יום שני

How I Disappear

New member
הברזתי עם חבר לקניון

אכלתי במקדנולדס עם התלוש שקיבלתי לחג [שזה אומר ארוחה חינם ויש לי עוד 2 כאלה] בת'כלס הייתי היום רק לשעתיים מיקרו מחשבים ואז היה אנגלית ואלקטרוניקה אבל לא היה לי כוח אז הלכתי לקניון ^^

Shir Sparotty

New member
יאללה חזרתי לפורום!

ועכשיו באמת XD אממ..היה משעמם
תודו שזה מקורי. ובתכלס למי יש כוח לקרוא על מה למדתי במתמטיקה/תנ"ך/לשון?

hadarinke

New member
"הלילה נמתח, השיר מתקצר."

הכי כיף זה להיות אלרגית לאקונומויקה, במיוחד כשמנקים את המבנה שאתה לומד בו. למדתי ארבע שעות משעממות והברזתי מעוד חמש כאלו באישור של מאמא. עכשיו אני מתאמנת על הגיטרה, קושקוש היה אמור לבוא אבל אני נוסעת לבת מצווה עוד מעט... יום מקסים!

Flaming Pie

New member
למרות שזה היה יום קצר היה לי קשה בטירוף.

+
אני כל כך עייפה.. עוד לא התאוששתי מהחופש. אני עד עכשיו בקושי מתפקדת אבל אני חייבת לסיים כבר תספר בספרות ולראות מונית הכסף.
שעה ראשונה&שנייה - אזרחות. האמת שבקושי הקשבתי מרוב עייפות. שעה שלישית - אמור להיות פסיכולוגיה אבל המורה בפולין עם המשלחת אז התבטל. שעה רביעית - סוציולוגיה. סתם מעייף. שעה חמישית - תנ"ך. עוד יותר מעייף. אוףףףף ואין לי כוח בכלל לזוז. ומחר יום קשה. :( ואני עיייפפפפה ונקעתי את היד וכואב לי ואוף חח כמה אני מתלוננת. אבל מותר לפעמים. ויש לי עוד פאקינג 70 עמודים לקרוא בספרררר אהאע אני משתגעת.

יום מעניין ../images/Emo13.gif

כאילו לא ממש.. אבל נו, אין לי ממש משהו אחר להגיד עליו >< שעה ראשונה- היסטוריה... שנייה- אזרחות... שלישית-רביעית: אנגלית, המורה נכנסה באיחור של רבע שעה, וזאת מורה כזאת שכולם אוהבים אז ישר כולם נכנסו וזה..ואז היא הודיעה לנו שהיא יוצאת לפנסיה ושכולם משוחררים
זה היה הדבר הכי הזוי בעולם! כמובן, שחמש שעות חופשיות בשבוע לחודשים הבאים עד שימצאו לנו מחליפה ממש העציב אותנו
. חמישית-שישית: אנימציה, היה כל כך כיף, כאילו.. סוף סוף הבנתי מה הולך שם ואז כל שאר השיעור ניסיתי לצייר תולעת
אבל זה יצא מגניב!. שביעית:לשון- דיברנו על המאמרים שכתבנו.. שמינית- חינוך- דיברנו על האוניברסיטה, כניראה שאני לא אהיה פיזיקאית למרות הכל

כן ברור../images/Emo9.gif לא שקלתי את זה בכלל..

פשוט המחנכת הנוראית שלי נתנה לנו הרצעה של שעה שלמה לכל אלה שלא במגמה מדעית למה אנחנו דופקם לעצמינו את החיים כי לא נוכל ללמוד בשום מקצוע מדעי אם אין לנו מגמה מדעית..

PerfectSP

New member
אויש אלה. ../images/Emo190.gif

מישהו ששונא מדעים ומתמטיקה באמת יירצה ללכת להיות מדען?XD הוא יצא איזה צלם או צייר בסוף D:

PerfectSP

New member
גמאני../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

5 מתמטיקה אבל בערבית ואומנות
כי פיזיקה זה מעניין אחושילינג אבל זה תיכון, ואני רוצה חיים. XD

../images/Emo80.gifעדיין בהנג אובר :S

כי הייתי מאוד חכמה והשתכרתי לפני יומיים כשעוד הייתי בהתייבשות... אל תלמדו ממני..רעיון ממש ממש ממש גרוע.. וכואב לי הראש רצח כבר כמה ימים..ואתם לא מבינים איזה כמויות אני שותה וזה לא עוזר :S היום בבצפר גמרתי פאקינג 5 בקבוקים של ליטר וחצי שלמים OO חוץ מזה הפלא שלי התחרפן והעיר אותי רק 20 דקות אחרי ואיכשהו הספקתי להסעה בנס כלשהו.. הרגשתי מתה כל היום..והיה נחמד לראות הרבה אנשים שלא ראיתי כל החופש :)

../images/Emo197.gif

היה לי מבחן במתמטיקה, מסתבר. לא היה לי מושג שיש אותו בכלל. אבל הוא היה קל בטירוף אז שיהיה. ואז המורה שלי לשפת C הבריז(והכניסו לנו את המורה המעצבן השני, יאי!) ואז גם המורה לאנגלית לא באה.
אחרי בית ספר קפצתי לרופא וקמתי לפני רבע שעה בערך, יאי. וכמובן שיש לי עבודה להגשה מחר שאין לי מושג איך אני עושה.

למעלה