ניצוצות של הבנה...
שיר השבוע (של אביתר): לילה כיום יאיר. כי סופסוף התחברתי לאביתר של היום, ומזל טוב לי.
שיר השבוע (כללי): "האזרח האחד" - שלומי שבן [בחלומי אני האזרח האחד בעיר שיושביה בלבד חיילים.. הצבא הוא צבא-קבע צבא-נצח צבא-עד.], When you say nothing at all ושיסלח לי הזמר על שאני לא זוכרת מי הוא ורק יודעת שזה נשמע בפסקול של נוטינג היל. Long way from love - אסף אבידן והמוג'וס, Fix you - Coldplay, יהודה פוליקר - פחות אבל עוד כואב, קול גלגל - שוטי הנבואה, ברי סחרוף-מאור כהן-דן תורן - אם את הולכת [גאוני!!! ותשאלו את חורי, הוא עד

].
אלבום השבוע: הראשון של איה כורם וA Rush of Blood to the Head - Coldplay.
ספר השבוע: נראה לי שספר איוב.
ציטוט השבוע: "צריך לאכול בשביל לחיות ולא לחיות בשביל לאכול!" ["הקמצן"/מולייר].
סדרת השבוע: רד בנד [כי הייתי כל כך מבואסת ואז עשיתי מרתון רד בנד ונהניתי מכל דקה].
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו/לשבוע שלכם): "ואתמול, רק אתמול לא הייתי לבד. כנראה שנשכחתי מאיזו ספירה, כך נראה שנשכחתי מאיזו ספירה.." ["האזרח האחד" - שלומי שבן, ולא רק המשפט הספציפי הזה] / "אם את הולכת אחר הצהריים ופתאום נדמה לך שאת לא לבד, אולי זה בגלל שאני חושב עלייך, ואני חושב עלייך לא מעט..." ["אם את הולכת" - דן תורן]
אמוטיקון השבוע:
באמת צריך להסביר?
משהו שעשה לכם את השבוע: חברים שלי, כפרעליהם. מכירים את זה שפתאום אתם מגלים מי החברים האמיתיים שלכם? וחוצמזה, ליאורי סופסוף היתה אצלי. וגם היום היתה לנו לשם שינוי הצגה פשוט נהדרת בבית ספר, ונראה לי שהתאהבתי בבמאי ["אתם יהודים בני יהודים ותגידו את זה בראש מורם!!!!"
]. אה, ובחור מקסיםםםםםם התחיל איתי, חח ואפילו שאנחנו נשארים רק ידידים הוא כזה מאמי. ואיך כמעט שכחתי - התחלנו סופסוף רציני את החזרות להצגה, וזה אדיר.
משהו שהרס את השבוע: הגעתי לרמת כעס וגועל-נפש עם מישהי שמאוד מאוד חשובה לי. וכל כך לא רציתי להגיע למצב הזה, דווקא איתה מכולם. וגעגועים זה הדבר הכי קשה בעולם. ואיך לא, המלחמה בעזה. נסעתי היום באוטובוס של הבוקר מטבעון לחיפה, אני ועוד 40 חיילים... [אני כל כך מפחדת שהיא תגיע גם לצפון ושיגייסו את אחי ומה לא].
משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי אני נוסעת לבדוק מכינה קד"צ לשנה הבאה!!! ["בית ישראל" אם מישהו פה שמע ויודע וכל זה

] וביום שלישי אני סופסוף הולכת לראות את על העיוורון.
תמונה מגניבה שבא לכם להראות: הממ.. נסעתי לשתי חברות שלי בעמק בית שאן, ובדרך חזור לטבעון מצאתי שלט שמציין מספר קו שכנראה כבר לא ממש פועל אבל הוא הגיע [או שמגיע..?] למכללת אורנים בטבעון. והתרגשתי כל כך לראות את הבית שלי שם על איזה שלט
המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאור כהן המלך!!!! איך אמרה שדרנית ברשת ג': "אני יכולה להגיד הרבה דברים על מאור כהן. אבל לא באמת צריך. הוא פשוט... מושלם. בכל דבר שהוא עושה, הוא מושלם".
המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תלמדו לצחוק על דברים שכואבים לכם. גם אם זה נורא קשה, זה הופך את הכל להרבה יותר פשוט. תתנו לזמן לעשות את שלו, ותצחקו בנתיים. אה, וגם, תפשטו הכל. חפרתי, אבל הייתי זקוקה לזה. אז תודה על הבמה שניתנה לי

שיהיה לנו לילה שקט, אה?