גרי מה המשפטים הקבועים של גרי???
R red mosquito New member 7/3/06 #3 אז... רונקי פליץ רונקי פרפלה על שפרתי המתה איזה ניש ניש ניק ניק זה פימווו ! גש\ גשו (למטבח לשטוף כלים בד''כ) את התקשרת לאמא? אתם לא תיכנסו לי להמבורגרי ותלגלגו על הבת שלי עם השורטס ! חח
אז... רונקי פליץ רונקי פרפלה על שפרתי המתה איזה ניש ניש ניק ניק זה פימווו ! גש\ גשו (למטבח לשטוף כלים בד''כ) את התקשרת לאמא? אתם לא תיכנסו לי להמבורגרי ותלגלגו על הבת שלי עם השורטס ! חח
י ילד דימיוני New member 7/3/06 #4 "ההמבורגרי שלי../images/Emo9.gif אמ של גרי"../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif
"ההמבורגרי שלי../images/Emo9.gif אמ של גרי"../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif
ע עומדת על נייר New member 10/3/06 #13 הכל יהיה בסדר בסוף. את תראי! הכל יהיה בסדר, בסוף את תראי. הכל יהיה בסדר בסוף. את תראי. הכל יהיה בסדר, בסוף, את תראי.
הכל יהיה בסדר בסוף. את תראי! הכל יהיה בסדר, בסוף את תראי. הכל יהיה בסדר בסוף. את תראי. הכל יהיה בסדר, בסוף, את תראי.
C chen010189 New member 11/3/06 #14 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
י ילד דימיוני New member 14/3/06 #15 כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif