סכמ"ש!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo124.gif סכמ"ש! ../images/Emo186.gif../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif../images/Emo135.gif

(שמתם לב לאייקוני מזג האוויר המתחלפים?
) עוד שבוע חלף לו בטיל והנה הגיע הסיכום השבועי! D:
משהו טוב:
משהו רע:
משהו מצחיק:
משהו מעייף:
יציאת השבוע:
ציטוט השבוע:
משהו טעים:
משהו מגעיל:
שיר השבוע:
זמר/ת / להקת השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
כוכב השבוע
:
(הכוונה לבנאדם...
) שבוע מקסים לכולם!!!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif הפעם אני ראשונה ../images/Emo9.gif

סתם כי משעמם לי ממש
משהו טוב:
ארבעה ימים רצופים בלי בצפר!
משהו רע:
קלקול קיבה
משהו מצחיק:
Come to the dsrd side, We have cupcakes
משהו מעייף:
שעת אפס ביום שישי
יציאת השבוע:
מסיבת הפתעה לחברה ביום רביעי
ציטוט השבוע:
היום, שיעור תנ"ך. חצי כיתה ישנה. חם ממש, והמזגן לא פועל. אחד הבנים שישנו עד אותו רגע, מכוסה בסווצ'ר - המורה אולי נעבור כיתה?! ממש חם פה! המורה - אתה מכוסה בסווצ'ר! תוריד אותו יהיה יותר טוב. התלמיד - אבל אז לא נוח לי לישון!
משהו טעים:
צ'יפס לשתי דקות במיקרו!
משהו מגעיל:
מה שזה לא יהיה שעשה לי את הקלקול קיבה
שיר השבוע:
Toxic - Britney Spirs
זמר/ת / להקת השבוע:
7ג'!
אל תשאלו...
סרט השבוע:
הבית באגם
ספר השבוע:
בני גורן, 007.
כוכב השבוע
:
אור, כי עברת טסט!
מתה עליכם!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אני מכורה לסרט הזה! ../images/Emo99.gif

יש לי אותו באייפוד וכל פעם שמשעמם לי אני רואה חלקים ממנו, כמה שאני מספיקה

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifוואו, הבית באגם! כמה זמן לא ראיתי

את הסרט המושלם הזה!
ותוווודה!

סכמשסכמשסכמש

משהו טוב: יום הולדת לחברה שלי וערב כיתה, היה פנאן
משהו רע: הייתי חולה, ויש לי עומס מטורף של מתמטיקה בסופ"ש. סעמק.
משהו מצחיק: אני, חברות שלי ו-3 חברים שלנו רוקדים לצלילי גרייס קלי בעליית גג של אחת מהן
סטלה
משהו מעייף: מתמטיקההה
יציאת השבוע: יום הולדת לחברה אתמול! היה באמת אדיר
ציטוט השבוע: "אליס, את יכולה ללטף לי את האוזן?" כי אני פשוט לא זוכרת שום דבר אחר
משהו טעים: הולך להשמע נדוש, אבל - אורז עם קטשופ. יאאאמי.
משהו מגעיל: עוגת בננה, איכ
שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=EaEPCsQ4608 כפרעליו
זמר/ת / להקת השבוע: גרין דיייי!
סרט השבוע: אמממ. לא ראיתי סרטים ממש, חחח. אז נעשה סדרה במקום, ווהו. :) קסטל!
ספר השבוע: נלך על בני גורן גם.
אני והוא חברים הכי טובים.
כוכב השבוע : יאללה, בני גורן. מגיע לו! וגם אם לא, נריע לו!

Ayelet 363

New member
מסכמ"שת

משהו טוב: קראתי יחסית הרבה. משהו רע: געגועים לאחותי, אפילו סדרות בקושי יצא לי לראות ביחס לבדרך כללל. משהו מצחיק: - משהו מעייף: - יציאת השבוע: - ציטוט השבוע: המורה לנהיגה אמר לי כמה פעמים: "אני צריך להתקשר לאמא שלך". אני:למה? בסופו של דבר הוא ענה מדשהו בערך במילים (לא מדוייק): "שתשים לך רמזור ליד המיטה. כשיהיה אדום לא תוכלי לעלות, רק כשיהיה ירוק". כי יש לי מנהג לא לראות רמזורים... משהו טעים: עוגה. משהו מגעיל: - שיר השבוע: XD כרגיל... Defying Gravity התרוצץ לי בראש, שיירם מהפסקול של באפי, ולפני כמה דקות הכרתי את השיר המלא Hey Beautiful של הלהקה The Solids, בה חברים יוצרי הסדרה, והגרסה המקוצרת שלו, אותה כבר הכרתי- היא הפתיח של הסדרה! זמר/ת / להקת השבוע: גלי, ובגלל ההתלהבות שיש לי כרגע מהשיר ששמעתי- The Solids (אני עדיין לא ממש מבינה את המילים- לוקח לי זמן לקלוט מילות שירים, אבל בכל זאת). סרט השבוע: ראיתי לראשונה את סטפ אפ (למרות שחלק מהזמן זה היה תוך כדי גלישה באינטרנט עם מבט חטוף כל כמה זמן- אבל את הרוב ראיתי. דיי נחמד... ספר השבוע: Dragon Keeper מאת רובין הוב- התקדמתי לא רע השבוע, יחסית אליי. כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... ) אחותי וג'וס ווידון. שבוע מקסים לכולם!!!

