מה היו התחפושות התואמות? לא שמתי לב
O or19951 New member 3/11/10 #16 לא נפלתי../images/Emo58.gif היה חסר י מאד התחפושת המסורתית של טד מהעונה הראשונה, והסוף לא נסגר כמו שצריך. איפה הריב המצולם של ברני ורנדי? מה נסגר עם הכיתה של טד? זואי ויתרה?
לא נפלתי../images/Emo58.gif היה חסר י מאד התחפושת המסורתית של טד מהעונה הראשונה, והסוף לא נסגר כמו שצריך. איפה הריב המצולם של ברני ורנדי? מה נסגר עם הכיתה של טד? זואי ויתרה?
A Ayelet 363 New member 3/11/10 #20 ../images/Emo58.gif גם אני נזכרתי בפרק מהעונה הראשונה... וגם תהיתי מה נסגר עם הכיתה של טד, אבל אני מניחה שהם עדיין שונאים אותו, וכרגע גם מפחדים ממנו.
../images/Emo58.gif גם אני נזכרתי בפרק מהעונה הראשונה... וגם תהיתי מה נסגר עם הכיתה של טד, אבל אני מניחה שהם עדיין שונאים אותו, וכרגע גם מפחדים ממנו.
I IdoMaccabi New member 5/11/10 #21 ../images/Emo58.gif רק אני שמתי לב שהקטע שבארני מצלם את מארשל ורנדי כשרנדי מנסה לשכנע את מארשל שיפטר אותו זה רעיון ממש טוב לפרסומת ל-GNB? הייתי בטוח ב-100% שזה מה שיהיה בפרסומת בסוף...
../images/Emo58.gif רק אני שמתי לב שהקטע שבארני מצלם את מארשל ורנדי כשרנדי מנסה לשכנע את מארשל שיפטר אותו זה רעיון ממש טוב לפרסומת ל-GNB? הייתי בטוח ב-100% שזה מה שיהיה בפרסומת בסוף...
A Ayelet 363 New member 5/11/10 #22 ../images/Emo58.gif XD לא חשבתי על זה. אהבתי את הפרסומת שהם עשו בסוף, אבל הרעיון שלך באמת טוב.