• פותח הנושא n u t
  • פורסם בתאריך

regit knup

New member
../images/Emo41.gif תשובות לחידות 1 עד 6 ../images/Emo41.gif

חידה 1: ה- VALENTOWN שכתובה בראש התמונה היא "עיר עם רוחות". אפשר לגלות את זה על ידי חיפוש של המילה בGOOGLE. ומכאן המילה GHOST. באמצע התמונה יש ישוב שמסומן באדום, שם הישוב הוא MIZE. ומכאן המילה MIZE. אם מחברים את שתי המילים שגילינו יוצא: Ghostmize.
חידה 2: כתוב בגדול BAL ו"בתוכו" 4C. בתוכו כלומר IN, וכשמחברים יוצא INBAL. 4C זה בHEX (במחשבון של הוינדוס למי שלא יודע), אם מעבירים לDEC זה 76. אז יוצא: inbal76.
חידה 3: A6 – מסתכלים על המקלדת על האות A. שש צעדים ימינה על המקלדת מגיעים לאות J. הציור של ה"איקס עיגול" – הוא בצורה של המספרים שעל המקלדת בצד ימין. שני המשבצות שמסומנות בX מסמנות שתי מספרים, והם: אחד ושלוש. יוצא: 13. מעבירם את ה 13 לוDEC יוצאת האות D. האיקסים – האיקס מסמל לא נכון או באנגלית FALSE. במחשב FALSE שווה ל-0 (וTRUE שווה ל 1). המספר 0 מאוד דומה ל O, ולכן מתקבלת האות O. כתובת – זאת הכתובת של הפורום, למי שלא שם לב, ובא חסרה אות אחת. האות שחסרה זו האות E. אז כמובן מתקבלת האות E. אם מחברים את כל האותיות שקיבלנו מהרמזים, יוצא: JDOE.
חידה 4: בתמונה יש, מעל הריבועים (אתיחס אליהם אחר כך), לולאה. באנגלית זה LOOP. מכיוון שהLOOP נמצא מעל הריבועים אז זה ON. אם מחברים יוצא LOOPON שזה שווה ל LUPON. הריבועים הם בעצם כאילו תמונה מהמקלדת של האותיות/מספרים: בריבועים הכי עליונים צריך ליהיות 3 ו-4, מתחתיהם E וR, מתחתיהם D ו-F ומתחת לזה Cו-V. מה שמסומן באיקס זה האותיות E, R ו-D. מה שנותן את המילה RED, וLUPON כמובן אדומה בפורום.
חידה 5: התמונה הזאת היא לא שם של משתמשת אלה שורה מהחתימה שלה. םוא – במקלדת, האותיות האלה מופיעות על אותו הכפתור עם האותיות באנגלית: O, U ו-P, אז התשובה היא OUT. 0PH - אפס שווה ל O, בצורה. PH באנגלית קוראים F. מחברים ויוצא: OF. MIE – המילה הזאת היא בעצם שגיאה מאוד מאוד קשה של המילה MY. SציRד – את האות ד' קוראים כמו את האו D באנגלית. R נישאר R. י' זה EA, נשמע אותו הדבר. צ נימצאת עם האות M במקלדת, כמובן יוצא M. וS נישאר. יוצא: DREAMS. & – סימן מוסכם ל AND, יוצא: AND IN2 -האותיות IN נשארות ללא שינוי. ו2 באנגלית נשמע כמו TO, יוצא: INTO. MIE – המילה הזאת היא בעצם שגיאה מאוד מאוד קשה של המילה MY. IPHEך – ך' וL נמצאות על אותו הכפתור. I נשאר. PH באנגלית קוראים F. וE נשאר. יוצא: LIFE. מחברים את כל המילים שיצאו בכל שורה ויוצא: Out of my dreams and into my life. זו כמובן שורה מהחתימה של המנהלת שלנו, n u t.
חידה 6: זה ממש קל. יש נמר, באנגלית זה TIGER. יש פאנק, באנגלית זה PUNK. התמונה הפוכה אז הופכים את שתי המילים, יוצא REGIT KNUP.

