גלבועא

New member
שנה טובה, ברכות, חלומות

שנה חדשה מתחילה בעוד מספר ימים מועט. חלקנו שלח ברכות שנה טובה באמצעות הדוא"ל ואחרים באמצעות הדואר. ישנם המצלצלים ומברכים בטלפון ואחרים משתמשים בשיחות וידיאו כדי לברך. וישנם ההולכים לבקר ולברך באופן אישי לשנה החדשה. חשבתי לי, מה דעתכם ודעתכן שנפתח מעין שרשור ברכות וחלומות, ציפיות ואולי אפילו סיכום שנה כאן? יפה אומר ויפה גם עושה. השנה שהיתה והשנה שתהיה היתה לי שנה מיוחדת השנה. הבנתי שאני אוהב את עבודתי, ויש לי בוס חדש <צעיר ממני, אך רגיש, אנושי ומבין בניהול
> הצלחתי להשתחרר מאימת אבי, מהנוקשות, האכזריות והנרקסיזם הקיצוני שלו. הבנתי שאימי והוא הם שני גורמים רבי עוצמה שגרמו לי לנכות רגשית, וששימשו מכשול ומחסום בפני התקדמות בגלל הציניות, הביקורתיות ומטעני העבר שלהם, שלא היו פתורים להם. מות אמי גרר אצלי התפרקות קשה שקימה ממנה חייב אותי להודות באמת אודות אמי, וכן לא להסכים שאבי ימשיך להתעמר בי רגשית. המשפחה הקרובה, הקטנה התחזקה. יש הרבה אהבה בין ארבעתנו, הילדים יודעים לתת אהבה ולהיות ביקורתיים, אך גבולות שהוקמו ונוצרו בילדותם מצליחים לשמש להם מסעד ומגן. היו הרבה כשלונות, הרבה כעסים. אין לי רצון לדון בהם. עבורי כעס וכישלון שאינם מובילים להסקת מסקנות, לשינוי או למצער לרצון לשינוי הם בזבוז זמן ואנרגיה. העתיד חשוב יותר מהעבר. ומה אני מאחל לעצמי? אההההה, אני רוצה לפרוש השנה <אין סיכוי - לפי כל הדוחות עליי כנראה שלא ירשו לי לצאת - זה מחמיא>. אני רוצה ללמוד תכשיטנות, אני רוצה לחזור ללימודיי האקדמיים ולסיים תואר שלישי, אני רוצה שלבת שלי יהיה חבר, ושהבן שלי יסיים בכבוד את התיכון. אני רוצה שבת זוגי הנהדרת תבין שכישוריה הם כישורי ניהול מובהקים, ומה שהיא עושה ומחליטה ברוב המקרים זה גם הנכון, והגיע הזמן שבמקום בו היא נמצאת יבינו לעומק את מלוא כישוריה. אני רוצה שיהיה שלום. אני לא רוצה להיות עשיר ומליונר, אני לא רוצה להיות מפורסם. שנה טובה לכולכם ולכולן.

alona 9

New member
שנה טובה

היתה לי שנה "שקטה" קצת יותר,(לאחר 7 שנים מלאות בזעזועים,) הצלחתי להגיע לתובנות,להבנות, ובעיקר להשלמה.. המשפחה הקטנה שלי נשארה אוהבת ותומכת,ואני,מצליחה להביט על החיים במבט אחר,רך וסלחני יותר, יש לי מנהל מקסים שמאמין בי וממנו למדתי להפעיל סמכויות, ובמצבים מסויימים ,לנטרל רגשות. את אמי אני רואה פחות ופחות,זה מפריע לי אבל,למדתי שמצידה זה בסדר,למדתי שעם כל האהבה שבינינו, היא די אוהבת את הלבד,והיא נלחצת מביקורים,אני בטוחה שיום אחד אצטער שלא ראיתיה מספיק,שלא ביקרתיה לעיתים קרובות יותר אבל,לפחות אדע שלה זה לא הפריע. ומה אני מאחלת לעצמי? להמשיך לעבוד,(הפרישה מפחידה אותי) להגשים חלום ישן,להרשם ללימודי התנך, רוצה להיות סבתא, והכי רוצה שיהיה כבר שלום. שנה טובה

