סכמ"ש! D:

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo124.gif סכמ"ש! D: ../images/Emo210.gif../images/Emo186.gif

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? D: סתם נו, ממש לא בוקר, אני יודעת ומצטערת שפתחתי רק עכשיו... פשוט שכחתי עם הפרקים של האנטומיה ומרפאה
בקיצור, עוד שבוע חלף במהרה והנה הגיע לו הסכמ"ש!
משהו טוב:
משהו לא טוב:
משהו מצחיק:
משהו קר - סתם כי ירד בבוקר גשם
:
משהו טעיםםםם:
משהו מפחיד:
משהו עלוב:
שיר ממכר:
סדרה ממכרת:
סרט ממכר:
ספר ממכר:
מקום ממכר:
הבנאדם הכייייייי מקסים שיש:
היום הכייייייי מקסים שיש:
החלום הכייייייי מקסים שיש (נו, משהו שחלמתם):
האייקון הכייייייי מקסים שיש:
התמונה הכייייייי מקסימה שיש
:
שבוע לג'נדרי לכולם!
(כי אני אוהבת אייקונים אדומים)

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אי שפיות במיטבה.

משהו טוב: היה מבחן במתמטיקה והלך מושלם בצורות מושלמותתת!! DDDD:
משהו לא טוב: מרפאה פרטית, שונדה את מוזמנת למות בגהינוםםם!!!!
משהו מצחיק: סטיינג אלייייייייייב!!!!!!! XDDDDDג
משהו קר - סתם כי ירד בבוקר גשם :אה... קרח.
משהו טעיםםםם: לחם בלי לחם עם גבינה בלי גבינה. XD
משהו מפחיד: שארלוט.
משהו עלוב: העייפות שמשתלטת עליי
שיר ממכר: סטיינג אלייב - ביי ג'ייס D:
סדרה ממכרת: האנטומיה, מרפאה, אפא"א
סרט ממכר: לא רק בלונדינית!!!
ספר ממכר: אה...
מקום ממכר: מעבדת מחשבים לושהההה!!!
XDD
הבנאדם הכייייייי מקסים שיש: משי D:
היום הכייייייי מקסים שיש: אתמול
החלום הכייייייי מקסים שיש (נו, משהו שחלמתם): אה... לא יודעת..? XD
התמונה הכייייייי מקסימה שיש :

Ayelet 363

New member
מסכמת!

משהו טוב: עוד שיעורי נהיגה... משהו לא טוב: געגועים לאחותי, שיעמום, דיכאון, טעויות נוראיות בשיעורי נהיגה, אני לא מפסיקה לחפור לאנשים אפילו על דברים שהם לא מכירים (כרגע- על באפי. היחידה שאני באמת מכירה שאוהבת באפי זו אחותי, שעזבה את הבית...). משהו מצחיק: - משהו קר - סתם כי ירד בבוקר גשם : ירד בבוקר גשם?! גם כשחם נוטה להיות לי קר, ד"א. משהו טעיםםםם: בלינצ'ס וברוקולי עם גבינה (לא ביחד, כמובן). משהו מפחיד: הממ... אין. משהו עלוב: - שיר ממכר: Idina Menzel- Defying Gravity Lea Michele and Chris Colfer- Defying Gravity שירים שהיו ב"באפי קוטלת הערפדים" סדרה ממכרת: באפי!! אבל השבוע לא ראיתי אותה אז... יומני הערפד, על טבעי, התחלתי לראות את מכושפות לראשונה, פלאש פורווארד- למה זה בוטל, ונגמר פתוח?! גלי, איך פגשתי את אמא, אחת שיודעת, בונז, אחים ואחיות, דולהאוס וקוגר טאון. סרט ממכר: ראיתי שוב פעם את "הג'וב האיטלקי" כי כשצפיתי בו במקור עוד לא הערכתי את סת' גרין (וגם כי זה סרט טוב). ספר ממכר: Dragon Keeper מאת רובין הוב. מקום ממכר: רוב הזמן, בעיקר בתקופה האחרונה אבל גם לפני, אני נמצאת בבית (ברצינות, ביום שבת לפני שבוע יצאתי החוצה ואור השמש הכאיב לי! הייתי לא רגילה אליו...). הבנאדם הכייייייי מקסים שיש: אחותי! היום הכייייייי מקסים שיש: לא יודעת. החלום הכייייייי מקסים שיש (נו, משהו שחלמתם): הממ... היה לי חלום שהיה קשור לבאפי. האייקון הכייייייי מקסים שיש: איך אפשר לבחור?!
. התמונה הכייייייי מקסימה שיש : -

