עונה 6 פרק 8

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo202.gif עונה 6 פרק 8 ../images/Emo140.gif

מזכירה לכולם לסמן ספוילר
בכותרת כל הודעה (כן, גם אני!!! הפעם אני לא אשכח!!!) ולא לכתוב ספוילרים בכותרות!
וכמובן לא לפרסם קישורים לצפיות/הורדות לא חוקיות למיניהן
צפייה נעימה

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gifסבבה של פרק ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

*נכתב תוך כדי צפייה, אז סורי שזה מבולגן. אחרי הכל אני אסכם את זה יפה D:* *וסתם בלי קשר, יש ברקע אי טי, את הגרסה של שנות השמונים, והצצתי לשנייה בזמן שנתתי לזה לעלות. פתאום הפרצוף של האחות הקטנה היה מוכר לי רצח! מסתכלת מסתכלת עד שהראו אותה שוב, והפלא ופלא! דרו ברימור שיחקה שם את האחות הקטנה
*
אוקיי דבר ראשון ענקקקקקקק בפלאשבק של מרשל ולילי הם אוכלים סנדוויץ'! זוכרים? היה פרק שלם שדיברו בו על כמה סנדוויצ'ים הם היו אוכלים בקולג'
(כי סנדוויצ'ים זה סמים כאילו, וסמים זה רע
אז טד מספר לילדים שלו שזה סנדוויץ'.)
ברני שם יד על התחת של רובין
הרג אותי! שיהיו ביחד כבר
אין על פאן פקטס! XD אבל מה לעזאזל עובר על טד XDD
איזה יפה זואי כשהיא לבושה יפה! כמעט לא שנאתי אותה לרגע.
ואז היא נשואה לקפטן.
ברני ורובין נוגעים בכל מה שאפשר XD ורובין פותחת בירה עם השיניים של האריה!
טד חצי יהודי?!
איזה גאווה!
יאפסטרדודלס! ועכשיו ברצינות, רק אני שמתי לב או שמרשל ולילי נהיו דמויות רציניות ולא מצחיקות בכלל? כבבר נדיר שהם מצחיקים אותי! הם יותר מידי עסוקים בכסף, ילדים, עבודה... וגם לילי עכשיו שכועסת על מרשל שהוא רוצה לעבוד בGNB. כאילו מה את רוצה שהוא יעשה? כסף לא צומח על העצים! הוא עושה את זה לטובתך! אויש. לא רוצה לכעוס על לילי
איזה כלבה זואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שהיא עשתה את זה בכוונה ועוד הקליטה אותו!!!!!!!!! איך היא תכננה את זה בכלל לעזאזל?!?!
אוי גדול!!!!! השומר שמספר על ילד בן שש שזה כאילו ברני, ועוד אומר לג'נד - וויט און - דרי! וגם בדיוק נתקעה לי ההעלאה באותו רגע אז לקח לו כמה שניות להגיד את זה וזה היה גדול!!
באמת...? ככה נגלה מי אבא של ברני..? ועוד זה שהוא חשב שהוא דוד שלו....? ליימ לגמרי
ושוב מרשל עם סנדוויץ'! אין עליהם חחחחחחח אהבתי רצח! אני ממש אוהבת כשמקשרים בקטנה פרקים, מי שלא ראה לא מודע בכלל לקישור או לזה שהוא לא הבין משהו, ומי שכן ראה מבין ומתלהב XD
טד וזואי רוקדים?!? למהה?? מה כבר יכול לצאת מזה?? *אחרי כמה שניות* טוב, לרגע דאגתי שהם יתנשקו אז יש להם מזל שלא XD אבל חמודה שהיא מחקה את הקלטת. בערך. אני עדיין כועסת שהיא גרמה לתלמידים של טד לשנוא אותו!
אהבתי שהראו את מרשל במשרד של GNB מהצד כמו במוזאון שהראו את מרשל של הקולג'.
טוב, אז נגמר... סה"כ סבבה של פרק. לא כל כך מצחיק, אבל יותר עם דיאלוגים, שיחות, פרק עם יותר עומק. גילינו מי אבא של ברני, והוא ורובין בטוח יחזרו אחרי היום, זואי... עוד לא החלטתי מה אני חושבת עלייה סופית, והפרק מרשל ולילי היו חביבים ביחס לזמן האחרון. זהו בתכלס.
|סחפירה|

