שירי השבוע!

Girl From Mars

New member
../images/Emo209.gifשירי השבוע!

1. אלבום השבוע של טראוויס? 2. שיר השבוע של טראוויס? 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? 4. שיר השבוע לא של טראוויס? 5. זמר השבוע? 6. זמרת השבוע? 7. להקת השבוע? 8.שיר שריגש אותי השבוע? 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? 10. שיר שעצבן אותי השבוע?

Girl From Mars

New member
../images/Emo79.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס? אממ... את האמת לא ממש שמעתי טראוויס כאלבום אז... 2. שיר השבוע של טראוויס? אממ... אממ... writing to reach you. 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? אני חושבת ש-Extraordinary Machine של פיונה אפל. 4. שיר השבוע לא של טראוויס? אממ... common people או do you remember the first time של pulp. 5. זמר השבוע? אין. 6. זמרת השבוע? פיונה אפל. 7. להקת השבוע? pulp 8.שיר שריגש אותי השבוע? אין. 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? גם כן אין ממש...
10. שיר שעצבן אותי השבוע? לא זוכרת.

Galadriel 3000

New member
טוף

1. אלבום השבוע של טראוויס? tivb 2. שיר השבוע של טראוויס? fintw 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? from nothing to one- the perishers 4. שיר השבוע לא של טראוויס? yesterday- the beatles 5. זמר השבוע? לאדעת 6. זמרת השבוע? כנ"ל 7. להקת השבוע? the perishers 8.שיר שריגש אותי השבוע? blur- the perishers 9. שיר שחרשתי עליו השבוע? fintw אבל רק כי אני מנגנת אותו :p 10. שיר שעצבן אותי השבוע? סורי של מדונה

the afterglow

New member
קיוויתי שגם טראוויס יגיעו לארץ../images/Emo10.gif

1. אלבום השבוע של טראוויס?12 memories 2. שיר השבוע של טראוויס? Somewhere else 3. אלבום השבוע לא של טראוויס? Mae- the everglow 4. שיר השבוע לא של טראוויס? Eisley-I wasn't prepared 5. זמר השבוע? שמעו, השיר החדש של גבסו טוב! *לעזאזל*
6. זמרת השבוע? אין. 7. להקת השבוע? Mae 8. שיר שריגש אותי השבוע? Eisley-I wasn't prepared 9. שיר שחרשתי עליו השבוע?Eisley-I wasn't prepared 10.שיר שעצבן אותי השבוע? לא זכור לי משהו..
קיוויתי שאולי טראוויס יגיע לארץ בהשראת כל שאר הלהקות.

למעלה