סיכום שבוע!

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif סיכום שבוע! ../images/Emo66.gif../images/Emo20.gif

קודם כל, כמו שכולכם כבר יודעים, אור טסה היום לשבוע ואני אחראית על הפורום. אז ראו הוזהרתם! בלי שטויות!
אם מישהו צריך משהו, מסר
.
ו... לחלק הנחמד והחביב של ההודעה, סכמ"ש!
משהו טוב:
משהו רע:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:
סרט טוב:
שיר טוב:
להקה / זמר טוב:
ספר טוב:
קליפ טוב:
סדרה טובה:
היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע:
איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא: כמובן, יותר ממוזמנים להוסיף תמונה
שבוע נפלא שיהיה לכולם!
ירדן

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif וזאת איננה העתקה מGA-PP בכלל!!! XDD

משהו טוב: אע, איזה פרקים יצאו לתוכניות השוות, והיום GA-PP!!! משהו רע: חברים שלי אמרו שהם לא באים
משהו מצחיק: אתמול בצהריים - חפירת על כל המק' האפשריים - ממקוומיט של ג'ורג' למקסטימי ומקדרימי משהו טעים: ארוחת חג בוואנאבי סוכה XD משהו חדש:רעיון קטלני במיוחד לתחפושת לפורים חח וצמידים מסבתא XD סרט טוב: נוטינג היל |מאוהב.| שיר טוב: true colours - Cyndi Lauper להקה / זמר טוב: סינדי לאופר המדהימה
ספר טוב: לא ממש קראתי, לא היה לי זמן XD קליפ טוב: מה זאת השאלה המפגרת הזאת? נמנמנמנמ... if we ever meet again בקליפ הישראלי המאאאאאגניב ההוא XD סדרה טובה: האנטומיה ומרפאה, אפא"א, המפץ הגדול, גליי (רק בגלל הפרק הטוב בצורה מפתיעה!!! ארטי
), והאוס, שגם הפרק פתיחה שלו לא היה רע בכלל! היום הכי הכי: אתמול בילוי השבוע: וואי, לא יצאתי לאף מקום חוץ מלבצפר. אפילו בנוע"מ לא הייתי.
ציטוט השבוע: "It's gonna be legend-... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!” וגם: "אתה בטוח שאתה לא יכול לשים לי מרשמלו על הפיצה?!" האדם שעשה לי את השבוע: נטלי איך עבר עלי השבוע: שבוע מיותר שלא עשיתי בו כלום. תכניות לשבוע הבא: אאעאעאעאעאע יומולדת לירדן, חפירות עם אלי ושיפי כי הם לא פה אז מרחוק, ושלישי רביעי כפרסבאאא!!! ובתמונה החביבה - שלושה מניאקים קטנים *מבט מרושע*

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif חוצפנית! ../images/Emo2.gif שיניתי מלא!

חוצמזה, למה חברים שלך לא באים? כבר תכננתי על לפגוש סופסופ את בעלך.

Ayelet 363

New member
סיכום השבוע

משהו טוב: משקפיים חדשות, קיבלתי שני ספרים ליום ההולדת. משהו רע: הפסקה נשיעורי הנהיגה. משהו מצחיק: אין. משהו טעים: גלידה, שוקו לבן. משהו חדש: משקפיים, שני ספרים שקיבלתי ליום ההולדת: "גוף מארח" ו"נערה עם קעקוע דרקון". סרט טוב: אין. שיר טוב: Defying Gravity- בכללי. להקה / זמר טוב: GLEE! ספר טוב: Dragon Keeper מאת רובין הוב. קליפ טוב: אין. סדרה טובה: באפי קוטלת הערפדים, אנג'ל, איך פגשתי את אמא, אחים ואחיות, קוגר טאון, גלי. היום הכי הכי: לא יודעת. בילוי השבוע: אתמול בערב, בדוכנים של פסטיבל הסרטים. ציטוט השבוע: זה לא כזה מצחיק, אבל זה הכי טוב שיש לי כרגע: הייתי ממש עייפה אתמול, אז שרתי את השורה "...Close my eyes and leap" מ-Defying Gravity בתור "Close my eyes and sleep". האדם שעשה לי את השבוע: אחותי, ועם אפשר גם דמויות מסדרות- באפי. איך עבר עלי השבוע: בסדר. תכניות לשבוע הבא: לראות עוד פרקים של באפי ואנג'ל. אני במתח בנוגע להמשך, אפילו שאני יודעת ספויילרים...

