Walk Two Moons

New member
../images/Emo209.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

creepy creep

New member
../images/Emo39.gifשבוע טוב.

- שיר השבוע (של אביתר): אצלך בעולם, שמח שבאת. - שיר השבוע (כללי): יהודית רביץ-בך לא נוגע, Snow Patrol - Run
, מירי מסיקה - טיפה טיפה, שולי רנד- אייכה, מאיר בנאי - שער הרחמים, Radiohead- Lucky/Videotape/Nude, עברי לידר - כמה כוכב. - אלבום השבוע: Radiohead - The Bends/OK Computer - ספר השבוע: חוכמת הבייגלה/ אילן הייטנר. קניתי את הספר בעשרה שקלים(ותודה לירושלים ולחנות הספרים המשומשים בעיר) ומזמן לא נכנסתי לתוך ספר בזמן כל כך קצר.. הוא פשוט מצחיק ומרגש ואמיתי ורגיל ומיוחד.. - ציטוט השבוע: "בכלל, כושר השכנוע העצמי של נשים הוא תופעה יוצאת דופן, משהו שראוי להערצה. הן יכולות לשכנע את עצמן בכל דבר שהן רוצות, וזהו! לא יעזור כלום! אם בחורה רוצה אותך זה בכלל לא משנה אם תגיד לה "אני לא חושב שמשהו רציני יכול להתפתח בינינו", כי היא תשכנע את עצמה שסתם אמרת את זה ואתה לא מתכוון לזה ברצינות, ובעצם כן נדלקת עליה. היא נכנסת למין בועת אשליות, ומפרשת כל דבר בהתאם לאיך שהיא הייתה רוצה שהדברים יקרו, ומה שאתה אומר, או איך שאתה מתנהג כבר לא רלוונטי בכלל- היא קובעת את המציאות וזהו! ואחרי זה עוד היא מעיזה להגיד שאתה מניאק.. "
- סרט \ סדרת השבוע: סקראבס- כי ברביעי מתחילה העונה השמינית
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): And for a minute there, I lost myself. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: נר שמיני עם האחייניות ומאוחר יותר ביקור בטיילת הכט מול הים. יום כיף בירושלים עם חברה טובה. החזרה המבורכת לשגרה(או לפחות מה שנראה כמו השגרה). כל הגשם הזה
. - משהו שהרס את השבוע: אני לא מצליחה לקבל החלטה בנושא חשוב, ואי אפשר להמשיך ככה. כל המצב הנוראי בדרום. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת עם האחיינים ובחמישי ביקור נוסף בירושלים. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: שעת יצירה- אני והאחיין שלי. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): גיליתי השבוע את רדיוהד מחדש, בייחוד בהופעות חיות, אבל אני מניחה שזה חסר טעם להמליץ עליהם. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ללכת לים גם בחורף, גם אם זה רק בשביל להסתכל.

Evi Virus

New member
...Louder, and we'll run for our lives

שיר מעולה. אני ממש אוהבת את הטעם שלך!

Evi Virus

New member
אני לא אגיד שזה ממש גרוע

כי נראה לי שאם הייתי שומעת את זה מבלי להכיר את הגרסה של Snow Patrol, הייתי חושבת שלפחות יש לזה פוטנציאל להיות שיר טוב, פשוט כי זה באמת שיר נהדר ואת השילוב של המילים והלחן קשה להרוס. העיבוד דווקא יפה (בכלליות, בהשוואה למקורי אני חושבת שזה לא משתווה) לפחות עד הסוף, שם זה כבר... מניירות שמעייפות אותי
ולמרות זאת, אני לא אוהבת אותה, במיוחד לא כאן - הקול שלה נשמע אותו הדבר כל הזמן, עד שהיא מחליטה לחרוג ואז זה סתם מוגזם, היא לא מרגשת (לטעמי) כשהיא שרה את זה ולכן קשה לי להאמין לה, ובמיוחד קשה לי לראות את המשמעות בשיר כשכל הזמן עושים קלווז-אפים מוגזמים ברמות על חלקים מאוד מסוימים. וגם ככה אין על הגרסה המקורית.
אולי אני פשוט לא אובייקטיבית. בכל מקרה... תודה על הקישור

