בוקר בוקר בא
ה הדג נחש 2 New member 26/1/06 #19 חחח הבדיחה של מה הבדל בין בלונדינית ליתוש לא כלכך מועילה כאן...חחחח
ה הדג נחש 2 New member 26/1/06 #22 אז זהו ש... יתוש בורח מכאפה.. בלונדינית ממשיכה למצוץ... סאמק עקץ אותי יתוש מגרד לי ב...טוב לא חשוב...
אז זהו ש... יתוש בורח מכאפה.. בלונדינית ממשיכה למצוץ... סאמק עקץ אותי יתוש מגרד לי ב...טוב לא חשוב...
M magenta73 New member 26/1/06 #48 לוקח לי המון זמן המון המון המון המון המון זמן.... המון. מג'נטה. קונטרול פריק.
ב בת עולם New member 26/1/06 #60 נרדמת תוך דקה לא חולמת לחלום על משהו מיוחד הכי אוהבת את הרגע שאני מכבה את האור ונכנסת לעולם אחר...זה כל כך מרגיע
נרדמת תוך דקה לא חולמת לחלום על משהו מיוחד הכי אוהבת את הרגע שאני מכבה את האור ונכנסת לעולם אחר...זה כל כך מרגיע
ל לא נסיך ולא מושלם New member 26/1/06 #61 לוקח לי המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון זמן.... להפסיק לרדת לא על זה מדברים?
S shelly1975 New member 26/1/06 #77 משהו כזה ../images/Emo3.gif כפרה, אם זה היה לוטו שזכיתי בו, כבר לא הייתי כאן, יענו בIL אלא כבר מטיילת בעולם, פותחת בתי מחסה ועוד... אבל בהחלט שיפור רציני עומד להתחולל בעוד חודש
משהו כזה ../images/Emo3.gif כפרה, אם זה היה לוטו שזכיתי בו, כבר לא הייתי כאן, יענו בIL אלא כבר מטיילת בעולם, פותחת בתי מחסה ועוד... אבל בהחלט שיפור רציני עומד להתחולל בעוד חודש