סיכום שבוע

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סיכום שבוע ../images/Emo9.gif

עוד שבעה ימי חלפו להם בנחת, והשנה עוברת מהר בטירוף.. יאללה, סכמ"ש, והפעם בסגנון מזג אוויר!
בערך...
משהו טוב:
משהו רע:
משהו טעים:
משהו מצחיק:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שאיבדתי השבוע:
ציטוט השבוע:
יציאת השבוע:
משהו חדש שלמדתי השבוע:
הבנאדם שעשה לי את השבוע:
משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:
משהו שאני לא מצפה לו בשבוע הבא:
הצבע של המצעים שלי השבוע (היו פה יותר מידי דיבורים על ציפיות כדי לא להזכיר את זה!): ברור שתוסיפו גם תמונה וזה
סתם כי עדיין אפשר -
שבוע סופני שיהיה לכולנו, למרות הפגרה

bep2cell

New member
חדש פה!

משהו מצוין:העובדה שמצאתי את הפורום הזה וכמות הפעמים שבאפי מוזכרת בו! משהו רע: עדיין לא ראיתי את כל הפרקים שיצאו לעונה 6 משהו טעים: מלפפון חמוץ משהו מצחיק: מלפפון חמוץ סרט השבוע: החטופה ומתנקש הנינג'ה. סרטים מעולים! סדרת השבוע: איך פגשתי כמובן. התחלתי לראות שוב את העונה הראשונה שיר השבוע:Aimee Mann - Pavlov's Bell ו- The Knack - My Sharona ספר השבוע:מגזין אוטו התחדשות השבוע:אני חושב ששקית במבה היתה הדבר הכי רציני שקניתי השבוע, והיא היתה שווה את זה משהו שאיבדתי השבוע: לשמחתי כלום ציטוט השבוע: ~עושים תשחץ~ "מה זה מילת זירוז?" -"מילת סירוס? סלאש!" יציאת השבוע: "אולי תשימי את הלק בשירותים? את הורגת אותנו עם הריח הזה" -"אבל אני צריכה לשבת ולהתרכז" "ומה מקום טוב יותר לזה מהשירותים?" משהו חדש שלמדתי השבוע:הוט מורידים את ביפ סופית! הבנאדם שעשה לי את השבוע:ליאם ניסן משהו שאני מצפה לו בשבוע הבא:צילומים של ארץ נהדרת ביום ראשון משהו שאני לא מצפה לו בשבוע הבא:כנראה לא ירד גשם וסתם יהיה קר הצבע של המצעים שלי השבוע (היו פה יותר מידי דיבורים על ציפיות כדי לא להזכיר את זה!): סדין סגול וציפית תכלת עם תמונה של אנימניאקס

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif וולקאם! D:

תמיד שמחים לקבל חדשים! D: מלבד מה שאור שאלה - עונה אהובה? פרק אהוב? דברים אחרים שאנחנו צריכים לדעת? XD אני לא מאמינה שבאמת לקחת את השאלות האלה ברצינות, ירדן קצת קוקו, מתרגלים
אגב, אם פה מדברים על באפי, כדאי לך ללכת לראות את פורום 1526 (שזוהי בכלל לא פרסומת סמויה אליו, פחח) שהוא פורום האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית שאנחנו ברצינות שוקלים להוסיף לשם שלו "ובאפי" (לא באמת ברצינות. )

Ayelet 363

New member
באפי שליטע!../images/Emo47.gif!!!111!!אחדאחדאחדדד

אה- וקדיט למעין על הרעיון לכותרת- ראיתי ופשוט הייתי חייבת לאמץ... מה שאמרת כל כך נכון.

Ayelet 363

New member
כמובן שאני מקווה שיש לך זמן לראות את זה

כי אם אני הייתי רואה את זה בתקופת הבחינות או משהו הייתי עלולה לרשום "באפפפיי!" על כל הדף וזהו. XDDD כל כך התמכרתי שיש לי מזל שלא התחלתי לראות את הסדרה בתקופה עמוסה... הייתי נכשלת בכל המקצועות ( טוב, זה לא כאילו לא הייתי מכורה לסדרות אחרות בעבר ברמה מטורפת... אני נוטה להתמכר לסדרות בקלות. אבל לא רמה כזו מטורפת). מה שכן- אני יודעת שזה נשמע ממש... טוב, בהיעדר מילה אחרת אני אומר "מטומטם" או "מטופש"- אבל אני מרגישה שהסדרה הזו שינתה את חיי (לטובה, כמובן). כך שכשיש זמן- זו פשוט סדרה מדהימה. מגניבה, מצחיקה, מרגשת, רומנטית, שנונה... פשוט אדירה.

