../images/Emo168.gif הכרזה על תוכנת Maestro

שלום חברים, רציתי לספר לכם על תוכנת מוסיקה חדשה בשם Maestro שאני עוסק בפיתוחה כבר זמן מה. מאסטרו מאפשרת לנגן שירים באמצעות תיפוף קצב המלודיה של השיר על מקלדת המחשב או על גבי מקלדת Midi המחוברת למחשב – כל תיפוף גורם לנגינת התו או האקורד הבא בשיר - לא חשוב איזה תו או קליד נלחצו העיקר שהקצב נכון. אתם מקבלים ציון בכל פעם שאתם מנגנים שיר וכך אפשר למדוד את קצב התקדמות הנגינה שלכם (הציון הוא על הדיוק שבקצב). התוכנה גם יכולה ללמד לנגן את התווים האמיתיים במידה וישנה מקלדת Midi המחוברת למחשב. השירים שניתן לנגן מותאמים באופן מיוחד למאסטרו – כרגע יש כ-150 שירים ומתוכם כמה עשרות שירים בעברית. השאר באנגלית עם קריוקי או מוסיקה קלאסית. השירים עצמם יושבים על השרת של מאסטרו ויורדים למחשב בזמן שהמשתמש בוחר בשיר מתוך התוכנה. כששירים מתווספים לשרת אתם באופן אוטומאטי רואים אותם ברשימת השירים בתוכנה. גרסה עתידית תאפשר גם לכם ליצור שירי מאסטרו באמצעות המרת קבצי Midi. הייתי שמח לקבל חוות דעת על התוכנה מאנשי הקהילה. את התוכנה אפשר להוריד בחינם מהכתובת http://MaestroLive.com חג שמח, מאסטרו מן

אם אתם מעוניינים בשיר מסויים

לנגינה במאסטרו אפשר להעלות פה קובץ מידי ואני אשתדל להוסיף את זה. כדי שהשיר יהיה טוב לנגינה במאסטרו הוא צריך קו מלודי ברור בערוץ מידי ניפרד. http://maestrolive.com

ברוך הבא../images/Emo24.gif

מכניס את הלינק להורדת התוכנה לקישורי הפורום

haimwe

New member
יצא לי לנסות את זה...

ואם לומר ת'אמת לוקח מלא זמן לקלוט מה צריך לעשות בהתחלה והתוכנה הזאת לא יכולה לעזור לאפחד ללמוד לנגן בגלל שכל אחד מנגן בקצב שלו ובסגנון שלו ושום בנאדם שמבין טיפה במוזיקה יוכל לעבוד עם התוכנה הזאת הרבה זמן...

אני שמח שניסית את התוכנה

מאסטרו איננה תוכנה המיועדת למקצוענים. צריך לחשוב עליה יותר כעל משחק מוסיקלי - הרי יש גם ציון לביצוע בסוף כל שיר. נסו את זה עם ילדים שלא יודעים לנגן ותראו איך זה מדבר אליהם. אני גם מכיר כמה מבוגרים שיושבים ומנגנים עם מאסטרו בשביל הכיף - לאנשים אלו אין מושג בנגינה ופתאום הם מרגישים נגנים. הקטע של הלימוד מיועד לאנשים שרוצים ללמוד לנגן יצירה מסויימת בדיוק כמו המקור - הרי גם כשלומדים תווים אין מקום לאילתורים, זה בא אחרי.

בןשחר

New member
התוכנה איננה עולה לי

ניסיתי כמה פעמים אני מפעיל את התוכנה ואז היא מתכבה

בןשחר - תוכל אולי ליצור קשר במייל?

[email protected]ולפרט את הפרטים הבאים.מערכת הפעלה, התקנה של קוויק טיים אם בכלל, כמות זיכרון, סוג מעבד.כמו כן תאר בדיוק מה קורה עם הפעלת התוכנה.תודה,מאסטרו מן

../images/Emo208.gif

ננעץ ת'שירשור קצת כדי לתת הזדמנות ליוצר התוכנה ולחברים שמעונינים לבדוק אותה להתפרמם בעניין

תודה לך איש הרוח על הקפצת הנושא

מאסטרו זה משהו שונה מכל מה שמוכר כרגע ולכן אני חושב שיש להביט בו בעינים חדשות ולא להשוות אותו לפסנתר או אורגן. ממה שראיתי עד כה התוכנה לוקחת אנשים שבחיים לא למדו נגינה ומכניסה אותם לתוך עולם הנגינה כמעט באופן מיידי. מדובר כאן בכל הגילאים מילדים קטנים ועד למבוגרים. למרות שאנחנו יודעים שהם לא ממש מנגנים התווים מיתקדמים רק באמצעות הלחיצות שלהם ולכן הרגשת הנגן שונה. גם לעולם הנגינה המיקצועי יותר אני מתכנן להוסיף פונקציות מועילות כגון עריכת שירים חדשים, פיצול המיקלדת לנגינה במאסטרו ביד אחת ונגינה "אמיתית" ביד השניה - ועוד כהנה וכהנה. הסיבה שפניתי אליכם בפרויקט זה הוא שנושא הנגינה קרוב לליבכם וחשבתי לנצל זאת וללמוד מיכם איזה כיוונים מעניינים אתכם או את קרוביכם. מאסטרו מן

למעלה