סכמ"ש! D:

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סכמ"ש! D:../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

אז למרות הסיכום חודש המקפץ לו החלטתי לפתוח גם סיכום שבוע, כי בתכלס זה לא ממש אותו דבר תמיד ^^ יאללה תהנו ותחפרו D:
הכי טוב:
הכי רע:
הכי טעים
:
הכי מצחיק:
הכי מבאס:
סדרת השבוע:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
יציאת השבוע:
הבנאדם שעשה לי את השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:
חג שמח ושבוע נהדר וחופשי לכולם

Ayelet 363

New member
סכמ"שי

הכי טוב: השתפתרתי בנהיגה. הכי רע: השריפה ונהייתי האדומה החודשית. הכי טעים :
הכי מצחיק: - הכי מבאס: - סדרת השבוע: יומני הערפד, איך פגשתי את אמא, גלי, בונז וקוגר טאון. סרט השבוע: - ספר השבוע: "סיימתי את "גוף מארח" מאת סטפני מאייר וחזרתי ל"נערה עם קעקוע דרקון" מאת סטיג לרסון. שיר השבוע: הפתיח השל באפי ושיירים מבאפי Chris Colfer & Lea MIchele- Defying Gravity שירים שהיו בזמן האחרון בגלי בגלל הרדיו של שיעורי הנהיגה- Kattie Perry- Teenage Dream יציאת השבוע: - הבנאדם שעשה לי את השבוע: - ציפיות לשבוע הבא: מקווה לעשות שיעורי נהיגה.

Ayelet 363

New member
אופס

בטעות רשמתי את זה שנהייתי האדומה חודשית בתור דבר רע XD (בשאר המקומות שסכמ"שתי זה היה במקום הנכון.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifסיכמווש

הכי טוב: חופש!!!!!!!!!!!#$@^#$&#%$&*#3!!! הכי רע:השרפה הזאת.
הכי טעים :סופגניוות. ותותים בקצפת ! הכי מצחיק:לא ממש מצחיק
אבל: כשהייתי קטנה היה לי ליצן בחדר שממש ממש פחדתי ממנו.. היחו לי סיוטים.. עד שההורים שלי עשו את הדבר החכם שצריך לעשות והעיפו לי אותו מהחדר. ואז לפני כמה ימים אני באה לחדר כדי ללכת לישון, מרימה את השמכה - והליצן שכב שם! איזה צרחה דפקתי אתן מתות. אח שלי שם לי אותו
הכי מבאס:מבחן זוועתי במתמטיקה
אחרי שהשקעתי את חיי ונשמתי
סדרת השבוע:LOST. לא היה פרק של HIMYM
סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:גן הקיץ ועוד איזה 9 ספרים שקניתי ב4 במאה
שיר השבוע:GLEE! יציאת השבוע:עם חברות לBBB הבנאדם שעשה לי את השבוע:חברות=] ציפיות לשבוע הבא:חופש ! וואו!!! הרבה כיףףףףף ולישון מאוחר ולקום מאוחררר וחופששששששש ושופינגגג חחח הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

McMonkeys

New member
סכמ"ש וחופש!!!!!D:

הכי טוב: פוסטר של ניל!
הכי רע:השריפה האוטובוס..
הכי טעים :סופגנייה
הכי מצחיק:ריאל הפסידה5-0!!!!!!!!! אוהד ריאל מראה לי את הצמיד של ריאל שהוא קנה(צמיד כחול לבן וכתוב באדום) אני:רואה אפילו פה זה אדום כחול! שיעור מתמטיקה אוהד ריאל מנסה לפתור תרגיל הילד שיושב מלפניו:תשתוק5-0 אבל תשתוק5-0 ילד1:בגלל זה קוראים לך מגעילי במסנג'ר? ילד2:ולפניי זה קראו לך ואו פילונים מרחפים אני:סטוקריםO__O זה דבילי אבל זה הצחיק אותי ילד1:מה זה סינימקס? ילדה1:סיני שקוראים לו מקס שי:איך אני שונא אותה-את קרולינה- אחריי כמה זמן היה שיר שלה ברדיו ~הוא בכלל אינדיאני מה הוא מבין~ שי:יותר ממך!אם הייתי אינדיאני הייתי תובע אותה על הוצאת דיבה!
הכי מבאס:שיעורים לחופש
סדרת השבוע:
סרט השבוע:פורסט גאמפ,500ימים עם סאמר וקית'
ספר השבוע:
שיר השבוע:האביב הנצחי
יציאת השבוע:
הבנאדם שעשה לי את השבוע:
ציפיות לשבוע הבא:להנות מהחופש!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif יש - לך - פוסטר - של - ניל?!?!?!

