לחם, אהבה
פ פשוט שייי New member 8/1/11 #2 וואו.....ממש וואו...אלך לישון עם חיוך מתוק תודה עדי....יאלהה מחר חרמון
I I מ י ר ב I New member 8/1/11 #3 טור מקסים בעיקר התובנה שבסוף.מסכימה לחלוטין!!! הלוואי שהקיץ ימשך לנצח ושנקבל עוד ועוד טורים כאלו. תודה עדי
טור מקסים בעיקר התובנה שבסוף.מסכימה לחלוטין!!! הלוואי שהקיץ ימשך לנצח ושנקבל עוד ועוד טורים כאלו. תודה עדי
א אליוש זאת אני New member 8/1/11 #6 זה תמיד נשמע לי כאילו היא סובלת ולא טוב לה בחיים למרוב שהיא לא נראת ככה, ויש מלא שרוצים להיות במקומה
ב בר יעקב New member 8/1/11 #10 היי אני יכול להבין שיש בהסתכלות שלה עצבות והיא מוסתרת בחלקה ובחלקה גלויה, זה שיש המון אנשים שרוצים להיות במקומה לא אומר שאסור לה להעצב או לכאוב וגם לא אומר שעצב הוא מצב תמידי. התובנות בסוף מראות הכל...
היי אני יכול להבין שיש בהסתכלות שלה עצבות והיא מוסתרת בחלקה ובחלקה גלויה, זה שיש המון אנשים שרוצים להיות במקומה לא אומר שאסור לה להעצב או לכאוב וגם לא אומר שעצב הוא מצב תמידי. התובנות בסוף מראות הכל...
ב בלונדי211 New member 8/1/11 #11 קראתי את הטור בשבת וממש אהבתי אותו "ג'ולין, בבקשה אל תקחי את הגבר שלי" ואהבתי את המסקנה בסוף!
G g a l4 New member 9/1/11 #12 ../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif טור ממש יפה, אני אוהבת את המסקנות שהיא מגיעה אליהן