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif תתחדשי, ומזל טוב! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

ובהצלחה בשיעורי נהיגה חחח

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif טוב נו, אז אני אענה גם... ../images/Emo6.gif

פורום, קומו עורו! זה שאור לא פה לא אומר שהפורום צריך לישון בנתיים
משהו טוב: היה לי יומהולדת, כל הסדרות המדהימות שלי חזרו! מה עוד בחורה יכולה לבקש?
משהו רע: יש אנשים טיפשים בעולם ><" משהו מצחיק: שיחה עם חברה
משהו טעים: כל הארוחת חג הייתה נהדרת
משהו חדש: כזה!!!! אני פשוט מאושרת!!!! שעה חייכתי כמו ילדה קטנה שנתנו לה סוכריה
סרט טוב: יומני הנסיכה!
שיר טוב: Hurt - Christina Aguilera
להקה / זמר טוב: Christina Aguilera
ספר טוב: שוב לא יצא לי לקרוא...
קליפ טוב: מכורה אליו כבר הרבה זמן - When Love Takes Over - David Guetta
סדרה טובה: מרפאה פרטית.
היום הכי הכי: יום ראשון, יומולדת וזה
בילוי השבוע: יום שלישי, הייתי עם מלא אנשים בקניון ואז בים וזה :)) ציטוט השבוע: *עם חברות בקניון יומיים אחרי היומולדת שלי, קונות מתנה לחברה אחרת שיש לה יומולדת ולא מצליחות לבחור, בזארה* אני: "הנה שיר זה ממש יפה!" שלוש חברות ביחד: "יופי! רוצה את זה?"
האדם שעשה לי את השבוע: מממ דווקא בנאדם אחד שאני ממש שונאת. אבל הוא גרם השבוע לכל כך הרבה שיחות מצחיקות שלפחות את זה אני חייבת לו.
איך עבר עלי השבוע: סה"כ שבוע נהדר!
תכניות לשבוע הבא: מסיבה בים עם כוווווווווווווווולם, וחופש.

../images/Emo39.gif

משהו טוב: חופש של 4 ימים! גשם ברביעי בבוקר.
ביום שני היינו עם הילדים בליל המדענים שהיה מגניב, למרות שהם קצת הרסו לי
וראיתי שם את תומס באיזו הדגמה!
יש לי שולחן חדש (כלומר יד שלישית מהאחים שלי)! D: יש בו יותר מקום להכל והוא יפה יותר והוא לא רעוע והצבע שלו לא מתקלף. XD וכמובן שחזר הימימ.
משהו רע: היה קצת קשה וקצת מעפן בראשון-שני-שלישי. חם בטירוף. :| יש לי עקיצפלצת שממש הציקה לי במשך כמה ימים (כרגע זה נראה כמו פריחה וכבר לא מגרד
). :{ משהו מצחיק: בטוח היה משהו שהילדים עשו, לא זוכרת P: משהו טעים: יויו
ומרציפן שההורים הביאו מברלין לפני שבוע. ופשטידת חצילים מגניבה. משהו חדש: השולחן-יד-שלישית P: ספר טוב: גלגולי לשון/גיא דויטשר
סדרה טובה: הימימ
, הטופ מודל. ראיתי גם האוס והאו.סי. היום הכי הכי: אולי אתמול, לא היה הכי כיף לטבוע באבק ולעבוד קשה ולסדר ולהזיז את כל החפצים שלי מהשולחן, אבל היה כיף כשהכל היה מסודר ומגניב. :) בילוי השבוע: ביום ראשון יצאנו (הקומונה) לארוחת ערב - אכלנו כנאפה, ולקינוח פלאפל
(הם רובם אכלו שווארמה) האדם שעשה לי את השבוע: לא באופן מיוחד, פשוט לדבר עם חברים כשהגעתי הביתה. איך עבר עלי השבוע: אה... לא להיט. תכניות לשבוע הבא: מחר בערב הולכים לפסטיבל בת ים, משהו עם אמני רחוב. יש סיכוי קטן שאלך לביקור קצר באייקון (מישהי מהקומונה הולכת, אולי אתלווה אליה). שוב שבוע קצר - 4 ימי חופש! :) בשלושת ימי העבודה יש לנו "קייטנה" כי זה חול המועד, משמע עובדים יותר מוקדם, פחות זמן לעשות את העבודה והילדים אצלנו שעתיים יותר מהרגיל. אבל תהיה שבירת שגרה ויהיו דברים שאמורים להיות כיפים, מקווה שבאמת יהיה כיף ולא מזעזע. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif וואו מעין כל כך הולכת לשנוא אותך!! ../images/Emo2.gif

