סושי

kipi benkipod

New member
../images/Emo209.gif סושי

שלום אני מחפש המלצה לסושי בר באיזור תל אביב / גבעתיים. לא יקר וטוב, אכלנו כמה פעמיים בסושיה והיה מצוין אבל בא לנו לגוון, חוצמזה אני מחפש תפריט סושי באינטרנט עם תמונות והסבר על כל סוג סושי, תודה! קיפי

dance of life

New member
סוהו - ראשל"צ

יש שמתים עליו יש ששונאים אותו ואני צמחונית, אז לא טעמתי את הסושי. אבל כל מי שאני מכירה שאוהב סושי, מעריץ את המקום הזה ומבלה בו לפחות אחת לשבוע... אותי ת'אמת הפלצנות קצת הרגיזה

איריסג

New member
יש מאחורי קניון רמת אביב

מקום שאני אף פעם לא זוכרת איך קוראים לו - קטן, אבל ממזר... סושי טרי וטוב, מחירים סבבה. ומקום מעולה נוסף הוא ראננינג סושי בהרצליה - מגוון ענק, סושי טעים ומחירים בסדר גמור. (ויש הפרדה בין מעשנים ללא מעשנים!)

osowakki

New member
מעוניין בביקורות

אני ממש מעוניין לקבל ביקורות למסעדות סושי. אם יש כאן מישהו שרוצה לחוות דעה על מסעדת סושי שסעד בא לאחרונה מוזמן לשלוח לי במייל, או לבקר פשוט באתר http://www.sushi4me.com/rests.html

mars4

New member
ברי סושי טובים ולא ממש יקרים

[רשימהחלקית]: אפרוזיאק במרמורק, ג'אפניקה בדיזינגוף, יאקימונו ברוטשילד, סאקורה בקינג ג'ורג', סושידו ברוטשילד (החביבה עלי במיוחד) פוג'אמה בבן יהודה.. ככה זה שמשהי מפתחת קרייבינג לסושי כמעט כל לילה שני וזה עוד לפני התעברות... מה יהיה אחרי??? סושי עם מלפפון חמוץ?

למעלה