Oh I, oh, I'm still alive

every me

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo11.gifOh I, oh, I'm still alive

תשמעו את השיר הזה
alive-pearl jam. אז כן, לפינתו הנחמדת
שיר השבוע של FOB: שיר השבוע לא של FOB: קליפ השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: חווית השבוע: משהו רע שקרה השבוע: שבתשלום וזה

Me ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של FOB: Sugar , we're going down
שיר השבוע לא של FOB: With This KNife-Smile Empty Soul
קליפ השבוע: Cold-Crossfade
להקת השבוע: Panic! At The Disco
אלבום השבוע: של פאניק !
חווית השבוע: הפסקת אש במלחמה !!! אממ הייתי אצל חברות והן אצלי :) קניתי כל מיני עגילים וכאלה חח הייתי אמורה לחזור מדודים שלי בשוויץ
לקרובת משפחה שלי נולד תינוק מתוק ויום ראשון הברית מילה :) אההממ.. עשיתי עוד הרבה דברים שאנלא זוכרת =\ חחח
משהו רע שקרה השבוע: אני עדיין עצובה מזה שלא טסתי בסוף לדודים שלי בשוויץ
( אני עדיין בתהליכי התגברות על זה ... חח... ) שבת שלום לכולם !

GaLuSh 11

New member
להלהלה

שיר השבוע של FOB: אמ לא ממש שמעתי, אבל כרגע אני 'שרה' את נובאדי פוטס אה בייבי אין דה קורנר שיר השבוע לא של FOB: ליינג איז דה מוס פאן.. - פאניק Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down anti-flag - the press corpse קליפ השבוע: Evanescence - Call Me When Your're Sober להקת השבוע: אנטי פלג אלבום השבוע: לאיודעת חווית השבוע: אאאממ שמעתי את אחותי בוכה
משהו רע שקרה השבוע: *אהמ*הגר*אהמ*

PATD

New member
../images/Emo101.gif

שיר השבוע של FOB:7 מיניטס אין אהוון
שיר השבוע לא של FOB:סקפטיכס אנד טרו בליברס- דה אקאדמי איז...
קליפ השבוע:סנקס און פלאן-קוברה סטארשיפ
להקת השבוע:דה אקאדמי איז..
אלבום השבוע:כנ"ל (אולמוסט היר...)
חווית השבוע:לשבת 3 שעות במספרקה ולא לצבוע :\
משהו רע שקרה השבוע:הרבה דברים..אין לי כוח שוב לפרט חח

אני

שיר השבוע של FOB: זה XO שיר השבוע לא של FOB: אביב גפן - זה רק הלב שכואב לך קליפ השבוע: NUMB להקת השבוע: סינרגיה אלבום השבוע: The open door חווית השבוע: לונה פארק :D משהו רע שקרה השבוע:אנשים שאני מכיר גויסו לצפון
.

הגרו

New member
נמנמ גם אני ../images/Emo109.gif

שיר השבוע של FOB: לא ממש שמעתי >,< כאילו די נטשתי ת'דיסק שלהם.. אבל שוגר כי היה אותו בפרק הראשון של מעמקים
וכי היה אותו בפרק 5 של סופרנטורל שראיתי אתמול XD [מה?] שיר השבוע לא של FOB: Lostprophets - A town call hypocrisy קליפ השבוע: Evanescence - Call me when you're sober Lostprophets - A town call hypocrisy להקת השבוע: לוסטפרופטס:]]] ופאניק כמובן
אלבום השבוע: של פאניק
אני כ"כ חורשת עליו חווית השבוע: ממ. סבתא באה אלינו...? XD משהו רע שקרה השבוע: אמא. זה מסביר הכל. ובא לי תמונה. מה זה שרשור שבועי בלי תמונה?! [אעעעע ג'ראדדדד
]