היינו אמורים גם ללכת לכנס מדענים הזה, ואנחנו חולות על תומס, ובסוף לא הסתדר
אבל שמחה שנהנית!
ומה גשם? איפה? אני גם רוצה!!!!!!!!!!!

תומס מלךךךךך!../images/Emo98.gif

היה ברביעי בבוקר גשם בבית, במבשרת
היה סגריר וקריר באותו בוקר
...ולפנות צהריים כבר נהיה חם ומגעיל וזה עדיין לא השתנה.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif ה-מלךךךךךך!!!!!!! ../images/Emo47.gif

ואני כל כך מקנאה כרגע בגשם. אני רוצה חורף

MichalEe

New member
תומס אכן מלך ../images/Emo115.gif

איפה ימי התיכון כשצריך אותם

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif זה כלכך לא הוגןןןן

תומס הוא כזה מרצה גאונייי הייתי בכל ההרצאות שלו שיכולתי להיות, כולל "חלל שמימי" שאין כבר שניםםם, "מטוסים ותעופה" שלא היה קשור בכלל למטוסים ותעופה וכלללל מה שיכולתי הוא כזה אדיררר!!! איזו הדגמה?

אני לא באמת מכירה את ההרצאות שלו

פשוט יצא לי להיתקל בו באיזה משהו שהייתי בו באוני' ת"א לפני כמה שנים, ואח"כ במשהו במכון ויצמן שהייתי בו מטעם ביה"ס. בשני המקרים הייתי באותה הרצאה - זו של הבועה עם הכוכבים והכל... אדיר. :) (במכון ויצמן היו עוד דברים איתו) ההדגמה שהייתה בליל המדענים נקראה טילים ופיצוצים או משהו בסגנון... הוא שרף דברים ופוצץ קצת דברים והתעסק עם דלק רקטות ויש מצב שבתחילת ההדגמה (שפספסנו) הוא העיף מיני-טיל... לא סגורה על זה. יש מצב שחלק מהדברים שהיו שם, היו גם באחד הדברים שראיתי במכון ויצמן, או שסתם היו דברים דומים... מאיפה את מכירה אותו? :0

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif מתה עליכן והכל, אבל בתור האחראית

הזמנית על הפורום וזה, בבקשה
.

סליחה../images/Emo140.gif

הנחתי שזה מתאים בסופ"ש, פשוט אצלי אני מאפשרת דיוני אוף טופיק בשרשורי סופ"ש וכאלה. אני אפסיק :)

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif חחח בכנות?

אינלי מושג אם זה בסדר או לא מבחינת אור, אני סתם מתלהבת שאני אדומה

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ירדן מאמי, אין אוף, תפתחי אחד XD

ואני מכירה את תומס מההרצאות של נוער שוחר מדע ואחרי זה מויצמן. וטילים ופיצוצים זאת ההרצאה שאנחנו רצינווו :(

למעלה