מאיפה?!?!?!? אני גם רוצההההההההה!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אעהאעא! את עכשיו אומרת לי מה יש על

השער, כדי שאני אקנה את הגיליון הזה. כאילו, היום.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אעאהעאהעאהעא

(עם קצת פדיחה, כי בכל זאת מעריב לנוער) קניתי אותו והוא מושלםםםםםםם

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif סכמ"ש ../images/Emo9.gif

*מצטערת שזה קצת שונה מפה, זה מה שכבר שמתי בפורום האנטומיה (הבסיס) ואין לי כוח מחדש XD* וגם הסופ"ש XD
הכי טוב: שופינג מטורף (כן בטח) עם ירדן, אימא ואחותי הקטנטונת בסינמה סיטי ראשל"צ עם המווווווון דברים חדשים!!!
הכי רע: האסון בכרמל, ויותר מזה, השריפה בקריית ביאליק.
הכי טעים : החטא הקטן שלי אתמול עם הגלוטן. שכחתי כמה אוכל רגיל יכול להיות טעים!
הכי מצחיק: הברו קוד!!!
הכי חדש: אז ככה: יש לנו את הברו קוד (שנצלם עוד מעט ונעלה, כי חובה), קניתי את יומנו של חנון 3 ו4 כי את 1 ו2 כבר יש לי, ואימא קנתה לי ליומולדת פוסטר גדול של הפאקינג ביטלס המושלמים שיגיע מחר בערב, בדיוק בזמן לתלות אותו וללכת לישון כדי לקום למחרת ליומולדת שלי עם החברים מכל הארץ. אע!
סדרת השבוע: האנטומיה!
סרט השבוע: אממ... סטארוורס נחשב?
ספר השבוע: קסנוסייד, כי יש דברים שלא נמאסים לעולם.
שיר השבוע: מילים יפות של גזוז (אותו הערב ממש אני אשיר בבוביזמר נען ^^) וברית עולם הפאקינג מושלם. אה, וההר הירוק תמיד. גמכן תמיד.
להקת \ זמר\ת השבוע: הביטלס שלי
ה-פעילות: שופינג עם אימא וירדן ויובליקי :p
ה-בנאדם: משי, יולי ומיטול שיבואו בשני ברכבת במיוחד אליי ליומולדת שלי. מדהימות שלי
ה-מקום: סינמה סיטי ראשל"צ
בסה"כ איך עבר עליי השבוע: הוא היה יכול להיות מושלם אם לא היו מציתים את העיר שבה גרה החברה הכי טובה שלי יחד עם עוד 3 חברים קורבים נורא.
תוכניות לשבוע הבא: וואו, הרבה. חזרות, קונגרס, יומולדת, לקנות מאוליאניצקי את החרוזי גיהוץ שלי, לפגוש חברות, לעשות שיעורים, להכין את העבודה והסרט הדוקומנטרי מד"ב לבצפר (עושים עבודה בכימיה על מד"ב, גאוני!) ועוד ועוד ועוד... ובהזדמנות זו אני מוסרת חיבוק חם לכל תושבי הצפון שבפורום- אנחנו איתכם, יהיה בסדר.

Not Rachel

New member
סכמ"ש.. ../images/Emo13.gif

הכי טוב: כמובן שחופש..
הכי רע: הברזתי מאנגלית למרות שאני נגשת חורף והמגן המסכן שלי לא יישרוד..
הכי טעים : אמא שלי באה ביציאה ולוקחת אותי, את אח שלי ואת אחותי לפיצה.. הכי מצחיק: אמרתי איזה משהו, וחברה שלי לא שמעה טוב, והבינה משהו אחר לגמרי. אז חבר שלי מתחיל לשגע אותה ולהגיד לה שטויות.. והיא מאמינה לו בשיא הרצינות!
הוא הפסיק רק כשכבר כמעט נפלתי מצחוק.. הכי מבאס: שיש לי חברות לא זורמות בעליל! סדרת השבוע: מופע שנות השבעים.. מזל שיש טלויזיה, כי לא היה לי זמן להוריד..
סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: Torn / Natalie Imbruglia יציאת השבוע: מה שהיה אמור להיות על-האש וזרם לקפה במצפה שזרם לתה בבית של מישהו..
הבנאדם שעשה לי את השבוע: חברה שלי שאמרה לי שממש כיף לה איתי.. (זה קצת אחרי שהיא רבה איתי..) ציפיות לשבוע הבא: אוהו.. הרבה..

למעלה