתפקיד דומקי?!

LinkinAnanas

New member
הממ... שאלות..

מתי התחלת לכתוב פאנפיקים, סיפורים וכאלה? יש לך כמה טיפים לאנשים שגם רוצים לכתוב?

../images/Emo15.gif עונה ^.^

בערך לפני שנתיים, באופן רשמי, אבל כתבתי הרבה קודם. אממ, בקובץ המצורף יש הכול ^.^ טיפים וכאלו.

למעלה