mich78

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

השנה שהיתה היתה מלאה הפתעות מצאתי את עצמי עומדת מתחת לחופה, היחסים עם הורי הצטננו וקיבלו תפנית שנוחה ומתאימה לכולם, משפחתו של בעלי (שממנה התלהבתי בהתחלה) קצת איכזבה ... שנה שהיתה מלאה בעליות וירידות והמון איכפתיות ואהבה שנה של התלבטויות לגבי מקום העבודה, שנה של התלבטויות מה אני רוצה ולאן ממשיכים .... לשנה הבאה הייתי רוצה לאחל שיהיה שלום ומצב רגוע שנמצא לנו
ונקים בו את משפחתנו החדשה
שהכל יעבור בקלות ושנגדל במהלך שנה זו ומזוג נהפוך למשפחה משלנו... שהמצב עם המשפחות ישאר כמו שהוא - לא יותר מדי ולא פחות מדי, שבעלי יגשים ויגע בכל שאיפותיו ויגיע רחוק שתהיה שנה מלאה בבריאות ואושר והצלחות
שנה נפלאה לכולם

קודם כל, שנה טובה והרבה בריאות../images/Emo74.gif

ברמה האישית זאת היתה שנה טובה. בני התחתן (פעם אחת בנישואין אזרחיים ובאוקטובר בנישואין דתיים), לפני קצת יותר מחודש נולדה לי נכדה חדשה ומתוקה. אמי עברה לדיור מוגן והצלחתי למכור את ביתה די בקלות למרות המרחק הפיסי). אבל, במישור הכללי יש רק אכזבות. מהפוליטיקאים ומן המפלגות, מהמלחמה שלא היתה צריכה לפרוץ, ומשפרצה התנהלה בשלומיאליות אם לא בחוסר מחשבה וזלזול בחיי אדם. לשנה הבאה אני מאחלת למשפחתי ולי בריאות ואושר. השאר כבר יבוא אם אלה יתקיימו. למדינה ולאזרחיה אני מאחלת שקט ושלווה. קצת פחות התלהמות ובעיקר קיום האמרה: "סוף מעשה במחשבה תחילה".

אושר. לו יהי אושר.

מילה קצרה הכילה הכל - בריאות, הצלחה, נחת, שלוה. אושר אני מאחלת לבני ביתי, לחברי וידידי ולכל עם ישראל.

אמאעדי33

New member
../images/Emo74.gif מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה

הייתה לי שנה ק-ש-ה !!! לי ולמשפחה היה קשה: בעלי היה מובטל 8 חודשים, לא היה לנו כסף, רבנו, היינו במתח רב והרגשתי שהילדים שלנו משלמים את המחיר, הבן הקטן שלי היה חולה בלי הפסקה
והיחסים עם אמא שלי היו יותר גרועים מאי פעם... אני מאחלת לי ולמשפחתי שנה יותר קלה...בעלי כבר שלושה שבועות באילת (הוא עובד שם). מאוד קשה לכולנו אבל לפחות יש פרנסה גם מהצד שלו (כי המשכורת שלי מספיקה רק למשכנתה). הכי חשוב אני מאחלת לכולנו המון בריאות. "ילדים שלי, אני מסתכלת עליכם ואתם ישנים, כל כך שלווים ואני רק רוצה שתהיו בריאים ומאושרים...אני מקווה שאני מצליחה להיות חלק מהאושר שלכם כי זה הדבר הכי חשוב לי בחיים". אני מאחלת לבעלי הצלחה בעבודה החדשה ומאחלת לעצמי להיות חזקה וסבלנית. אני מאחלת להורים שלי בריאות ואושר ומאחלת שיום אחד אצליח "לסבול" את ההתנהגות של אמי שמחמירה עם השנים...
יש לי עוד מיליון איחולים לכל מי שאני אוהבת, למשפחה ולחברות היקרות אבל אני מאחלת שיהיה נס ושהחיילים החטופים יחגגו את החגים עם משפחותיהם...מתפללת שיחזרו הביתה !!! שנה טובה ומתוקה ! חג שמח לכל הפורום !

אז מה היה לי בעצם?...........

