סיכום שבוע

Ayelet 363

New member
איזה כיף לה!!

ובכלל... כיף לה שהיא הייתה באירוע של באפי...

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifסיכמווש

משהו טוב:נפגשתי עם חברות ברביעי לראות האח הגדול וזה היה פשוט קורע, יומולדת לחברה אתמול ובשבת,הסערה בתחילת השבוע, ו.. ממ, זהו. משהו רע:בחן באזרחות. מבחן באנגלית. יותר מדי מבחנים. אבל ביום שני עוד שבועים אני אדם חופשי!!!!!!! (עד מהחצית הבאה
) וגם השמש שחזרה לה.. אני רוצה גשם! משהו טעים:סושי
והמון המון שוקולד
משהו מצחיק: סרט השבוע:לא ראיתי. סדרת השבוע:היפה והחנון, האח הגדול, HIMYM וLOST =]] שיר השבוע:GLEE ספר השבוע:גנבת הספרים התחדשות השבוע:צעיף ו2 שרשראות D: משהו שאיבדתי השבוע:את הפלאפון! אבל מצאתי אותו חחחח ציטוט השבוע:"אח גדול, אתה חושב שיש בי סוג של מז'יק?" (ג'קי
) יציאת השבוע:ימי הולדת^^ משהו חדש שלמדתי השבוע:אמממ, לא יודעת
הבנאדם שעשה לי את השבוע:חברים משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:שייגמר! משהו שאני לא מצפה לו בשבוע הבא:בצפר. יותר מדי לימודים:( הצבע של המצעים שלי השבוע (היו פה יותר מידי דיבורים על ציפיות כדי לא להזכיר את זה!):חחחחחחחחח, נראה לי כתום או אדום. לא זוכרתXD הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Ayelet 363

New member
סיכום

משהו טוב: שבוע הבא אולי ייקבע (ואולי גם יהיה) לי טסט פנימי. משהו רע: קר לי... מאוד. ופתאום התחלתי לקבל כזו חרדה ולחץ לקראת הגיוס. קודם לא פחדתי כל כך. משהו טעים: - משהו מצחיק: אני זוכרת שהיה לי משהו! אוךך... אבל קצת מצחיק לראות כמה הסיכום השבועי שלי ריק XD. סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע... סדרת השבוע: יומני הערפד, על טבעי, איך פגשתי את אמא, גלי, בונז והוואי 5-0. שיר השבוע: בעיקר glee- Defying Gravity הגרסה המשולבת של ליה מישל וכריס קולפר. אה, וגם השיר שבכתוביות של בחזרה לעתיד. ספר השבוע: "נערה עם קעקוע דרקון" מאת סטיג לרסון. התחדשות השבוע: - משהו שאיבדתי השבוע: - ציטוט השבוע: - יציאת השבוע: לא יצאתי השבוע. רק לשיעורי נהיגה. משהו חדש שלמדתי השבוע: - הבנאדם שעשה לי את השבוע: - משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: אולי ייקבע לי טסט פנימי, ואולי גם יהיה טסט פנימי... משהו שאני לא מצפה לו בשבוע הבא: שיעורי נהיגה- אני שונאת שיעורי נהיגה, למרות הכל... הצבע של המצעים שלי השבוע (היו פה יותר מידי דיבורים על ציפיות כדי לא להזכיר את זה!): XD לקח לי זמן לקלוט את הבדיחה. סדין-תחלת. שמיכות עבות (לשמיכות הדקות של ציפית)- מצד אחד תכלת עם פרחים ומהצד השני לבן עם פרחים. כריות- אחת לבנה עם פרחים- מהסט של הסדין, השנייה- מעין ציור מוזר כזה...

McMonkeys

New member
סיכום

משהו טוב:חיוך
משהו רע:היסטוריה
משהו טעים:עוגה
משהו מצחיק:השועלים!
סרט השבוע:שישי הפוך
סדרת השבוע:נופל וקם,השועלים זה אדיר!!!!!!
שיר השבוע:גשם חזק,האימפריה מכה שנית
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:פוסטר של איך פגשתי את אמא333>
משהו שאיבדתי השבוע:את המפתחות של הבית!כמה דקות לפניי שהגעתי ראיתי שהם לא אצלי וחזרתי לבית ספר לקחת אותם אז בעצם זה לא נחשב לאבדה:$
ציטוט השבוע: מדברים בכיתה על כמה סופגניות הם אכלו המורה:לא אכלתי הרבה סופגניות אכלתי לביבות ילד1:גם לביבות זה משמין! המורה:תגיד לי מה התחתנתי איתך?!מה אכפצת לך כמה אני אוכלת?אני רוצה להיות שמנה! ליאור:התאהבתי ביהודים אני:את לא מכירה שיר אחד שלהם ליאור:בטח שכן מכה אפורה אני:זה מוניקה סקס-.- ליאור:תני לי יד תני לי מקום אני:גם זה לא שלהם>< אני:רון זה נכון שרונאלדו בא מחר לארץ? רון-אח שלי-:אני מאוד מקווה שיהיו שביתות באל על וזה במקרה הטוב אני לא רוצה להגיד מה אני מאחל לו אני:יפה לך ילד בן11:הכל יפה לי
יציאת השבוע:
משהו חדש שלמדתי השבוע:שביסלי נראה כמו משהו שיש בתוך תא של צמח/בעל חיים אבל אני לא זוכרת כמו מה אה ושדיו בפה זה לא טעים:S
הבנאדם שעשה לי את השבוע:אחותי
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:שיהיה שבוע טוב!
משהו שאני לא מצפה לו בשבוע הבא:מתמטיקה-.-
הצבע של המצעים שלי השבוע (היו פה יותר מידי דיבורים על ציפיות כדי לא להזכיר את זה!):כחול ירוק אישה!