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אני גם, כי ריק פה ../images/Emo10.gif../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif

אתם ממש מבאסים אותי! לאן כולם נעלמו?! משהו טוב: 93 במבחן באנגלית! מקום שני בכיתה
הו, הגאווה!
משהו לא טוב: לוגריתמים זה איכסה
משהו מצחיק: שיר הארנב!
אל תשאלו... משהו קר - סתם כי ירד בבוקר גשם: שלוש לפנות בוקר
משהו טעיםםםם: פרינגלס, הירוק
משהו מפחיד: ערסים שיכורים
וגם הפרק האחרון של פלאש פורוורד. משהו עלוב: מ"כ.
שיר ממכר: All that ive got - the used באמת שזה פשוט שיר מקסים...
http://www.youtube.com/watch?v=7PW0B7C5o2A סדרה ממכרת: קאסל!
סרט ממכר: ילדות רעות
ספר ממכר: תנ"ך לבגרות - יואל גבע >< מקום ממכר: יאנדי
הבנאדם הכייייייי מקסים שיש: טל המוכשרת, בר המדהימה, וגם לירז המלאך
היום הכייייייי מקסים שיש: שישי!
החלום הכייייייי מקסים שיש (נו, משהו שחלמתם): חלמתי שאני עוברת תאוריה, כל החלום הייתי שיא המבסוטית, ואז איך שאני מתעוררת "באסה!
" האייקון הכייייייי מקסים שיש:
ושאר אייקונים אדומים
שבוע מקסים כבר אמרתי?

../images/Emo146.gif

משהו טוב: הטיולים של המקלחות והשינה היו מעניינים.
(עשו לנו שיפוצים במקלחת השבוע אז במשך שלושה ימים התקלחנו וישנו במקומות שונים.) סופה"ש כזה חורפי!
חזרתי מיליון מוקדם ביום חמישי אחרי הכשרה בירושלים. D: משהו לא טוב: עד שהאף שלי התחיל לחזור למצב צבירה נושם פחות או יותר, הצטננתי שוב מהמזגן בביתנוער כשישנו שם.
כשהיינו בקומונת ת"א (בשביל מקלחת) הטלויזיה דלקה על הפרק האחרון-אחרון של האו.סי (אני בערך באמצע עונה 3) והיה לי הספויילר הכי גדול בארץ.
הביקורים בקומונות של יבנה (למקלחת ושינה) ושל ת"א קצת ביאסו כי זה הדגיש כמה הקומונה שלנו לא ביתית ולא מגניבה. :( בקומונות ההן היו ש"שים כבר כמה שנים כך שהיה לדירות זמן להתמלא בדברים ואנחנו הראשונים בדירה הזאת אז די ריק. וגם אין לנו מקום לרהיטים וחפצים ובקומונות האחרות יש מקום, וחדרי השינה יותר טובים... (מצד שני זה דירבן אותנו לשפר את הקומונה שלנו - דיברנו על זה כל השבוע וביום רביעי ערכנו רשימת קניות של דברים קטנים שיעזרו.) משהו מצחיק:
ילדה אתיופית בכיתה ב', סתם ככה באמצע פעילות ערכית: איכס, יש כאן ריח של אתיופים! ... אה, זה מהשיער שלי.
מדריכה לילד עם שם אמהרי: מה המשמעות של השם שלך? הילד: חתיך הורס לא מהעולם הזה! משהו קר: המזגן בביתנוער כשישנו שם.
והרוח הקלילה מהחלון שלי בלילה ובבוקר כשאני במיטה
משהו טעיםםםם: יויו. וכל אוכל של הבית אחרי מה שאנחנו אוכלים במהלך השבוע. P: משהו מפחיד: העובדה שיש סיכוי שנצא מתישהו בחודש הקרוב לטיול של יומיים עם הילדים (בלי אלה של ב-ג) X_____X משהו עלוב: חוסר הקישוט של הקומונה שלנו?
סדרה:הימימ, הטופ מודל, פארנטהוד, האו.סי, חיים אחרים סרט: מבצע סבתא (ראינו כשישנו בבית נוער, על מסך ענק דרך מקרן P:) ספר: גלגולי לשון/גיא דויטשר מקום ממכר: הבית
המיטה שלי בעיקר
הבנאדם הכייייייי מקסים שיש: חברה טובה שלי. וכמה ילדים מהביתנוער
היום הכייייייי מקסים שיש: חמישי כי הגעתי הביתה ב15:20. *_* ושישי כי הייתי כל היום בבית והתבטלתי. ^^ (אבל השתעממתי ממש. :{ ) האייקון הכייייייי מקסים שיש:
הודגש באמצעות התסכול שלי, כי מדגישומטיק החליט לא לעבוד!

