עוד להיט? יתוש בראש? אני מתקופת האבן כנראה.....
ט טמפורה New member 27/1/06 #202 זהו זה! לא? על פתרון החידה. אם אני זוכר נכון. בגילי הזיכרון לא משהו, את יודעת.. וכנראה שתקופת האבן הנפיקה כמה מהאגדות היותר מוצלחות
זהו זה! לא? על פתרון החידה. אם אני זוכר נכון. בגילי הזיכרון לא משהו, את יודעת.. וכנראה שתקופת האבן הנפיקה כמה מהאגדות היותר מוצלחות
Y yam shaket New member 26/1/06 #171 אוקי-ניפגעתי מהאגרסיביות שבחדירה לפרטיות....עכשיו אני צריך לחפש את אהובי ומוקי בתוך ים של הודעות-איפה היא הדיסקרטיות....אמאלה כמה שאני רגיש...
אוקי-ניפגעתי מהאגרסיביות שבחדירה לפרטיות....עכשיו אני צריך לחפש את אהובי ומוקי בתוך ים של הודעות-איפה היא הדיסקרטיות....אמאלה כמה שאני רגיש...
3 3שרונית New member 26/1/06 #177 לגמדים יש שליטה רק על התכנים בפורום....כל השאר זה תבדוק את המחשב שלך
1 1365 דרכים להכיר New member 26/1/06 #169 ההודעות שלך לא נמחקו! הן שורשרו לשרשור כללי אחד. אין צורך לפתוח הודעה ראשית כל חמש דקות. רק בעמוד הראשון היו לך ארבעה שרשורים. ריבוי שרשורי מונע משרשורי תוכן להשאר בעמוד הראשון. אנא, השתדל להבא לשרשר את ההודעות שלך לשרשורים רלוונטיים.
ההודעות שלך לא נמחקו! הן שורשרו לשרשור כללי אחד. אין צורך לפתוח הודעה ראשית כל חמש דקות. רק בעמוד הראשון היו לך ארבעה שרשורים. ריבוי שרשורי מונע משרשורי תוכן להשאר בעמוד הראשון. אנא, השתדל להבא לשרשר את ההודעות שלך לשרשורים רלוונטיים.
פ פטריה אחרי הגשם New member 26/1/06 #189 חחחחחחחחחח האמת...כן... לא ברור לי הקטע הזה של השמות באדום. אני יודעת שנמש היא אדומה ותמיד חשבתי ש-1365 היא מנהלת...אז למה היא אדומה? אני יודעת שזו שאלה של פעורה...אבל אני באמת שואלת...
חחחחחחחחחח האמת...כן... לא ברור לי הקטע הזה של השמות באדום. אני יודעת שנמש היא אדומה ותמיד חשבתי ש-1365 היא מנהלת...אז למה היא אדומה? אני יודעת שזו שאלה של פעורה...אבל אני באמת שואלת...
פ פטריה אחרי הגשם New member 27/1/06 #204 אוי...איזה פדיחה......... אני כזו מפגרת...........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אפשר להבין אותי..נכון? אני לא כ"כ הרבה זמן בעסקי תפוז...... אויש...באמת פדיחה....
אוי...איזה פדיחה......... אני כזו מפגרת...........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אפשר להבין אותי..נכון? אני לא כ"כ הרבה זמן בעסקי תפוז...... אויש...באמת פדיחה....
ל ליבית1 New member 26/1/06 #86 את מדברת???? כמעט חיבקתי את הבוס שלי עכשיו, כי עשית לי חיוכים ענקיים...... אז הנה לך כמה חיבוקונים ....
את מדברת???? כמעט חיבקתי את הבוס שלי עכשיו, כי עשית לי חיוכים ענקיים...... אז הנה לך כמה חיבוקונים ....