adamc1

New member
סושי זה אדיוטי

- שיר השבוע (של אביתר): שתי מדורות / דיו - שיר השבוע (כללי): Laura Viers Butterfly - אלבום השבוע: שיר טיול - ספר השבוע: הבשורה על פי מתי :p - ציטוט השבוע: שהאדם בחולשת אהבת עצמו העוברת כל גבול נגש אל הפרה העניה, ואל הרחל הנאלמה ונוטל מזאת את חלבה, ומזאת את צמרה - ראוי אמנם להכיר שאין כאן פגם מוסרי אם יוקח הצמר מהכבש, בשעה שגם לבעל הצמר, הכבש עצמו, יקל ע"י זה משאו, ועכ"פ לא יצר לו ולא יזיק לו, אבל מגונה הוא כשנוטל אותו להנאתו, בשעה שהבעלים האמתים הטבעיים, הכבש עצמו צריך לו, אז ראוי מצר ההערה השכלית להכיר הדבר בתור גזל משפט הבא רק מתגרת יד התקיף על החלש. וכן הדין עם החלב הנחלב, ראוי ג"כ לתן מקום שתצא במועדה הרשימה הראויה שיש יחש אמנם ללקיחת החלב מבעה"ח עם לקיחת חייו ובשרו ממנו, דהיינו בשעה ואופן המצערו והמונע ממנו טובה ותועלת עצמית טבעית נאותה לו. עפ"י ההשקפה השלמה, המלאה חסד ד' וטובו על כל יצוריו, יכיר האדם את יסוד מציאות החלב בשדי האם החיה לא למען יוכל הוא בחזקתו לעשוק אותו לעצמו, כ"א למען תוכל להניק את ילדה הרך, את הגדי שלה האהוב לה מחלב שדיה. הגדי הזה ראוי הוא שיתענג גם הוא על אהבת שדי אמו לפי תכונתו וטבעו, ואבירות לב האדם היוצאת מחולשתו החמרית והמוסרית שנתה ועותה את ההשקפות הישרות הללו, הגדי הרך לא יעמוד לפי ערך מוסרו השפל להתרפק גם הוא על אהבת אמו ולשמח גם הוא בזיו החיים, כ"א ישחט ויהיה לאכלה לקבת האדם הזוללה לנפשו הנשפלת האומרת "אוכלה בשר". לא! תעודת הגדי איננה דוקא להיות לברות לשיניך החדות שהוחדו אמנם גם מורטו לרגלי השפלתך וזוללותך באכילת בשר, והחלב ממילא לא נועד להיות לתבלין לך למלאות את תאותך השפלה. בידעך כי הבשר והחלב ביחש תיקון המאכל הם כ"כ רחוקים, כ"כ מתועבים, עד כדי איסור הנאה בישול ואכילה, תכיר בבא מועד כי חיי החי לא נוצרו בעבור קיבתך התאונית, והחלב עקרו נועד להיות למזון למי שעבורו בא הטבע למלא את תפקידו, כמו שחלב שדי אמך היה לך למבטח בימי הנקתך הרב קוק ^ כמובן. .. "חזון הצמחונות והשלום". - סרט \ סדרת השבוע: 'המלחמה בעזה'.. אבל השחקנים לא אמינים מספיק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): דיו ככה שפוך (עושה טוב להבין שיר במלואו סוף סוף) - אמוטיקון השבוע: -_- - משהו שעשה לכם את השבוע: זיקוקים... אה לא.. זה היה טילים - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): laura viers , portishead - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חזון הצמחונות והשלום - הרב קוק