דרך התק"צ (התנועה הקיבוצית),

לא דרך תנועת נוער (למרות שאני לא קשורה לקיבוצים כהוא זה). אני עושה בבית נוער של "קדימה" ביפו

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifסכמש ברוח אני צריכה חופש!../images/Emo88.gif

דייייי כמה אפשר ללמוד
אין לי זמן אפילו לפורום
(אבל אני אופטימית כי השבוע יש2 מבחנים ואחר כך שבועיים בלי כלום!!!! =] ) משהו טוב:כל מיני דברים קטנים כאלה.. ויורד גשם!!
מה טוב מלקום בשבת בבוקר לתוך מבול! ואתמול נגמרו לי השבועיים מאז הטסט הקודם שלי, אז.. בקרוב עוד אחד. לא יודעת אם זה טוב או רעXD.. והמון שעות שהתבטלו בבצפר
ולכמה חברות נגמר המלווה וזה מגניב ++ משהו לא טוב:יותר מדי מבחנים/שיעורים/בצפר/נוכבראנירוצהחופש משהו מצחיק:HIMYM!
משהו קר - סתם כי ירד בבוקר גשם :בחוץ! בחוץ קר! איזה כייף! משהו טעיםםםם:תכתבו בגוגלתמונות CUPCAKE ותראו מזה משהו טעים.. אפשר למות
משהו מפחיד: חברה באה אליי וישבנו במטבח ודיברנו, ופתאום משום מקום המנורה בסלון כזה חצי נפלה.. ושתינו קפצנו זה היה ממש ממש מלחיץ. ואז אחרי שנייה המדיח התחיל להרעיש והווילונות זזו.. באמת שחשבתי שרוחות השתלטו על הבית
משהו עלוב:המצב של הפורום! להתעורר חברים
(מי אני שמדברת.
) שיר ממכר:IF IT'S LOVE =) סדרה ממכרת:איך פגשתי, ורשמית התמכרתי ליומני הערפד
(דייייימוןןןןןןןןן
), אם רק היה לי זמן הייתי פשוט רואה פרק אחרי פרק אחרי פרק, ובמקום זה אני צריכה להסתפק בפרק ביומיים בערך
סרט ממכר:דמדומים
ספר ממכר:עכשיו אני קוראת את גן הקיץ.. אבל הוא לא ממש ממכר אותי עד כה>< מקום ממכר:המיטה שלי
הבנאדם הכייייייי מקסים שיש:דארן כריס! (טוב אני צריכה להפסיק להתאהב בסלבס/דמויות, אהמ תמונה מצורפת). היום הכייייייי מקסים שיש:שישי כמובן החלום הכייייייי מקסים שיש (נו, משהו שחלמתם):יואו עכשיו אני קולטת שכבר המון זמן שאני לא זוכרת את החלומות שלי! ואני בנאדם שכל יום חולם חלומות מטורפים וזוכר אותם ובשבועיים האחרונים אני לא זוכרת כלום!
טוב, חלמתי משהו ממש הזוי אמנם לפני שבועיים
אבל בכלזאת - זה היה בדיוק לפני הטסט השני שלי, וחלמתי שאני עוברת אותו (וכשהתעוררתי אמרתי לעצמי 'טוב אני לא אספר עליו לאף אחד כדי שהוא יתגשם' והוא לא!
) בקיצור, בהתחלה נסעתי ולא עברתי אותו בגלל איזה משהו שהיה ממש ממש לא פייר, לאזוכרת, אז צעקתי על הטסטרית(היא הייתה בת ונראתה קופי כמו אמברידג' מהארי פוטרXD) אז היא עשתה לי שוב את הטסט במקום אחר, ואז עברתי והייתי ממש משמ שמחה וחיבקתי את המורה שלי לנהיגה - שבחלום היה המורה שלי לאזרחותX: - קיצר זה היה משהו ממש הזוי
(חפרתי
) האייקון הכייייייי מקסים שיש:
התמונה הכייייייי מקסימה שיש : לא מקסימה, אבל תמונה
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

