טרהלהלהלה משעמם במשרד טרהלהלהלה
משהו טוב: היה שבוע מושלם! *זהירות חפירה שהעתקתי מפורום אופנה אלטרנטיבית* ביום ראשון היה יום ההולדת שלי, אז הלכתי לטייל עם עומר בסנטר ואח"כ לסושי האהוב עליי. וכל העולם ואשתו התקשרו או סימסו או שלחו ברכה בפייסבוק וזה היה ממש כיף ומרגש. האנשים שהכי הכי ריגשו אותי בטלפון - המשפחה של עומר! הם מטורפים לגמרי, התקשרו כולם! אה וגם קיבלתי במתנה מתפוז שובר של 300 ש"ח למקעקע האהוב עליי - רועי פנטגרם. קרפדה היר איי קאם!! ביום שני הלכתי לטייל עם שתי חברות ממש טובות, שהאמת שפעם הן היו גם חברות טובות אבל בשלב כזה או אחר הן התכסחו על רקע של משחק כבוד מפגר, וקצת קירבתי בניהן. זה ברור שאחרי חמש שנים של ריחוק הן לא יחזרו להיות חברות טובות, אבל עצם זה שבילינו יחד ערב שלם בלי שאחת מהן תרצח את השנייה - נפלא. אכלנו באגאדיר וטיילנו ברחבי ת"א והיה פשוט כיף. ואח"כ הלכתי לשתות בירה עם אחת מהן בפליישר. בשלישי חזרתי הבייתה והבית היה מצוחצח ומבריק ומסודר, עומר הפתיע אותי, וזה גם היה מושלם. אפשר לאכול מהרצפה אצלנו בבית עכשיו וברביעי הלכתי לסושילדת עם ארבע חברות טובות. התחזרנו על מלא סושי, והיה נהדר-נהדר-נהדר. ובחמישי, אחרי שיעור חדו"א, פגשתי את נעים וליאור לקפה והיה ממש כיף קצר, אבל כיף ומצחיק. ובשישי עומר הכין לנו אחלה ארוחת צהריים ואז התחזרתי על שנת צהריים מטורפת, שזרמה עד שבת בבוקר. ובשבת המשפחה שלו באה לבקר בערב, ואז הלכנו כולנו להצגה.
משהו לא טוב: ישנתי ממש מעט, אבל זה לא חדש.
משהו מצחיק: ביום שני כאמור, ישבנו בפליישר. עכשיו הבעלים של המקום הם זוג אחים מאריאל [שזה המקום שגדלתי בו] אז אחד מהם מכיר אותי בפנים, ומכיר טוב את חברה שלי שהייתי איתה שם, והשני זה אחיו הגדול שלא מכיר אותנו בכלל.. .קיצר האח הגדול בא לבקש מאיתנו מצית וכולו "כפרה נשמה מתוקות"... מה נסגר אחי?! מאה שקל שאם היית יודע שאחיך שונא את חברה שלי וההפך, זה לא היה קורה. הצחיק אותי נורא.
משהו קר - סתם כי ירד בבוקר גשם : ממ יש לי במקפיא גלי של בן אנד ג'ריס שמחכה לי
לי ולעוגת שוקו קפה חמה בצד, והמון קצפת מסביב.
משהו טעיםםםם: וואי הפשטידה שהכנתי אתמול! פטריות ובצל
. וגם עוגת ביסקוויטים. ועוגת שוקוקפה - שתיהן מעשה ידיי. אבל הכי הכי הכי - סושי. טחנתי המון סושי ביום רביעי והיה כל כך טעים, אני חושבת על זה ומריירת שוב.
משהו מפחיד: כלום.
משהו עלוב: כלום?
שיר ממכר: כל השירים מהפסקול של Rocky Horror Picture Show
סדרה ממכרת: GLEE
סרט ממכר: כלום.
ספר ממכר: לפיכך התכנסנו, ירושת בולין.
מקום ממכר: שיבויה.
הבנאדם הכייייייי מקסים שיש: בן זוגי שיחייה.
היום הכייייייי מקסים שיש: שבת אני חושבת.
החלום הכייייייי מקסים שיש (נו, משהו שחלמתם): אה אני לא יודעת, אני לא זוכרת חלומות כ"כ.
האייקון הכייייייי מקסים שיש:
התמונה הכייייייי מקסימה שיש : אע!?