ברכה לאוכל-

דובדבן 1

New member
../images/Emo21.gifברכה לאוכל-

אשמח ללמוד חדשות כי אני לא אוהבת את המשפט האחרון של הברכה הזאת. ולכן לא משתמשת בה כבר. בואו בואו לשולחן. לאכול הגיע זמן. לחם ירק ופרות, אנו אוהבים מאד. הארוחה כבר מוכנה, אין משיחין בשעת הסעודה.?!

gili111

New member
ברכה לאוכל../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif|

על המותניים ידיים שים את קולך אל תרים שב יפה ובמנוחה טובה תהיה הארוחה

הללויה11

New member
דיקלום לפני האוכל

דקלום לארוחה זה המצח זה האף זה הפה וזה הסנטר זוהי גברת הלשון שאומרת בתאבון אכלו בבקשה ילדים חן, חן תודה רבה אין משיחין בשעת הסעודה הפה סגור בשקט גמור

הללויה11

New member
דיקלום נוסף לפני האוכל

דיקלום לארוחה בשקט ידיים שים את קולך אל תרים אכול בשקט ובמנוחה טובה תהיה הארוחה בתאבון ! חן, חן תודה רבה, אין משיחין בשעת הסעודה הפה סגור לדבר אסור.

הללויה11

New member
ועוד אחד נוסף

האוכל של הגן / סמדר שיר בואו בואו לשולחן לאכול הגיע זמן לחם, ירק ופרות אנו אוהבים מאד ארוחה כה טעימה אין משיחין בשעת הסעודה- בתאבון ! לאוכל של הגן יש טעם מיוחד אז בואו נתיישב , למה לעמוד ? האוכל של הגן הוא הכי - הכי בעולם לביס הכי קטן יש טעם של עוד !

טלגל

New member
ועוד דיקלומון לאוכל:

משפט חמוד לפני האוכל: "עבדנו, שיחקנו, עשינו המון, ועכשיו- בתאבון!" מתאים לפני ארוחת הצהריים. עוד משהו שאני עושה לפני האוכל זה משחק בהפכים, אני זורקת מילה והילדים עונים לי בהיפך שלה, שחור- לבן, גדול- קטן, גיבור -פחדן, וכן הלאה....

טלגל

New member
ועוד דיקלומון לאוכל:

משפט חמוד לפני האוכל: "עבדנו, שיחקנו, עשינו המון, ועכשיו- בתאבון!" מתאים לפני ארוחת הצהריים. עוד משהו שאני עושה לפני האוכל זה משחק בהפכים, אני זורקת מילה והילדים עונים לי בהיפך שלה, שחור- לבן, גדול- קטן, גיבור -פחדן, וכן הלאה....

למעלה