larisa125

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב: הלכתי לסינמה סיטי וראיתי סרט בתלת מימד והיה מגניב D: ויש בסינמה סיטי חנות שלמה של מוצרים של ניקי
|מזילריר| משהו לא טוב: ראיתי את סטפ אפ 3 בסינמה סיטי בתלת מימד
משהו מצחיק: לא מצליחה להיזכר במשהו כרגע
משהו קר - סתם כי ירד בבוקר גשם : אייס שוקו בארומה D: משהו טעיםםםם: שוקו חם בארומה
משהו מפחיד: ללכת ברחוב שלי בשעת לילה מאוחרת
משהו עלוב: סטפ אפ 3
למה, למה לא הלכתי לסרט אקשן?
שיר ממכר: כרגע זה ASHLEY של ESCAPE THE FAITH סדרה ממכרת: האנטומיה של גריי וHIMYM כמובן
ובנות גילמור
ספר ממכר: הארי פוטר, ללא ספק. אמנם יש הרבה ספרים שאני אוהבת, אבל הספרים של הארי פוטר הם בין הספרים היחידים שאני יכולה לקרוא שוב ושוב מבלי להשתעמם. מקום ממכר: האמת שעדיין לא מצאתי מקום כזה
הבנאדם הכייייייי מקסים שיש:
היום הכייייייי מקסים שיש: יום הולדת D: החלום הכייייייי מקסים שיש (נו, משהו שחלמתם): אני מעדיפה להשאיר את זה לעצמי
התמונה הכייייייי מקסימה שיש : אני בתגובה מהירה
(הו, העצלות...) שבוע טוב לכולם
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif יואו החנות של ניקי!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

אני מכורה למוצרים שלהם.. באמת. יש לי נעלי בית, ומלא גרביים, ופיג'מה, ומצעים (שלוש ציפיות וסדין), ותיק בצפר, ותיק צד גדול, ותיק קטן עם כתפיות, ובובה קטנה, וכרית, ושני מחזיקי מפתחות (אחד מהם על התיק בצפר), ושניים לפלא, ושלושה ארנקים, ופנקסים קטנים, ויומן גדול עם מנעול, ושני ספלים, ומשהו כזה ששמים עליו את הפלא כשהוא על השולחן, ופעם קניתי משהו שלהם בהפנינג אז קיבלתי פוסטר ענק, וקלמר, והיה לי יומן שלהם שנתיים רצוף
קיצר אני מכורה רצח חחחחחח מעריצה אותך על סדרות השבוע! כל כך כנ"ל חחחחח. ואיך את לא בפורום של האנטומייה?
או שאת כן ואני סתם יוצאת פיתה עכשיו... והארי פוטר
(פתאום נזכרתי שפעם היה אייקון |אש| ואז היה אפשר לעשות הארי פוטר ו
|אש|
) ומזל טוב!!!
איך לא ידענו שיש לך יומולדת?
יש פינת ימי הולדת שלמה באחריותי, עם שרשור שלם של ימי הולדת! בקיצור, מלא מלא מזל טוב ואושר ועושר וכושר ויושר וזה D:
(כי אני מכורה אליהם)

