סושי TAKE AWAY

נימשון

New member
../images/Emo209.gif סושי TAKE AWAY ../images/Emo209.gif

היי, אני צריכה למחר TAKE AWAY מוצלח במיוחד של סושי עבור ערב רומנטי שלי עם בן זוגי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקומות שווים בת"א ואם אפשר להתפנק אז רצוי בצפון ת"א

בעל כרס

New member
סושי מומלץ לקחת הביתה

אם אין העיה של מחיר - קיוטו ( הרצליה או תל אביב ) מומלצות נוספות - מון בבוגרשוב , סושידו ברוטשילד , נוצ' ברמת השרון אם יש כוונה לחסוך - הסושייה באבן גבירול ( הרבה סושי במעט כסף )

mars4

New member
אוקינאווה ... בזמן האחרון יצא

לי לעשות כמה Take Away משם והיה אחלה. הכוונה לסניף התל אביבי. קומבינציות מענינות ומקוריות. אגב ממליץ מאד גם על האחות בהרצליה. לשבת על הבר. לדעתי לא רחוק בהרבה מאונמי.

MGMG1

New member
Kai - ברחוב הברזל

מתוך נסיון די רב בסושי, ומשפחה מאוד בברנית ומפונקת, הגענו להחלטה שזהו הסושי הטוב ביותר באיזור המרכז. אולי למעט יאקימונו (שם מאוד יקר, אז רק לארועים מיחדים במיוחד). בכל מקרה, יש יתרון רב להזמין TAKE AWAY מ-KAI, כיוון שהם מגישים את הקופסאות בצורה מאוד אשטטית ונעימה, ולא צריך בכלל להעביר לצלחות. יש להם גם מבחר רב ומיוחד. אני ממליצה בחום רב. לדעתי עדיף מקיוטו, שדי ירדו בזמן האחרון מסיבה כלשהי.

ssyוM

New member
למה?

יש מבחר יפה החסרון בקאי שצריך לדעת מתי להגיע כשיש מבחר. ( מקסימום מזמינים מהמלצרית )

Merav B R

New member
טוב, אני מגיעה מתי שאני רוצה :)

ובפעמים האחרומות זה היה בצהרים והאופציות היו בין סלמון וטונה, הסטנדרט הישראלי המצוי. ממש לא נהנתי.

ו שתי

New member
אני עם מירב

חדלנו לבקר במקום בגלל חוסר גיוון. וחבל, כי זו היתה מסעדת הבית שלנו. מתי כן כדאי לבוא?

MGMG1

New member
בערב...

יש הרבה יותר מבחר על המסוע מבצהריים, כיוון שבצהריים זה עסקית אז הם מכוונים למנות בעלות שכלולות בעסקית. בערב (7-10) יש הרבה יותר מבחר במסוע. אבל בכל מקרה, אשפר בכל רגע נתון להזמין מה שרוצים מהמלצריות, כך שתמיד יש את כל המבחר.

ssyוM

New member
ואני עושה חושבים

מתי הכי כדאי להגיע למסעדה לפני שאני מגיעה ...
( מה שלפחות מקטין את הסיכוי להתאכזב וזה תקף לגבי כל מסעדה )

ssyוM

New member
../images/Emo99.gif

אתמול לצערי ולא כל כך לצערו , הגענו לקאי ולא היה מקום ( כן,כן תמיד מזמינים מראש רק שאתמול זו היתה גיחה בלתי מתוכננת ..) אז נכנסנו לג'ויה .

prizman

New member
כמה שאני לא סובל

את סאקורה, ויש לי לא מעט סיבות לא לאהוב אותה, מבין האופציות האפשריות היא העדיפה.

יונתנה

New member
Japanica ../images/Emo209.gif../images/Emo209.gif../images/Emo209.gif

ברח' ירמיהו מול סופר באבא.

למעלה