סיכום עונה 6

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifסיכום עונה 6../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif

הסדרה האהובה שלנו סגרה לאחרונה עוד עונה. אז איך אתם מסכמים את העונה השישית?
פרק אהוב:
פרק שנוא:
דמות אהובה:
דמות שנואה:
שחקן אורח אהוב:
קאטצ'פרייז חדש:
ציטוט זכור במיוחד: סה"כ, איך העונה לעומת עונות קודמות בעינייך?
חבר(ת) הפורום המקסימ(ה) והמוערכ(ת) ביותר לאורך העונה כולה והפורום כולו: כמובן שש י ר ד ן כי היא מהממתתתתתתתתת!!!!!!!!!! (בסדר, גם אור ומעין היו מקסימות.)
וכמובן גם בשפה חופשית, מה דעתכם על העונה ועל איך שהיא תיזכר במשך
אוהבת אותכם, ועפה ליום האחרון שלי בבצפר אי פעםםםםםםםם
(כי בגרויות לא נחשב בית ספר...)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif ירדן! מה את עושה פה?! XD

*וכן, אני בבצפר, אני מגניבה*
פרק אהוב: הסיום עונה חביב ביותר, גליטר וoh honey שלוקח את המקום הראשון!
פרק שנוא: הראשון!!!!11111 מאכזב.
דמות אהובה: בארני אהבה בלב מקומו עם רובין ואם הוא לא יהיה אני ארצח מישהו! D:
דמות שנואה: זואי אמן תחזור להיות קמרון בהאוס שם מקומה והנורה הזאת. TT^TT
שחקן אורח אהוב: קייטי פרי!!! גדולה מהחיים!
קאטצ'פרייז חדש: Who's your daddy? I DONT KNOWWWWWWWW
ציטוט זכור במיוחד: |למעלה| (זה לא בסדר שאין כזה!)
סה"כ, איך העונה לעומת עונות קודמות בעינייך? הרבה פחות טובה ומצחיקה אם כי סבירה ובארני צריך להתחתן עם רובין. (כן אני דוחפת את זה בכל מקום, האש)
חבר(ת) הפורום המקסימ(ה) והמוערכ(ת) ביותר לאורך העונה כולה והפורום כולו: בארור שאני! סתאם, אור הייתה מגניבה, ונעמי שניהלה (איכשהו) את הדמות המסתורית וכמובן אחותי הנהדרת שלי. אמן והעונה הבאה תגיע בקרוב.

Montelimar

New member
אומייגד זואי היא קמרון!?!?@?

וואט דה פאק?! זו אותה שחקנית!!1 :O:O איך זה שלא קישרתי ביניהן בכלל?!
אני מרגישה שוב בכיתה ו' ביום שגיליתי שמאדי מהחיים היפים של זאק וקודי והבלונדינית הזאת מהאיי סקול מוזיקול היא אותה אחת.
זואי אפילו לא הייתה לי מוכרת! ו..ו.. כי היא הייתה בלונדינית! ואוף! אני אוהבת את קמרון, היא הדמות האהובה עליי בהאוס אחרי האוס כמובן. :(

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif וואי רציני לא שמת לב?

לא רק שכל הפגרה אמרו כל הזמן שג'ניפר מוריסון מקבלת תפקיד ראשי העונה וכו', בחיאת, על הפרק הראשון אני כזה "קמרון!#@%!@%!24 מה את עושה באיך פגשתי את אימא?!@$!#" היא כלכך יותר טובה בתור קמרון (הייתה, אוף!).

