אז... מסיבה?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז... מסיבה? ../images/Emo212.gif

סתם רציתי להחיות את עניין מסיבת הפרידה לסדרה שהוצע על ידי רותם... אני רוצה לשמוע עוד הגיגים/רעיונות/הצעות למקומות, תאריכים, ימים, שעות וסוג הבמבה המועדף. ברגע שיוחלט משהו קונקרטי, נוכל לעבוד על לקחת את זה צעד קדימה ולארגן פעילויות, פרקים לשידור וכדומה. אז יאללה, שפכו.

pilot promo

New member
אני חושב שצריך למצוא קודם כל-זמן ומקום!

אחר כך לדאוג לכל הדברים ה"שוליים" האחרים כמו התוכן,האוכל וכו'... אני חושב שסוף השבוע הזה כבר לא ריאלי כל כך אלא אם כן אתם חולקים עליי ואז צריך להכנס לקצב מטורף של תכנון..\

Alaithlos

New member
ממש לא ריאלי.

אני חושבת שאם כבר לעשות, אז לעשות טוב. משהו יותר בכיוון של עוד חודש, כדי שיהיה לנו זמן לעבוד על זה. כמו שנאמר בשרשור הקודם, זה חייב להיות סופ"ש איכשהו, כדי לאפשר לחיילינו האהובים להגיע. מה גם שלדעתי זה צריך להיות אחרי ה26/30 ליוני, אחרי תקופת הבגרויות כדי שגם אנחנו התיכוניסטים נוכל לתת חלק בהקמה ובארגון.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

ומצד שני, שלא יעלה על תאריך הגיוס של הנוער המסכן שלנו... יש פה חבריה שמתגייסים ביולי?

o0Invisible0o

New member
וואי, וואי, לא סיימת כבר?../images/Emo178.gif

תזכיר לי שוב, מה אתה לומד?

hbam

New member
אוסף שטויות לא חשובות או במילים אחרות

הנדסת חשמל ואלקטרוניקה
ד"א - מזל טוב סבתא
שינוי קידומת זה עסק רציני... (או שלא
)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifנושא עדין.

אה, יש גם הנדסת חשמל ופיזיקה, נכון? זה מה ששתי חברות טובות שלי רוצות ללמוד, משוגעות.o_0 נמנ. ויש לך מושג לאן תתגייס?

hbam

New member
וואו... אם שתיהן יתקבלו זה נראה לי ישלש את

מס' הבנות שיש במסלול הזה... סתם נו
אבל באמת שאין הרבה בנות שמה
בקושי בהנדסת חשמל יש... ואין שמץ לאן אתגייס.... מיונים מתחילים בקיץ (יחד עם העבודה על הפרוייקט
) מקווה להגיע למקום טוב.... פיתוח או משהו...גם ל-81 לא אתנגד :]

o0Invisible0o

New member
XDD אחת התקבלה כבר, לטכניון![ולת"א..]

ואם היא לא הייתה מנסה להתקבל בזמן צבא, היא גם הייתה נכנסת לתוכנית מצטיינים.
ואני מכירה מישהי כבר שלומדת את זה, בטכניון, בתוכנית מצטיינים.
אז אני מכירה משם...רק בנות.
לא לזלזל.
XDDD סתם, אני יודעת שזה לא היה מזלזול.

סקווצ

New member
אני מתגייסת ביולי../images/Emo7.gif

[יש מצב לדחיה,אבל בנתיים יולי]

סקווצ

New member
בנימתה של איילת

פקדי עלינו מאסטר הצעות למקומות אין לי כלכך אבל אני די בעד המרכז כנראה שידחו לי הגיוס אז אני בעד לעשות את זה ביולי
במבה אדומה

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא יודעת. ../images/Emo10.gif

צריך את רותם כדי לראות מה עם המקום שהיא הציעה. אם לא, צריך להתחיל לחפש מקומות אחרים וזה סוג הדברים שאני ממש לא טובה בהם.

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
אני בעד גדול ופרוע

ההצעה שלי עומדת בתוקף. יום שבת כלשהוא, אפשר מהבוקר\צהריים בכדי לאפשר לחיילנו האהובים לחזור במוצ"ש... מיקום: הפאב הקיבוצי (אם יוחלט שכן, אפרסם מיקום מדוייק ודרכי הגעה) אספקה מקומית: מסך גדול, אווירה, אלכהול. בעיות: אזור חיפה. הצעות... וואו... אפשר לזרום? מממ... תחרות הקפצות קפה, צביעת פנים, שחזור קטעים נבחרים (וכאן האופציות בלתי מוגבלות), טריוויה נושאת פרסים, השקת חולצות\ כובעים\ בוקסרים, ניחוש ארבעת המילים האחרונות של איימי, נשיאת נאומים קורעי לב, דוכני מזון גילמור קלאסיק (פופ טארטס, פיצה , פאי ושות'), תחרות אכילת פאי, (אצלי בדמיון הכניסה לפאב מותנית במעבר דרך חומות של חציר... מממ... משהו לחשוב עליו ! ), מרתון של פרקים נבחרים כמובן, אפשר להקרין כמה סרטים של לורן גרהאם או קטעי ראיונות נבחרים, אפשר לעשות בערך הכל. אם רק ניסגר על מקום, תאריך ושעה אפשר יהיה לחלק משימות, להכין לו"ז מסודר (?birds watching anyone), הזמנות, תפאורה וכד'. ה-1.7 נשמע לי טוב, מספיק זמן לארגן, אחרי בגרויות, לפני גיוסים. מה אתם אומרים?

hbam

New member
חוץ מהעובדה שה-1.7 זה יום ראשון אין בעיה :p

בעצם יש בעיה, אפילו כמה.. יש לי מבחן ב-2.7 ואז ב-6.7... לכן 7.7 מתאים לי יותר :)

למעלה