adamc1

New member
העיקר שאנחנו משתמשים בשכל שלנו . יחי בני האדם

Evi Virus

New member
Since i met you here

שיר השבוע (של אביתר): אבא, לילה כיום יאיר.
שיר השבוע (כללי): Laura Marling - Old Stone, רונה קינן - You Try But You Can't.
אלבום השבוע: עומד על נייר. להקשיב לו באוטובוס אחרי הרבה זמן זו חוויה.
ספר השבוע:
עדיין אין.
ציטוט השבוע: Cristina: You're my person. Meredith: I am? Cristina: Yeah, you are. Whatever. Meredith: Whatever. Cristina: He dumped me. (Meredith puts her arm around her) You realize this constitutes hugging? Meredith: Shut up...I'm your person.
סרט \ סדרת השבוע: האנטומיה של גריי.
(ומשם הציטוט.)
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "Winter is coming to wash up this town. Are you gonna stick around, and watch with me?"
אמוטיקון השבוע:
,
משהו שעשה לכם את השבוע: שארית חנוכה?
היה אחלה שבוע.
משהו שהרס את השבוע: שאין חנוכה יותר?
ומן הסתם, המצב בדרום. אני מכירה מעט מאוד שגרים שם וזה עדיין מעציב לבדוק מה איתם כשזה בהקשר הזה.
משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה שקט. ולדבר אחר - הופעה ראשונה של רונה קינן.
ו... שיעור... תלמוד?
(מוקדש ל... כאן בפורום...
)
תמונה מגניבה שבא לכם להראות:
המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כל האנשימים לעיל ורג'ינה ספקטור.
המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לדבר. ואז לכתוב בשיעור צרפתית "אני אוהבת לדבר" אחרי שלומדים פעלים, ואז להראות למורה

creepy creep

New member
שיעור תלמוד?../images/Emo12.gif

אם יורשה לי לשאול, מאיפה לקוח משפט השבוע שלך?

TEENAGER1

New member
גם הים נסוג

- שיר השבוע (של אביתר): אבא, תתחנני אליי, טיפה של אור, לילה כיום יאיר - שיר השבוע (כללי): מודה אני, שבתות וחגים, כל עוד, סשה בפסאז' - אלבום השבוע: ירח, מחשבות ואפשרויות, ואוסף שהכנתי - ספר השבוע: האזרח י' - ציטוט השבוע: "אם הייתי בת, גם לי היו מגפיים?" - סרט \ סדרת השבוע: חברים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "כבר מאוחר, ומחר נקום ונראה איך שמגיע היום בסוף כל לילה". - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: תאטרון ירושלים, תחילת חזרה לשגרה, והופעה נהדרת של יוני רכטר - משהו שהרס את השבוע: מעברים חדים, יום חמישי שהיה מבוזבז להפליא, והמצב בדרום. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: קונצרט ושתי הופעות, ושיתבהרו דברים כבר - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני רכטר. הוא פשוט מלך - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הופעות של יוני רכטר שבוע טוב ושקט...

creepy creep

New member
../images/Emo45.gifהאזרח י'

קנינו את הספר לאבא לפני כמה שנים לכבוד יום ההולדת. ספר נהדר ומשעשע.

sivanm82

New member
../images/Emo59.gif ../images/Emo198.gif

- שיר השבוע (של אביתר): בבית,לילה כיום יאיר, תחרות כלבים. - שיר השבוע (כללי): reckoning Song-asaf avidan,האזרח האחד-שלומי שבן - אלבום השבוע: The reckoning-Asaf avidan,יונתן רזאל-סך הכל - ספר השבוע: התפסן בשדה השיפון
- ציטוט השבוע: - - סרט \ סדרת השבוע: הישרדות - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם) : -| - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: - - משהו שהרס את השבוע:
גראדים, קאסמים ומה שבא ליד..
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שקט - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אסף אבידן , בשביל לא לקלקל את הרצף^
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

ניצוצות של הבנה...

