אביחי כתב ברשמי D;

../images/Emo210.gif אביחי כתב ברשמי D;

טוב הייתי חייב לשתף אתכם בסיפור הזה.. בזמן האחרון מוקה הכלבה הנדירה שלי.. החליטה לשגע אותי.. עזבו את זה שהיא נהייתה הכלבה הכי יפה.. הפרווה גדלה, והיא בכלל גדלה. ולמדה להתגלגל שאומרים לה "מוקה תתגלגלי".. והיא יודעת גם לתת כף! ועוד משהו שהיא יודעת טוב מאוד........ זה להציק בלילה!!!!!!! תקשיבו מה היה בדיוק... לפני יומיים, ישנתי אצל חבר ולקחתי איתי את מוקה, כי מוקה ממש אוהבת אותו.. (יותר ממני נדמה לי חח), ראינו סרט, ושתינו נרדמנו על הספה.. ולפתע, אני מתחיל להרגיש גוש שיער מתקדם מתחת לשמיכה לעבר הכרית, אני פותח את העניים ומה אני רואה? את מוקה על הגב עם הידיים למעלה, מחכה לליטוף חחחחחחח... ואני ממש עייף, וחבר שלי כבר בחלומות.. אז אמרתי טוב נו שלותשינו עם ראש בחוץ , חושבים שזה נגמר?. אז זהו שלא.. לבנתיים אני נרדמתי.. לאחר מכן, אני מרגיש שמישהו לוקח לי את השמיכה, ואני צועק לחבר שלי, קר לי תביא שמיכה, אני מסתובב, ואני רואה את מוקה מושכת בשמיכה ורצה איתו בבית.. ב3 לפנות בוקר, שהמזגן דולק, ואני קופא מקור, אני מסתובב לראות את החבר שלי ואני רואה אותו בתנוחת כפית קופא עוד רגע למוות חחחח.. ומוקה באמצע הלילה רוצה לשחק איתי.. ואני עייף שתבינו.. לקחתי את השמיכה, וחזרתי לישון ואמרתי למוקה "דיי! אני רוצה לישון".. והיא הורידה את הראש והתקפלה לתנוחת עובר חמוד כזה.. חושבים שזהו?? אז לא יש עוד..!! חחחח הגיע הבוקר, שתינו קמנו, ולפתע אני רואה שמוקה נעלמה.. בד"כ שאני קורא לה בשמה, היא תוך שנייה מתייצבת עם איזה דובי בפה.. ואני קורא והיא לא באה.. אמרתי לחבר שלי, איפה היא יכולה להיות..? ואיפה אני מגלה שמוקה התחבאה לי?? נכון בשמיכה יש כפתורים? אז מוקה נכנסה בפנים כנראה בלילה, ונתקעה שם חחחחחחחחחחחח אתם לא מבינים כמה צחקנו, שעות.. רק צוחקים. והיא לא מבינה מה הסיפור..?.. זה היה ממש מצחיק!! ואתמול החלטתי רשמית שאין על מוקה... לא יקום ולא יהיה.. אתם צריכים לראות אותה עכשיו שאני כותב לכם... ישנה לי על הכרית ומציאה לשון כל רגע שהיא ישנה.. לא לאכול אותה??.. עד כאן, אביחי ומוקה.. עד לפעם הבאה שמוקה תתחבא במקום אחר

../images/Emo210.gif חחח ממש הרפתקאה ב-3 לפנות בווקר !

איזה כלבה שוובבה ומסכן אביחי D;

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"..נכון בשמיכה יש כפתורים? אז מוקה נכנסה בפנים כנראה בלילה, ונתקעה שם חחחחחחחחחחחח.." חחחחחחחחחח כמהה הייתיי משלמתת כדיי לראות את זה XD

../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחחח XDDD

ל"אחר מכן, אני מרגיש שמישהו לוקח לי את השמיכה, ואני צועק לחבר שלי, קר לי תביא שמיכה, אני מסתובב, ואני רואה את מוקה מושכת בשמיכה ורצה איתו בבית.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD רגע ,, הם ישנו יחדיו ? . O;

למעלה