elad218

New member
העונה הכי פחות מהנה עד עכשיו לדעתי

פרק אהוב: 7 – Canning Randy פרק שנוא: 21 – Hopeless דמות אהובה: ארתור, הבוס של מארשל דמות שנואה: זואי
שחקן אורח אהוב: וויל פורטה בתור רנדי קאטצ'פרייז חדש: לא זכור לי שום דבר, מצטער. ציטוט זכור במיוחד: "Robin, did you know that boutonnière is French for booty-is-near?…True story. Un histoire vraie" סה"כ, איך העונה לעומת עונות קודמות בעינייך? שונה בתכלית מהעונה הקודמת, אבל בינונית בדיוק כמוה. פחות טובה משמעותית מהארבע שקדמו להן. איך אני אזכור אותה? מייגעת ונמרחת, בעיקר; דמויות בלתי נסבלות והתעסקות מוגזמת עם סיפורים שלא שווים זמן מסך בכלל (הארקדיאן, למשל). גם עונה חמש אמנם לא תמיד הצליחה להבריק, אבל לפחות השתדלה שלא להעיק ולהישאר קלילה וזורמת. הפרק האחרון שהיה לא רע עוד השאיר טעם טוב יחסית מהעונה אחרי רצף פרקים מזעזע שקדם לו (19-23, פשוט להקיא
). זהו, נראה לי. נקווה לעונות מוצלחות יותר בהמשך (למרות שקשה לי לראות את זה קורה כשלילי ומארשל הורים טריים ובארני נשוי, או אפילו סתם במערכת יחסים...)

or19951

New member
../images/Emo58.gif

פרק אהוב: פרק 11 ופרק 13 פרק שנוא: אין ממש.. דה פרפקט קוקטייל היה סתמי דמות אהובה: אין.. אני פשוט אוהב שם את כולם ! :) דמות שנואה: זואי. אני לא שונא אותה אני פשוט אוהב את השאר יותר שחקן אורח אהוב: קייטי פרי קאטצ'פרייז חדש: כן ציטוט זכור במיוחד: אין סה"כ, איך העונה לעומת עונות קודמות בעינייך? האמת שאין לי ממש הבדלה בין העונות כי ראיתי את 1-5 ברצף חבר(ת) הפורום המקסימ(ה) והמוערכ(ת) ביותר לאורך העונה כולה והפורום כולו: כמובן שש י ר ד ן כי היא מהממתתתתתתתתת!!!!!!!!!! (בסדר, גם אור ומעין היו מקסימות.)

or19951

New member
בעצם הציטוט האהוב

מאחד הפרקים הגדולים של העונה - הו, האני! Whos your daddy? i dont know!

yetush

New member
סיכום שלי

פרק אהוב: הפרק עם קייטי פרי (עד היום ממשיך לראות אותו עוד כמה פעמים) פרק שנוא:פרק 22 דמות אהובה:בארני דמות שנואה:הבעל של זואי שחקן אורח אהוב: קייטי פרי קאטצ'פרייז חדש:"new is allways better!" ציטוט זכור במיוחד: שהם מחפשים מקום לצאת אליו (http://en.wikiquote.org/wiki/How_I_Met_Your_Mother#Hopeless_.5B6.21.5D) סה"כ, איך העונה לעומת עונות קודמות בעינייך?יותר טובה מעונה 5 בהרבה ופחות טובה מעונות ראשונות. חבר(ת) הפורום המקסימ(ה) והמוערכ(ת) ביותר לאורך העונה כולה והפורום כולו: המממממ
סורי , לא מספיק מכיר אתכם. מקווה שבעונה הבאה אדע לענות על זה.

גרטה1

New member
../images/Emo58.gifסיכום שלי (אני לא מאמינה נמחק הכל

לפני שהספקתי לשלוח
)
פרק אהוב: לא היו הרבה אולי סיום העונה והפרק שאבא של מארשל מת
פרק שנוא: כל פרק עם זואי והארקדיין, וגם הפרק שבארני מתאהב בנורה כי בארני ורובין לנצח
דמות אהובה: בארני בלי שום ספק. חבל שרובין היתה מפוספסת העונה
דמות שנואה:זואי
לא להאמין איך אהבתי אותה כקמרון. אבל גם נורה
ציטוט זכור במיוחד:בפרק סוף העונה הסצנה במונית שרובין ובארני דיברו על טד וזואי ובעצם דיברו עליהם -הסצנה הכי טובה העונה. איך העונה לעומת עונות קודמות בעינייך? העונה הכי גרועה עד כה, צמוד לעונה 5. מקווה לשיפור בעונה 7 ושבארני מתחתן עם רובין....

למעלה