Ayelet 363

New member
ברוך הבא!

הציטוט הראשון בחתימה שלך
. חח, אם אתה אוהבת באפי תשתלב כאן מצויין...

Ayelet 363

New member
*אוהב

נראה לי שהתכוונתי לכתוב "אוהב את" ><. כמה שאני שונאת שאני עושה שגיאות כאלה...

bep2cell

New member
../images/Emo13.gif

גם בציטוטים שלך אין לזלזל! תודה לכולם על קבלת הפנים, אני אבי בן 21, דמות אהובה- בארני כמובן! עונה אהובה- ראיתי את הפרקים רק כשהם יצאו אז אני לא זוכר הכל בע"פ עדיין... אבל בטח עונה 3. כמעט בכל הסדרות עונה 3 הכי טובה. אני שונא את סטלה ויש לי את הברו קוד! ועוד מלא מרצ'נדייז של באפי גם

Ayelet 363

New member
XD תודה.

איזה מגניב לך... טוב, האמת שגם לי יש את הברו קוד, כאודיו בוק בקול של ניל פטריק האריס
אבל.. חח... בקושי הקשבתי לו ><. וגם בקושי התחלתי להקשיב ל-Commentary! the Musical של ד"ר הוריבל, אם אתה מכיר (ואם לא- זה סרט מוזיקלי אדיר בכיכובו של ניל. יצר אותו זה שיצר את באפי
, ויש שם גם עוד שני שחקנים ראשיים שהיו בבאפי- אבל הם לא היו ראשיים בבאפי, ואחד מהם זה כיילב, כך שזה לא כזה מלהיב מהבחינה הזאת)... ><.

bep2cell

New member
כמובן שאני מכיר!

זה גאוני! אבל את הקומנטרי לא ראיתי עדיין. וNPH כל כך מלך. ראית את הקטע שהוא עשה כד"ר הוריבל בטקס האמי (בו הוא [הסרט] גם קיבל פרס)? אם לא-> http://www.youtube.com/watch?v=2Ab0mO2kYbE כיילב זה ההוא שהיה גם בפיירפליי וסרניטי, נכון? עוד לא ראיתי אותם ראית את דולהאוס? יצא לי לראות רק את ההתחלה, וזה נראה די מגניב

Ayelet 363

New member
כן, תודה... ראיתי

כבר (אחותי הראתה לי- היא זו גם שבזכותה ראיתי את ד"ר הוריבל ואיך פגשתי את אמא). כן, זה הוא- וגם אני לא ראיתי את פיירפליי וסרניטי. התחלתי כבר מזמן לראות את דולהאוס אבל משום מה התעכבתי, למראהבתי את זה. היום התקדמתי עוד קצת. בעיקרון אני אמורה להגיע דיי מהר עד לפרק 6 בעונה השנייה כך שאתאים את עצמי לקצב של אחותי (ש...בזכותה אני צופה בסדרה הזו
) ואצפה איתה לפני שאתגייס- שזה ממש בקרוב... אני ממש חייבת לשמוע כבר את הקומנטרי המוזיקלי לפחות, וכמובן גם את הרגיל. ><

כיילב../images/Emo46.gif

היה לי ממש קשה לראות אותו בתור קפטן ריינולדס ובד"ר הוריבל, כי הכרתי אותו קודם כל בתור כיילב ועדיין ממש קשה לי עם השחקן הזה
דולהאוס זה אדיר, תראה! איזה מן מרצ'נדייז באפי יש לך? D:

bep2cell

New member
אממ

תמונה ממוסגרת ענקית שקניתי ממישהי שפרסמה בפורום של באפי לפני כמה שנים את המארז של כל הפרקים של באפי, the chosen collection את המארז של כל הפרקים של אנג'ל את הג'אקל (הסכין שראש העיר נתן לפיית') אחותי קנתה טבעת קלאדה מקורית באירלנד (הטבעת שאנג'ל נתן לבאפי) גרסה מוקטנת של הגרזן של באפי (שקיימת גם אצל פריי), האדומה שהצד השני שלה הוא יתד את הסאונדטראק הראשון שיצא אוגדנים 1-6 של עונה שמונה של באפי וזהו

Ayelet 363

New member
טבעת קלאדה? מגניב!!

ובכלל מגניב, אבל על הטבעת אני חופרת לאנשים כל-כך... אני כל הזמן חולמת להשיג אחת אמיתית. מגניב מגניב מגניב

למעלה