השנה שחלפה ועברה לה השאירה רישומים עזים בנפשי, היא הצליחה לבנות אותי בימיה, לחשל אותי בלילותיה, להאמין בעצמי לבטוח בבן זוגי, ולתת את כל האמון שנדרש לבניית משפחה קטנה כמו שלי... השנה שחלפה לה- הותירה אחריה שובל של זכרונות. כאשר רובם היוו אבן יסוד להתפתחותי הרגשית והנפשית. השנה שחלפה לה- לימדה אותי לאהוב בלי תלות. לתת - בגבול בלי לצפות מהשני. ולדעת להאמין גם אם נוחלים אכזבות לעיתים. פעם סיפרתי פה בפורום שאנחנו התרחקנו מהורי, ואכן זה מה שקרה, הריחוק גרם לקירבה בריאה יותר. ולזוגיות שלי- לפרוח הרבה יותר!!! והאני שלי - כן, גם האני שלי התחזק כפליים... אני מאחלת למשפחתי- בעלי וילדתי , שהשנה שתבוא תהיה שנה מלאה בעשייה טובה. ברצון טוב. ובסיפוק מכל דבר. שהשנה שתבוא תעניק לכולנו פקחות, חוכמה ותבונה. ושנוכל תמיד רק לפרוח ולאהוב. שנה טובה לכולכם!!!

אנפה2

New member
שנה טובה ומבורכת לכל חברי הפורום.

מאחלת לכם, הרבה בריאות לכם ולבני משפחתכם. מי יתן והשנה הבאה תהיה טובה יותר. וש מקום להרבה שיפורים בכל התחומים.

m i t a l y

New member
שנה טובה לכולכם ../images/Emo74.gif התגעגעתי ../images/Emo13.gif

יופי של שרשור גלבוע
לי היתה שנה מהפכנית. לראשונה במשך כל 38 חיי, העזתי לעשות את ה-צעד ולעזוב את הקיבוץ - לעבור לחיות במקום חדש, עם אנשים חדשים, עם משפחה מורכבת מאוד ובעל אוהב... לעבר חיים חדשים שיעשו, אני מקווה, רק טוב, לי ולכל משפחתי. לצערי הרב, מערכת היחסים עם הוריי, לא השתנתה, למרות המרחק
אמי (שאני חייבת להגיד שמאוד עוזרת למרות הכל...) ממשיכה להיות שתלטנית ולעיתים קרובות מאוד עוקצת ומבקרת ואבי - שלא מטריח את עצמו לבוא ולבקר (לא אותי) אלא את שתי נכדותיו, ממשיך לראות בי "סטיגמתית שחורה ומפגרת". זה כואב לי. לא מעוניינת להמשיך ולפרט. רוצה להתרכז במשפחתי האוהבת...... ולכן אני רוצה לאחל קודם כל לבתי הבכורה (שהיא בעצם הסיבה העיקרית למהלך הזה) - שתגדל ותפרח, שתרכוש חברים חדשים, שתתבגר ותמצא את הכוחות והאומץ להתמודד עם הקשיים האישיים והרגשיים שלה
, כשאני ובעלי עומדים מאחוריה, מורים ומכוונים את הדרך, תומכים עוזרים ואוהבים. אני רוצה לאחל גם לבתי פצפונתי שתגדל ותפרח ושתמשיך להיות "הסטנדאפיסטית של המשפחה", כי כל מי שמביט בה, לא יכול שלא להתאהב
. לבעלי היקר
אני רוצה לאחל שימשיך להיות לך את הכוח והעוז לעמוד מול האקסית שלך, לעמוד על שלך ולא להכנע, המשך לאהוב את ילדיך, גם אם הם מוסתים ולא ממש באים ומראים את נוכחותם.המשך להיות בעל אוהב, נותן, תומך ונשמה כמו שאתה. לילדיו של בעלי אני רוצה להגיד - ביתי פתוח עבורכם ואני ואביכם אוהבים אתכם מאוד ורוצים בכם. אני רוצה לאחל לכם שתמצאו את הדרך להתרחק מהצרות ומהבית, תמצאו את הדרך להילחם על החופש שלכם ועל חייכם, אם זה בארץ ואם בחו"ל. ולי - אני רוצה לאחל למצוא את הכוח להתמודד מול הוריי ומול הקשיים האישיים שלי, לשרוף קוצים ודרדרים ולהוציא אותם מחיי לעד. שנה טובה פורום יקר
ממני

pf26

New member
קצת באיחור - שנה טובה

השנה שחלפה היתה שנה לא קלה וזו שנפתחת עושה רושם כשנה לא קלה אף היא. מאחלת לילדי התאקלמות טובה בארץ , לבעלי ולי - חזרה מהירה לשגרת העבודה ולחיים "הנורמלים", שנמצא את הפינה המתאימה לנו מבחינה מקצועית , ובעיקר : בריאות - בריאות - בריאות.

למעלה