Not Rachel

New member
כן, אני יודעת שכבר יום רביעי.. אז מה? ../images/Emo9.gif

משהו טוב: אחרי שנפרדנו בחופש - חזרתי לחבר שלי..
משהו רע: חברה שלי ממש נגד חברים בגיל הזה, (עזבו.. היא דוסה..), והיא לא יכולה להיות שמחה בשבילי..
משהו טעים: האמת? כלום.. למי יש כח להכין אוכל?
משהו מצחיק: שתי חברות שלי..
סרט השבוע: היוקרה.. סרט משפחתי..
סדרת השבוע: האוס.. כי אני רק בעונה שלישית..
שיר השבוע: צליל מכוון.. של כוורת.. ספר השבוע: הספר מתמטיקה נחשב? XD התחדשות השבוע: אממ.. איתמר? (AKA - החבר שלי..
) משהו שאיבדתי השבוע: שפיות?
ציטוט השבוע: " את בכלל לא באה לבית ספר! את מגיעה ב2 כל יום, והולכת הביתה ב12!
" יציאת השבוע: משהו חדש שלמדתי השבוע: אנשים הם לפעמים מציקים! אבל ממש!
הבנאדם שעשה לי את השבוע: נו.. זה לא ברור?.. (איתמר..) משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא: שוב.. איתמר.. (זה רק אני, או שאני ממש חופרת?.. XD ) משהו שאני לא מצפה לו בשבוע הבא: חמש מאות מבחנים ומתכונת באנגלית..
הצבע של המצעים שלי השבוע (היו פה יותר מידי דיבורים על ציפיות כדי לא להזכיר את זה!): צבעוני מהמם כזה בגווני כתום-אדום-צהוב כזה.. אחלה מה-שנשאר-מהשבוע!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סליחה על הקטנוניות אבל אני חייבת

צליל מכוון זה לא של כוורת, זה של יצחק קלפטר שבמקרה היה גם חבר בכוורת
סורי אבל אני פשוט מכורה לכוורת ומשוגעת על השיר הזה, שבמקרה לא של כוורת >< אגב אם את אוהבת את כוורת אני ממליצה גם על גזוז... דני סנדרסון - וגם שם הוא מעולה
מזל טוב על החר! ומלא מלא בהצלחה
אני מצטערת שחברה שלך לא מבינה, (מהכרטיס אני מבינה שאת בת 16), אבל אני בטוחה שיום יגיע - אולי אפילו בקרוב - וגם לה יהיה חבר ואז הכל יהיה הרבה יותר פשוט
את לא חופרת, אל תדאגי
כולן חופרות כשיש להן חבר אז לא מחשבים לאף אחת, כי זה כיף לחפור על החבר
בהצלחה במבחנים ובמתכונת! איזה שאלון את עושה?

Not Rachel

New member
חח.. ../images/Emo6.gif

ברשימת הפעלה שלי כתוב כוורת.. סורי..
וכן, אני בת 16, אבל לא נראה לי שגם לה יהיה חבר.. מתאים לה להכיר את בעלה חודש-חודשיים גג לפני שהם יתארסו.. אבל למזלי יש לי עוד חברות..
עישתי היום מתכונת של F.. היה נחמד לשם שינוי..

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif אז סתם לידע כללי XD

זה לא של כוורת
ובנושא השני - אם זה באמת יהיה ככה לחברה שלה אז אני ממש מצטערת בשבילה... חברים זה כיף
וF זה באמת נחמד! אני עשיתי היום סתם מבחן בF חחחח אני ניגשת בקיץ לF ו-G, וגם לי היה סבבה! חחחח

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ירדן מאמי

לקלפטר הייתה להקה שקראו לה צליל מכוון. יצאת פיתה.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif מה הקשר? ><

אני יודעת שהייתה לו להקה שקראו לה צליל מכוון, אבל השיר בוצע על ידיו, ולא על ידי כוורת, וזו הייתה הפואנטה. אז זהו. יצאת פלפל צהוב.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif פלפל צהוב את בעצמך

השיר הוא של הלהקה, הוא היה הסולן שלהם.

למעלה