שיר השבוע (של אביתר): לילה כיום יאיר. כי סופסוף התחברתי לאביתר של היום, ומזל טוב לי.
שיר השבוע (כללי): "האזרח האחד" - שלומי שבן [בחלומי אני האזרח האחד בעיר שיושביה בלבד חיילים.. הצבא הוא צבא-קבע צבא-נצח צבא-עד.], When you say nothing at all ושיסלח לי הזמר על שאני לא זוכרת מי הוא ורק יודעת שזה נשמע בפסקול של נוטינג היל. Long way from love - אסף אבידן והמוג'וס, Fix you - Coldplay, יהודה פוליקר - פחות אבל עוד כואב, קול גלגל - שוטי הנבואה, ברי סחרוף-מאור כהן-דן תורן - אם את הולכת [גאוני!!! ותשאלו את חורי, הוא עד :)].
אלבום השבוע: הראשון של איה כורם וA Rush of Blood to the Head - Coldplay.
ספר השבוע: נראה לי שספר איוב.
ציטוט השבוע: "צריך לאכול בשביל לחיות ולא לחיות בשביל לאכול!" ["הקמצן"/מולייר].
סדרת השבוע: רד בנד [כי הייתי כל כך מבואסת ואז עשיתי מרתון רד בנד ונהניתי מכל דקה].
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו/לשבוע שלכם): "ואתמול, רק אתמול לא הייתי לבד. כנראה שנשכחתי מאיזו ספירה, כך נראה שנשכחתי מאיזו ספירה.." ["האזרח האחד" - שלומי שבן, ולא רק המשפט הספציפי הזה] / "אם את הולכת אחר הצהריים ופתאום נדמה לך שאת לא לבד, אולי זה בגלל שאני חושב עלייך, ואני חושב עלייך לא מעט..." ["אם את הולכת" - דן תורן]
אמוטיקון השבוע:
באמת צריך להסביר?
משהו שעשה לכם את השבוע: חברים שלי, כפרעליהם. מכירים את זה שפתאום אתם מגלים מי החברים האמיתיים שלכם? וחוצמזה, ליאורי סופסוף היתה אצלי. וגם היום היתה לנו לשם שינוי הצגה פשוט נהדרת בבית ספר, ונראה לי שהתאהבתי בבמאי ["אתם יהודים בני יהודים ותגידו את זה בראש מורם!!!!"
]. אה, ובחור מקסיםםםםםם התחיל איתי, חח ואפילו שאנחנו נשארים רק ידידים הוא כזה מאמי. ואיך כמעט שכחתי - התחלנו סופסוף רציני את החזרות להצגה, וזה אדיר. :)
משהו שהרס את השבוע: הגעתי לרמת כעס וגועל-נפש עם מישהי שמאוד מאוד חשובה לי. וכל כך לא רציתי להגיע למצב הזה, דווקא איתה מכולם. וגעגועים זה הדבר הכי קשה בעולם. ואיך לא, המלחמה בעזה. נסעתי היום באוטובוס של הבוקר מטבעון לחיפה, אני ועוד 40 חיילים... [אני כל כך מפחדת שהיא תגיע גם לצפון ושיגייסו את אחי ומה לא].
משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי אני נוסעת לבדוק מכינה קד"צ לשנה הבאה!!! ["בית ישראל" אם מישהו פה שמע ויודע וכל זה :)] וביום שלישי אני סופסוף הולכת לראות את על העיוורון.
תמונה מגניבה שבא לכם להראות: הממ.. נסעתי לשתי חברות שלי בעמק בית שאן, ובדרך חזור לטבעון מצאתי שלט שמציין מספר קו שכנראה כבר לא ממש פועל אבל הוא הגיע [או שמגיע..?] למכללת אורנים בטבעון. והתרגשתי כל כך לראות את הבית שלי שם על איזה שלט :)
המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאור כהן המלך!!!! איך אמרה שדרנית ברשת ג': "אני יכולה להגיד הרבה דברים על מאור כהן. אבל לא באמת צריך. הוא פשוט... מושלם. בכל דבר שהוא עושה, הוא מושלם".
המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תלמדו לצחוק על דברים שכואבים לכם. גם אם זה נורא קשה, זה הופך את הכל להרבה יותר פשוט. תתנו לזמן לעשות את שלו, ותצחקו בנתיים. אה, וגם, תפשטו הכל. חפרתי, אבל הייתי זקוקה לזה. אז תודה על הבמה שניתנה לי :) שיהיה לנו לילה שקט, אה?

למעלה