גב גמיש

tink 16

New member
../images/Emo203.gif יש לי תרגיל ממש טוב.

שכיבה על הבטן, רגליים ישרות על הריצפה, ידיים מאחורי העורף [כמו שעושים בטן] ועולים עם השכמות למעלה. התרגיל עצמו נראה כאילו הוא תרגיל בטן אבל הוא מדהים לחיזוק הגב!!!!! והרבה קומבראים [יחיד: קומברה
] ,אין מה לעשות, עבודה קשה.

../images/Emo210.gif לא לא

אני לא צריכה חיזוק הגב...חוץ מזה שגם התרגיל הזה מחזק את שרירי הטוסיק... אבל התכוונתי לגב גמיש לא לחיזוק, האמת שחשבתי אולי לשים מלפני כיסא צמוד לחזה,רגליים ישרות על הריצפה שזה אומר מתיחה אחורה כמה שאפשר ופשוט להישאר ככה. זה יכול לעזור?

vashla

New member
יש לי כמה רעיונות../images/Emo13.gif

1) יודעת מה זה טבעת? כשאת שוכבת על הבטן נסי להחזיק את הרגליים מאחור כך שהגוף יוצר צורה של טבעת. 2) כמו שבר אמרה, הרבה קמברה. וזה לא אמור לכאוב. קחי נשימה וקחי את השכמות לאחור, תנסי להשאר בנקודה הזו כמה שניות, כשאת מקפידה על 4 נקודות לאותו כיוון, והראש כלפיי חוץ. 3)לא הכי בריא, אבל גשר. ולאט לאט עם הזמן לנסות לקרב את הידיים לרגליים, ולהשאר כמה שניות. 4) כשאת בשפגט ימין/שמאל, לנסות קמברה אל הרגל האחורית. 5) בהנחה שאת עומדת מול הבר, "להעיף" כמו בגרנד בטמן את הרגל לאחור, כשהגב מונמך כמו בפונשה, תרימי את הראש ותנסי לבדוק אם את מצליה לראות את האצבעות קצת מעל לראש. מקווה שהבנת מהתיאורים שלי, אם לא תשאלי, וגוד לאק
.

תקשיבי לי טוב...

היי! =] תראי, אני מדברת מנסיון. אם את בקטע של להגמיש את הגב, את מוכרחה גם לבצע לא פחות תרגילים לחיזוק הגב. לי היה גב מאוד גמיש, ועכשיו אני בפיזיוטרפיות כי יש לי משו דומה לפריצת דיסק, בגלל שהגמשתי אותו המון, בלי השגחה.. סתם בבית כזה. גב גמיש חייב להיות גם גב חזק!!! אם הוא יהיה כמו ספגטי, זה מתכון ישיר לפציעות רבות. בכלל, גב גמיש זה לא בריא לבריאות באופן כללי.. ככה אני מבינה עכשיו. גב זה נושא מאוד חשוב! אחד האזורים החשובים בגוף.. לא תרצי שיקרה לו משהו, תאמיני לי. אז בכל אופן.. אל תעשי שטויות, תיעזרי במורה שלך, אל תגזימי בעניין, כי זה יכול להיגמר מאוד עצוב. סורי, לא רציתי לבאס אותך, אבל זאת האמת. בהצלחה בכל אופן! 333>

סתם תגובה

בתור אחת שנפצעה קשה בגב.. וסובובלת משבר בחוליה.... תעשי הכל מבוקר.. אני עכשיו א רןוקדת 4 חודשים בגלל שהגמשיתי תגב יותר מדי.. אקיצר תזהרי.. ובהצלחה.. הכל במידה

למעלה