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ../images/Emo13.gif

היה פרק מעולה בארני ורובין
ענק חחחח

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

ואוו, אני ממש חלודה. כמו שלא זיהיתי בפרק הקודם את העובדה שהתחפושות של לילי ומארשל תואמות, כמו שאמרו בעבר- כך גם שכחתי מהקטע עם הסנדוויצ'ים.

Twilight Girll

New member
|../images/Emo103.gif../images/Emo58.gifאני גם צריכה להתחיל

לסכם פרקים תוך כדי צפייה
טוב מסכימה בערך עם הכלD: ושכחתי לגמרי מהקטע של הסנדוויצ'ים.. כאילו אחר כך רמזו על זה שזה סמים אז הבנתי שהם התכוונו לסמים אבל שכחתי שהיה את זה כבר בפרק קודם ואניי גם ממש אוהבת שהם מקשרים לפרקים קודמים.. זה בדיחות פרטיות עם הצופיםD: אחד הדברים שאני הכי אוהבת בסדרה הזאת

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. הכי אהבתי את הסוף, ואת הקטע בו ברני גילה מי אבא שלו- זה היה מרגש, לדעתי. אני מאמינה שברני ורובין עוד יחזרו להיות ביחד, זה כבר הפרק השני בעונה שבו יש איסה ניצוץ ביניהם. אהבתי את התחרות שהם עשו כשהם נגעוו בכל מיני מוצגים
, למרות שהקטע הזה קצת הלחיץ אותי. זה היה כזה "הם יתפסו?! הם לא יתפסו?!". זה היה דיי מותח. אהבתי גם את ה"לג'נדרי גרסת שומר המוזיאון". הריב של מארשל ולילי ממש דיכא אותי, אבל לפחות הם השלימו בסוף.

spooky shadow

New member
../images/Emo58.gif בארני הילד!!!../images/Emo99.gif

אני אישית נורא אהבתי את הפרק, למרות המיקום הלא קונבנציונאלי שצילמו אותו. חשבתי שהקטע של רובין ובארני לגעת בדברים ולעשות מזה תחרות היה גאוני!!
הדבר היחיד שמעט הציק לי, היה לילי עם ההערות שלה על מרשל. כאילו.. די תניחי לבחור! בעיקר שאת מבזבזת כסף כמו פסיכית! =) אבל אני בכול זאת מתה עליה, הייתי מתחתנת איתה בלי להסס בכלל!
לילה טוב. מורגן.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo58.gifאהבתיי

בהתחלה הפרק היה נראה לי משעמם, אבל הוא הצחיק אותי. טד בעיקר ה-ר-ג אותי מצחוק!! והרבה זמן שהוא כבר לא הצחיק אותי. חחח
מרשל ולילי באמת היה רציני מדי. למרות שאהבתי את החלק עם לילי ומרשל שנכחד
וברני ורובין גם הרגו אותי חחח כפרעליהם. מישהו פה קרא התפסן בשדה השיפון? וניתח לזה את הצורה בשיעורי ספרות?? כי בתפסן מוזיאון הטבע (בניו יורק!! חח) נחשב למקום שהזמן לא משתנה בו, ושהכל נשאר אותו דבר ו"צעיר".. ממש הזכיר לי א תהפרק. ^^ בעיקר את הקטעים של מרשל ולילי

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ניתח לו תצורה זאת לא מילה למה שעשינו

ספר חביב, אבל בבצפר - פיכסססס!!!!! פשוט איום ונורא ללמוד את זה, גרר.

למעלה