../images/Emo209.gif היה מצחיק ../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif
טוב, אז באמת שהיה פרק ממש מצחיק XD כולם היו נהדרים היום! אני באמת לא יודעת מה להגיד כי אני ממש נוראית בחפירות, אבל לילי הצחיקה אותי עם ה"פלווופ" כשמרשל גרב את הגרביים ההן בתחילת הפרק, כל כך אופייני לטד כל הקטע עם הבלונדה - למרות שאני דווקא צפיתי שהיא תהיה לסבית או משהו, לילי ורובין היו קורעות עם כל הדיבורים שלהן על מקס ומרשל, מרשל היה קורע, גם ברני, איך ששניהם נלחצו XD וברני עם ה"בובס" שלו מצחיק כל פעם מחדש!
אני מצטערת אבל קשה לי לכתוב ביקורת\תוגבה נורמלית לגבי פרקים של HIMYM כי כל הפרקים פשוט מעולים. וזה היה פרק מעולה, מתוחכם, עם ברני, ואפילו יש ארנב! אין מה לעשות החלק שהיא משעשע אותי זה תמיד הקטע הפסיכי של ברני, בין הנחשים, לבין הסיבוב הדרמתי על הכיסא והצחוק המרושע ^^ היה כיף =) לילה טוב, מורגן.
ממש אהבתי את זואי, חבל שהרסו את זה. האמת היא שגם אני מתלהבת מבניינים ישנים... ברני היה ממש מצחיק, כמובן... וטד היה חמוד, למרות שהוא רצה להרוס את הבניין בסופו של דבר.
בחיי הם טובים. למישהו יש את השיר של מארשל מהפרק הקודם? בלי קשר ראיתי עכשיו את פרק המאה ואת הפרק לפניו עם הסיגריות כי זה היה ביס, והעונה החמישית פשוט מעולה