Ayelet 363

New member
אה, ואיך שכחתי את הציטוט הזה

מאותו שיעור נהיגה. בערך במילים האלה... המורה: באיזה שיעור את? אני: 60 ומשהו... המורה: עד 120! *אחרי מעט זמן* אה... זו בדיחה אחרת. *פונה לתלמיד שמאחורה ושואל אותו באיזה שיעור הוא, התלמיד ענה 5 וןאז הוא הסביר לי משהו שקשור לנהיגה שהוא סיפר שגם לתלמיד שהיו לי רק חמישה שיעורים הוא לימד, כדיי להראות לי שאני כבר אמורה לדעת את זה...*.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifמסכמשתמסכמשת

משהו טוב:עברתי טסט!!!!!!!!!! D::::::
(אני מקווה שאחד מהאייקונים האלה עובדים כי סתם ניחשתי את השמות שלהם
) וסיימנו את הרבעון הראשון!! אין מבחנים שבועיים!!!!!!!!!! D: משהו רע:היה שבוע מושלם :) טוב המבחן בספרות היה רע
משהו מצחיק:אוף אני באמת צריכה להתחיל לרשום דברי םכאלה :( היה שבוע ממש מצחיק :( משהו מעייף:עשיתי שיעור נהיגה ב6:40 בבוקר כדי להספיק לשיעור ב8 בבצפר, ואז השעתיים הראשונות שלי התבטלו!
יציאת השבוע:יציאת יש לי רישיוןןןןןןןןןD: ציטוט השבוע:נו אני לא זוכרת:( משהו טעים:קרמבו
משהו מגעיל:אבא שלי קנה עוגה ירוקה (אגסים או מרציפן או משהו כזה, לא עלינו מה זה..). זה הדבר הכי מגעיל שראיתי בחיים, וכשאוכלים אותה היא די בסדר אבל המראה שלה מוריד את התיאבון
שיר השבוע:שירים מגלי :) זמר/ת / להקת השבוע:גלי סרט השבוע:עדיין לא ראיתי סרטים -.- ספר השבוע:גן הקיץ כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... )דיימון סאלבטור ~מושפעת שכמותי~ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Ayelet 363

New member
חח... זה בסדר, אין בן אדם יותר מושפע ממני,

לדעתי. אחרי שקראתי את הסכמ"ש שלך חשבתי שהייתי צריכה להוסיף את אנג'ל מ"באפי קוטלת הערפדים" ומ"אנג'ל" (כמובן XD) לכוכב השבוע. אני ממש אובססיבית אליו.

מסכמשתתת =]

משהו טוב: היה שבוע טוב, למרות שהיה שגרתי יחסית.. משהו רע: החום הזה מטריף אותייי! משהו מצחיק: חח היו המון.. חלק בגן, חלק עם חברה טובה וידיד, והשאר סתם
וגם איזה אחד מצחיק שהתחיל איתי בקופ"ח.. ומשום מה גרם לי לצחוק
משהו מעייף: יום שני.. הלכתי לישון ב-8 וחצי [להלן: שיא עולמי!!
] יציאת השבוע: היו כמה, והמובחרת היתה אתמול עם מיי BFF ועוד ידיד שהבריז ברגע האחרון
אבל עדיין היה איכותי. ציטוט השבוע: יו יש כ"כ הרבה, אבל אני ארחם עליכם הקוראים D: נסתפק בשלישיה- "תפסיקו עם כל השטוטים האלה!!" [שטויות] "תכתבי לי אותיה אחת פה.." [אות] "אני רוצה להסתרק במסרוק!" [מסרק] [הזכויות שמורות לפשושים מהגן..] משהו טעים: פיש אנד צ'יפס
משהו מגעיל: פסיכו! הגיע הזימון לבחינה.. סמאלללה עוד פחות מחודש!
שיר השבוע: linkin park- shadow of the day זמר/ת / להקת השבוע: - סרט השבוע: סדרה- חיים אחרים, וטיפטיפה HIMYM ספר השבוע: - כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... ) הילד המדהים שלי מהגן.. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0
סופשבוע מדהייייים לכולם!

McMonkeys

New member
סכמ"ש!

משהו טוב:היה שבוע סביר.. משהו רע:מתמטיקה המורה שלי שונאת אותי!!! משהו מצחיק:אמא שלי שכחה להעיר אותי לבית ספר בחמישי משהו מעייף:המבחן בביולוגיה:S יציאת השבוע:מסיבת הפתעה לנועה ציטוט השבוע: ילדה אחת:"עבודת ידיים זה צירוף סמיכות?" ילדה שנייה:"זה אוננות" משהו טעים:גלידה! משהו מגעיל:הביאו לנו סרט בשיעור ביולוגיה והראו לנו לידה זה באמת הדבר הכי מגעיל שראיתי בחייםO__O שיר השבוע:התמונות שבאלבום של שייגעצ זמר/ת / להקת השבוע:הדג נחש סרט השבוע: ספר השבוע: כוכב השבוע : (הכוונה לבנאדם... )אחותי

למעלה