larisa125

New member
אין לי יום הולדת ../images/Emo6.gif

זה סתם היום הכי כיפי
אני לא בפורום של האנטומיה
אני רק בעונה השלישית
איך אני אוהבת את ניקי
אמנם אין לי כל כך הרבה דברים שלהם (הם דיי יקרים
) אבל אני עומדת לקנות ארנק ובובה לתיק D: וכבר הרבה זמן אני חולמת על קפוצ'ון של ניקי

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אהה!! לקח לי שעה חחחח

גם אחרי שקראתי את ההודעה הזאת לקח לי שנה לקלוט איך יום הולדת היה היום הכי כיפי ולא היה לך יומולדת...
ועונה שלישית? וואלה? מי עם מי? תעשי לי קצת נוסטלגיה
וניקייייייייייי!
הם באמת יקרים, אבל אנשים יודעים שאני אוהבת אותם ומביאים לי תמיד דברים שלהם ביומולדת, ואני מעריצה מגיל 12, שזה בדיוק 5 שנים, ככה שזה פשוט מצטבר

larisa125

New member
בדיוק סיימתי לראות את פרק 10 ../images/Emo13.gif

הם ניתחו את אבא של ג'ורג', אחרי שגילו על המזימה של כריסטינה ובורק והרעד ביד שלו... האמת שכבר נכנסתי לפורום וקראתי ספוילרים, על זה שבורק ינטוש את כריסטינה לפני החתונה וכל זה

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif וואו, כן. זה היה כל כך מזמן ../images/Emo6.gif

מה קורה עם הזוגות בשלב זה? אני אשכרה לא זוכרת

pennylane11

New member
../images/Emo112.gifזאת תקופה "סירייסלי" של מר

מהקטע שלה ושל ג'ורג' במעלית שאנחנו אוהבות.

מסכמשת באיחור :)

משהו טוב: אתמול יום הולדת 18!!! החגיגות מאתמול נמשכות!
משהו לא טוב: חולה. כאבי גרון, המון המון נזלת, וטיפטיפה חום.. את החלק הקשה כבר עברתי.. משהו מצחיק: "היא חוצפנת!!" "אני מעטין את העטינים שלי.." ועוד המון ציטוטים מהחברס המתוקים שלי בגן
משהו קר - סתם כי ירד בבוקר גשם : עוגת שוקולד מדהימממממה באמת שחברה הכינה לי ליומולדת. משהו טעיםםםם: ראה למעלה.. וגם טוסט שאכלתי היום בקפהקפה. אה וגם בורגרסבר IשחיתותI משהו מפחיד: ווואההה! ללכת בסמטה אחת בשכונה שלי בלילות.. יש שם חתולים שאורבים לך מכל חור.. משו מלחיץ
משהו עלוב: שלא הספקתי לראות השבוע שום סרט/תוכנית/סדרה!!! באמת עלוב. נרכין ראש.. שיר ממכר: וואי יש מליון.. נראלי בתור ה-מושמע של השבוע, club can't handle me [וסורי שאין לי כוח ללינק..] סדרה ממכרת: חברה המליצה על איזה סדרה... אבל שכחתי.. סרט ממכר: ההצעה.. כזה קיצ'י אבל חמוד.. ספר ממכר: אממ "סיפור משפחתי"- אפרים קישון מקום ממכר: החדר שלי!! וכל בית קפה ממוצע
הבנאדם הכייייייי מקסים שיש: חברה טובה, מדהימה.. פשוט מאושרת שהיא קיימת, ושהספקתי לגלות אותה!
וכמובן עוד כמה מהמשפחה.. שיהיה לכולנו שבוע מעולההההה ומלא באושר וחיוכים!

למעלה