Nittle Grasper

New member
עונה~~~

שיר השבוע של FOB: שוגר וויר גואינ דאון ^^" הוא ממש נתקע לי בראש, ועד שהוא יצא ממנו היה אותו בחנות שהייתי בה
שיר השבוע לא של FOB: לאמשנה~^^;.. קליפ השבוע: לא ראיתי MTV השבוע כמעט ם; להקת השבוע: קאמבאק של FOB
אלבום השבוע: אממ האלבום הזה שלהם ששכחתי את שמו עם שוגר XP חווית השבוע: יום ראשון הייתי במפגש אחד.. רובו היה חביב :] ולפני חצי שעה עשיתי תמונות פספורט ויצאתי קקה. נחשב חוויה?
משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם מישהו ביום ראשון ולא נראה שאי פעם הוא ירצה לחזור לדבר איתי @@~ ~מתה~

Nittle Grasper

New member
*מצביעה על התמונה שצירפתי*

זה המיאבי המדובר P: זמר יפני מגניב כזה :ם עליו דיברת? X3

Nittle Grasper

New member
כןכן בטח אני גם בפורום ../images/Emo2.gif

~פרסומת סמוייה~ יש את זה בחתימה שלי
את מי את עוד שומעת? :ם ~תעני לי במסר אומשו בבקשה כדי שלא ניצור ספאם ^^"~

Rose131

New member
להלהלה

שיר השבוע של FOB:אמ. pretty in punk שיר השבוע לא של FOB: אמ. שאלה טובה
יש מלא כאלה. אמ. razorblade kiss- HIM קליפ השבוע:i'm not ok- MCR כי ראיתי אותו בספיר ברגע שפתחנו MTV2 ונורא התלהבתיD: להקת השבוע:HIM אלבום השבוע:razorblade romance- HIM חווית השבוע:ספירD: משהו רע שקרה השבוע:באר שבע זה מדבר!

DeniDen

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של FOB: get busy living or get busy dying
שיר השבוע לא של פוב - my chemical romance - you know what they do to guys like us in prison... פוווו קליפ השבוע: im not okay [i promise] - my chemical romance להקת השבוע: my chemical romance אבל זה רק השבוע
אלבום השבוע: three cheers for sweet revenge- נחשו.. my chemical roamnce חווית השבוע: כלום.. נתפס לי הצוואר...
משהו רע שקרה השבוע: טפו..טפו טפו!

xoxFightstarxox

New member
עונה.3>3>

שיר השבוע של FOB: fall out boy - start today [לא הכרתי אותו עד אתמול.:ם] שיר השבוע לא של FOB: ludacris - move bitch XDDDD hawthorne_heights-pens_and_needles hawthorne_heights-this_is_who_we_are underoath-its_dangerous_business_just_walking_out_your_front_door קליפ השבוע: המפ.סינרגיה - מרגיש אחר , [בחיי אני לא רואה כמעט קליפים.><] להקת השבוע: hawthorne heights אלבום השבוע:ראר.המ של hawthorne heights שכחתי משהמו.>:
חווית השבוע: היו יותר מדי כאלה. אחת מהן הייתה שישנו אצל חברה 6 אנשים ובבוקר כשהלכנו הבייתה לבשנו בוקסרים והצקנו לאנשים ברחוב שאנחנו מג'מייקה וכאלה.XDDD משהו רע שקרה השבוע:המ.. אישי..:\ שיהיה לכם סופשבוע נעים ושבת שלום.:) 3>3>

יש להכניס נושא להודעה../images/Emo4.gif ../images/Emo115.gif

שיר השבוע של FOB:סיקסטין קנדלס שיר השבוע לא של FOB:the killing lights-AFI קליפ השבוע:סיקסטין קנדלס [התגעגעתי אליו]וIN NOT OK [התגעגעתי גם אליו
] להקת השבוע:AFI אלבום השבוע:DU-AFI חווית השבוע:הייתי אצל אחותי עם האחיינים שלי, עזרתי לבנות זחל מבוץ במושב, צילמתי 650 עמודים של העיתון של הנוער, שידכתי איזה 50 עוטתקים של העיתון הנ"ל.וזהו. משהו רע שקרה השבוע:נמממ...הכל רע.[אימוסטייל]

למעלה