Oh I, oh, I'm still alive

MyTearsDontFall

New member
אניי

שיר השבוע של FOB:אהממ yule shoot your eye out שיר השבוע לא של FOB: why cry panic!at the disco-the only differnce back home-yellowcard קליפ השבוע:אהממ..לאדעת להקת השבוע:YELLOWCARD אלבום השבוע:yellowcard-ocean avenue חווית השבוע:אהמ לאדעת=\ אה אה הייתי בתל אביב וקניתי פוסטר גדול של פול אאוט בוי! משהו רע שקרה השבוע:לאזוכרת

MomijiSan

New member
ני עונה!D:|קרמבולה|

שיר השבוע של FOB : dead on arrival שיר השבוע לא של FOB: miss murder התמכרתי ! *.* קליפ השבוע: call me when your sober אימי כלכך יפע
להקת השבוע: לינקין
אלבום השבוע: אממ אין >< חווית השבוע: מפגש 1240 XD משהו רע שקרה השבוע: לא היה ממש וטוב שככה עם המזל שלי >>

אני

שיר השבוע של FOB: אני חושבת ש- Nobody puts a baby in the corner; השיר שאחרי זה, A little less sixteen candles ו-Get busy living or get busy dying
שיר השבוע לא של FOB: Avenged Sevenfold - לא זוכרת
Cobra Starship - Snakes on a plane Gym class heroes feat. Patrick stump - Cupid's chokehold קליפ השבוע: Cobra Starship - Snakes on a plane Evanescence - Call me when you're sober להקת השבוע: FOB; Evanescence אלבום השבוע: From under the cork tree חווית השבוע: אההההה לא הרבה משהו רע שקרה השבוע: סתם אי פוקוס של אתמול. כוסי שלי

אחלה שיר../images/Emo223.gif

שיר השבוע של FOB: אוף אול דה גין גוינטס אין אול דה וורלד שיר השבוע לא של FOB: Atreyu - The Crimson ואין לי כוח לעוד.. קליפ השבוע: -- להקת השבוע: kids in the way וארקטיק מנקיז אלבום השבוע: sing the sorrow - AFI חווית השבוע: ממדיון ורוזי^^ משהו רע שקרה השבוע: --

every me

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo11.gif דיברו על זה כבר איפשהו.

הוא אמור להראות דיקטטור או משהו.

קטקטט אהובתי!!!

גם לי זה הזכיר את זה! אבל האמת שהם שולטים. אין
גם לוסטפרופטס. אני מתאהבת במלא להקות מאגניבות לאחרונה. איזה כיף לי.

Xx Pinki xX

New member
כה D:

היה שבוע ששמעתי את רופטופס בלי הפסקה. שיאו.הם מגניבים.אבל משום מה לא אהבתי תחדש.והוא הזכיר לי שיר של ריקי מרטין D: . שמעת את ארקטיק מנקיז? [
] איזה שולטים.מזכירים את פלסיבו.איכשהוא.או שזאת רק אני?

אני בדיוק מורידה אותו.

ומאמי, זו רק את. ארקטיק ופלסיבו שונים. אולי יש דמיון. אולי. אינפרא רד@#%#@$^

every me

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo11.gifארקטיק מנקיז ופלסיבו דומים

???????:ם אוייי כ"כ לאX_X פלסיבו

מהמהמהמהמה?! ../images/Emo115.gif

טוב..נכון..אני באמת לא מוצאת אותו בדף הראשון בחיפוש של יוטיוב.. אבל מזתומרת הסירו?

כאילו אם תחפשי זה יראה תוצאות

אבל אם תנסי לפתוח תיפתח הודעה שאומרת שהזכויות שמורות ושאי אפשר לצפות בזה.
באמר.

marimarina

New member
מיאו ../images/Emo4.gif

שיר השבוע של FOB: hand of god שיר השבוע לא של FOB: cobra starship - snakes on a plane קליפ השבוע: X להקת השבוע: FOB. :0 אלבום השבוע: X חווית השבוע: לישון עד 4. משהו רע שקרה השבוע: פרטי. D:

B F M V

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

חיחי....רק חזרתי. ^^ שיר השבוע של FOB:אממ...לא ממש שומעת כרגע. X_X שיר השבוע לא של FOB:אממ...שחכתי לשמוע שירים. ^^ קליפ השבוע:אממ...הקליפ החדש של פינק,ראיתי אותו במלון.הוא יפה. >< להקת השבוע:עדיין פאניק. אלבום השבוע:אממ...לדעת >< חווית השבוע:הייתי בבית מלון ועכשיו ראיתי נקמת הצליין
משהו רע שקרה השבוע:לא הספקתי לצלם את המחלק מגבות החתיך

למעלה