שנה טובה, ברכות, חלומות
שנה חדשה מתחילה בעוד מספר ימים מועט. חלקנו שלח ברכות שנה טובה באמצעות הדוא"ל ואחרים באמצעות הדואר. ישנם המצלצלים ומברכים בטלפון ואחרים משתמשים בשיחות וידיאו כדי לברך. וישנם ההולכים לבקר ולברך באופן אישי לשנה החדשה. חשבתי לי, מה דעתכם ודעתכן שנפתח מעין שרשור ברכות וחלומות, ציפיות ואולי אפילו סיכום שנה כאן? יפה אומר ויפה גם עושה. השנה שהיתה והשנה שתהיה היתה לי שנה מיוחדת השנה. הבנתי שאני אוהב את עבודתי, ויש לי בוס חדש <צעיר ממני, אך רגיש, אנושי ומבין בניהול
> הצלחתי להשתחרר מאימת אבי, מהנוקשות, האכזריות והנרקסיזם הקיצוני שלו. הבנתי שאימי והוא הם שני גורמים רבי עוצמה שגרמו לי לנכות רגשית, וששימשו מכשול ומחסום בפני התקדמות בגלל הציניות, הביקורתיות ומטעני העבר שלהם, שלא היו פתורים להם. מות אמי גרר אצלי התפרקות קשה שקימה ממנה חייב אותי להודות באמת אודות אמי, וכן לא להסכים שאבי ימשיך להתעמר בי רגשית. המשפחה הקרובה, הקטנה התחזקה. יש הרבה אהבה בין ארבעתנו, הילדים יודעים לתת אהבה ולהיות ביקורתיים, אך גבולות שהוקמו ונוצרו בילדותם מצליחים לשמש להם מסעד ומגן. היו הרבה כשלונות, הרבה כעסים. אין לי רצון לדון בהם. עבורי כעס וכישלון שאינם מובילים להסקת מסקנות, לשינוי או למצער לרצון לשינוי הם בזבוז זמן ואנרגיה. העתיד חשוב יותר מהעבר. ומה אני מאחל לעצמי? אההההה, אני רוצה לפרוש השנה <אין סיכוי - לפי כל הדוחות עליי כנראה שלא ירשו לי לצאת - זה מחמיא>. אני רוצה ללמוד תכשיטנות, אני רוצה לחזור ללימודיי האקדמיים ולסיים תואר שלישי, אני רוצה שלבת שלי יהיה חבר, ושהבן שלי יסיים בכבוד את התיכון. אני רוצה שבת זוגי הנהדרת תבין שכישוריה הם כישורי ניהול מובהקים, ומה שהיא עושה ומחליטה ברוב המקרים זה גם הנכון, והגיע הזמן שבמקום בו היא נמצאת יבינו לעומק את מלוא כישוריה. אני רוצה שיהיה שלום. אני לא רוצה להיות עשיר ומליונר, אני לא רוצה להיות מפורסם. שנה טובה לכולכם ולכולן.
שנה חדשה מתחילה בעוד מספר ימים מועט. חלקנו שלח ברכות שנה טובה באמצעות הדוא"ל ואחרים באמצעות הדואר. ישנם המצלצלים ומברכים בטלפון ואחרים משתמשים בשיחות וידיאו כדי לברך. וישנם ההולכים לבקר ולברך באופן אישי לשנה החדשה. חשבתי לי, מה דעתכם ודעתכן שנפתח מעין שרשור ברכות וחלומות, ציפיות ואולי אפילו סיכום שנה כאן? יפה אומר ויפה גם עושה. השנה שהיתה והשנה שתהיה היתה לי שנה מיוחדת השנה. הבנתי שאני אוהב את עבודתי, ויש לי בוס חדש <צעיר ממני, אך רגיש, אנושי ומבין בניהול