עונה 6 פרק 10

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo124.gif עונה 6 פרק 10 ../images/Emo202.gif../images/Emo58.gif

לא לשכוח לסמן ספוילר
בתחילת כל הודעה, ולא לכתוב ספוילרים בכותרות!
וכמו תמיד, לא לפרסם קישורים להורדות / צפיות ישירות ושאר דרכים לא חוקיות לצפות בפרק
צפייה נעימה

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif כמו תמיד - תוך כדי צפייה ../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

אעאהעאהעאה שוב הסנדוויץ'
רק לדעתי הבחור המקולל הזה ממש דומה להאגריד, או שזה באמת הוא, או שאני סתם מושפעת?
חחחח וואי אני כל כך מכירה את זה שאיך שמישהו יוצא קורה משהו ואח"כ זה הכי מבאס עולם XD
איזה גדול האיפור של רובין!!! לייק מטורף!!!
איך אני אוהבת שנותנים לברני לשיר
למה - זואי - באמבטיה - של - טד?!?!?!?
הכובע של זואי כשהיא נכנסת לפאב - אני רוצה אותו. *-*
את לילי אולדרין!?! הציירת!?!? חחחחח כאילו מה הסיכוי שזואי היא הבחורה היחידה בעולם שמכירה את לילי? XD
אם עד עכשיו לא היה מספיק דברים שהזכירו לי את הארי פוטר ברק הזה (גם הכובע המגניב, כאילו) אז הרוח המגניבה הזאת שיצאה לו מהפה ונכנסה לטד ממש סיימה את הרשימה בכבוד XD למרות שיש בזה משהו שקצת מזכיר את שישי הפוך, גם עם המוזיקה ברקע...
מיי ניימ איז נוט בליצ' - מיי ניימ - איז סטיב!!!
טוב זה ממש נמאס היריבות המטומטמת הזאת בין טד לזואי, שיהיו ביחד לדקה ויפרדו ושתעוף כבר ><
מה פרינדס מה?!?! לא סובלת את הזואי הזאת!
לייק על הכובע XD
וגם על המעלית XDD אחלה פרק!

Ayelet 363

New member
אה, ועוד משהו- ../images/Emo58.gif

אני חושבת שהוא אומנם אמר שהם חברים, אבל בטח יהיו עוד מריבות בניין או דברים בסגנון הזה, לא?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif../images/Emo58.gif רשמים ספציפיים:

שמתם לב לסמיילי ולנושא הפרק? אין, מקורית כלכך שכמוני.
טוטורקיקי? באמת? XDDD
פרק. על. טיינקסגיבינג. נטול. סלאפגיבינג. אוף.
זואי מפגרת. ואיך היא מכירה את לילי?!
My name is not Blitz, It's STEVE!!!
בסה"כ פרק חביב מאוד.

spiceupmylife1

New member
היה פרק טוב מצחיק כרגיל אהבתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

אבל הקודם היה יותר טוב לדעתי

IkMfNiY

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

אחד [אם לא הכי] הטובים העונה. יש מלא ציטוטים טובים מהפרק! יעל

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

כמה שריחמתי על טד כשהוא נהיה הבליץ- ואיזה מסכן סטיב שחזר להיות הבליץ אחרי מעט מאוד זמן... ואני יודעת שאני רק נהיית יותר ויותר קטנונית- אבל ממש דאגתי שלכלב על הסקייטבורד תהיה תאונה (במציאות). הבליץ
ממש אהבתי את הקטע שסטיב הפיל משהו, שהפיל משהו... אני ממש אוהבת דברים כאלה. והקטע בסוף עם זואי היה כזה חמוד... האמת היא שאני חושבת שאני קצת בליץ במציאות- לא כל-כך בליץ כמו בסדרה, אבל אני חושבת שאני קצת כזו.

tritone

New member
../images/Emo58.gif גם אני אהבתי ש

דבר הפיל דבר הפיל דבר. זה הזכיר לי את הקטע הזה שבארני נותן לטד את כל הפורנו שלו ואז יש כזה, "ואז קרה דבר נוראאאא מוזר..." ורואים איך הקלטת מתעופפת לה בכל החדר עד שהיא נכנסת "בטעות" לוידאו
מה שכן, זה טיפה מבאס אותי תמיד כשהם מגזימים אבל בקטנה P:

Ayelet 363

New member
חח... לא חשבתי על זה. ../images/Emo58.gif

דווקא לי לא כל-כך מפריע כשהם מגזימים. דברים הזויים (או מוגזמים, במקרה הזה זה לפעמים טוב. אני חושבת שלעולם לא יימאס לי מדברים שפועלים על ידי זה שדבר מפיל דבר

tritone

New member
זה מגניב והכל אבל,

לפעמים כשהם מגזימים זה מעצבן כי אני לא יכולה לדמיין איך זה היה "באמת". נגיד כשהיה לרובין את החבר הזקן הזה (למרות שהראו אותו לשנייה)- התקבעה אצלי הדמות של הקשיש הזה

אל תשכחי שהסדרה היא כאילו מה'זיכרון' של טד,

הגזמות וכאלה דווקא יכולות להשמע הגיוני; יש פעם גם שהוא אומר דברים כמו "אני לא יודע איך זה קרה, אבל ככה אמרו לי" וכאלה. (אני יודעת שזה קטנוני אבל אם כבר נכנסו לקטנוניות
)

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo45.gifיש את הפרק

שורובין רוצה להחזיר לעצמה את העבודה במטרו ניוז, והיא צריכה להגיע לתחנה עד שעה מסוימת אז היא מתחילה לקפוץ עם האופניים על מוניות
ואז הוא אומר "רובין נשבעה שזה מה שקרה.." אני מתהעל הקטעים האלה

or19951

New member
../images/Emo58.gif

אחלה פרק. הכלב על הסקייטבורד
אהבתי את ההערה של סטיב "הייתי הרבה זמן על האי הזה" או מה שזה לא היה. (למי שלא הבין, בגלל שהוא משחק באבודים) שמחתי שסופסוף נגמרה היריבות בין זואי לטד. עכשיו נשאר לחכות לנשיקה הצפויה.

or19951

New member
השם של הפרק הבא../images/Emo58.gif

"The Mermaid Theory" והוא יהיה בעוד שבועיים. שבוע הבאן אין פרק בגלל סלאפסגיבינג. אה.. טאנקסגיבינג. נשמע לי פרק של בארני (ידעתם שאם כותבים "נשמע" שהמקלדת על אנגלית יוצא bang? bangity bang!) הפרק שאחריו נקרא False Positive

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif תודה על המידע! :]

ולגבי ה"נשמע"- אדיר! לא שמתי לב...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אה, חח... תודה, לא ידעתי שהוא היה אבודים. מגניב...

למעלה