יש לי כמה, השאלה עם מדובר על ארוחה
או נשנושים אם יש שניצל במקפיא, אפשר להפשיר אותו צ'יק צ'יקי, במיקרוגל, או בתוך מים חמים, חותכים לרצועות, חותכים בצל, פותחים קופסאת פטריות, מטגנים את השניצל, במחבת השף, עם הבצל, מוסיפים פטריות, מוסיפים רוטב של סויה, צי'לי ודבש, מערביים , ומחכים ממש חמש דקות, מגישים עם פיתות קטנות, או לחם , או בגא'ט לוקחים פיתות קטנות, המיני, פורסים לאמצע, ככה שהיא נפתחת לשני חצאים, לא לרוחב אלא ממש מסביב לפיתה, שמים רוטב פיצה, שמים גבינה צהובה, עם זיתים או פטריות, או מה שיש, מכניסים למיקרו או לתנור, ותוך 10 דקות יש לכם פיצריות קטנותתתתתתתת אפשר אותו הדבר לעשות גם עם זעתר, ולשים מעל זה טונה, וזיתים שחורים ניתן לאפות בורקסים בתנור, רבע שעה - חצי שעה בתנור, גם ככה לא מגישים איך שהם באים , ובאותו הזמן להכין רוטב לבורקסים, עם מרגרינה, אבקת מרק פטריות, ועם פטריות משומרות, את המתכון במדויק, אשמח להעביר אם מישהו רוצה. סלט טונה זריז, סלט חסה עם עגבניות שרי, ברוטב אלף האיים סלט כרוב, קוצצים צ'ק צ'ק, שמים קצת מלח ולימון ומיונז גם כרוב לבן וגם סגול סלט ירקות, מוגש עם כל מיני גבינות מלוחות למינהן ספגטי גם קל להכנה, רבע שעה - עשרים דקות או ספגטי ברוטב מוקרם של פטריות, בערך 20 דקות ביינתים זה מה שעולה לי בראש,