regit knup

New member
../images/Emo41.gif תשובות לחידות 7 עד 11 ../images/Emo41.gif

חידה 7: מצד שמאל לימין, יש את האות L ואחריה בסוגריים מספרים, אלה מספרים אשר מסמנים את מיקומה של האות במילה. אז האות L היא האות השניה, הרביעית והחמישית. אחרי זה יש תמונה של חברי להקת SUM41. מינוס 41 יוצא SUM. בסוגריים יש את המספרים אשר מסמנים את מיקומם של האותיות במילה. האות S ראשונה, האות U שישית והאות M שביעית. לאחר כל זה חסרה אות אחת במקום השלישי. ורואים שמצויר + A, אז מוסיפים את האות A למקום השלישי ויוצא: slallum.
חידה 8: יש תמונה של גול ועליה תמונה של פתית שלג. גול = אותו הדבר רק באותיות אנגליות GOL. שלג באנגלית = SNOW. מחברים ויוצא SNOWGOL, וזה דומה ל snogal. בנוסף יש את צירוף האותיות: VQRJDO. אם מזיזים את האותיות האלה 4 "צעדים" אחורה, לפי הABC, מכבלים snogal.
חידה 9: בתמונה השמאלית מופיע תמונה של Hamlin Garland, ששם משפחתו דומה ל Alex Garland. יש חמש תמונות של ספרים, ואז חילוק ב 2.5, אם מחלקים 5 ב2.5 יוצא 2. הספר השני של Alex Garland הוא "The Tesseract". מכאן שהתשובה היא Tesseract.
חידה 10: בתמונה הראשונה יש טל על עלה, בתמונה השניה יש לימון. מתחתיהם יש תמונה של "התנתקות" הפוכה, זאת אומרת התלכדות. אם עושים התלכדות לטל וללימון יוצא: טלמון. התמונה של הכסף שווה לSILVER, מפני שSILVER זה כסף באנגלית, כותבים SILVER בעיברית ויוצא סילבר. מחברים את שתי המילים ויוצא: טלמון סילבר.
חידה 11: המספרים סביב הסימן שאלה מסמנים את הקואורדינטות של הר האוורסט. הר נשמע כמו ער. לא HOT זאת אומרת "יריבתה" שהיא YES, ובעיברית יס. האות K נמצאת ביחד עם האות ל' על המקלדת, האות ל' משמשת בשפה העיברית כמו שTO משמש בשפה האנגלית (ל(אכול) =( TO ( EAT). מעבירים לעיברית ויוצא תו או טו. מחברים הכל ויוצא: עריסטו.

regit knup

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo70.gifכל הכבוד לכולם!!!../images/Emo18.gif

איך החידות שלי? תנו חוות דעת, זה באמת חשוב לי. קשה? קשה מידי? קל? בסדר? חבטיח? להכין עוד כמה למתישהוא? יש עוד משהוא להגיד??? המלצות או טיפים להכנת חידות דומות? תודה לכולם היה באמת כיף, להכין ולראות איך אתם פותרים.

JDOE

New member
חידות יפות קודם כל

וקשות אבל זה לא משהו רע וכן תכין עוד חידות כאלה רק תשתדל משהו שלא קשור רק בדרך החשיבה שלך כמו x ו k שאם תעשה חיפוש קטן תראה ששניהם מסמלים כל כך הרבה דברים בכל כך הרבה נושאים אבל פרט לזה כל הכבוד על ההשקעה

JDOE

New member
הצעה

השרשור הזה נמצא בטאגליינס אבל כל החידות כאן פתורות אז אם זה ישאר שם אני מציע לך להמשיך לשרשר לכאן במקום לפתוח נושא חדש

regit knup

New member
בינתיים אין לי חידות.

אתה מתכוון שכשיהיו לי חידות, נגיד בעוד שבועיים-שלוש, לשרשר לכאן? כולם להגיב
מה דעתכם? וכו'... תגיבו על מה שכתבתי קודם.

regit knup

New member
טוב בסדר, אז מידי פעם כשאני

ימציא עוד חידות אני ישים פה, ויפרסם בפורום רק קישור לכאן. רעיון טוב דווקא.

lupoN

New member
רק שיש עם זה בעייה קטנה...

כאשר שרשור עובר לארכיון (ולא נמצא בעמודי הפורום הראשונים, בדרך-כלל שבעה), אי אפשר לשרשר אליו תגובות יותר. זאת אומרת שבעוד שבועיים שלושה סביר להניח שלא ניתן יהיה להרחיב את השרשור... יופי ואחלה של חידות, מושקעות מכל הבחינות, ובאמת כשיהיה לך בכיף להכין אותם אז בסבבה
וכמובן, שתמיד יהיו לך ימי הולדת הכי מהנים.

regit knup

New member
באמת חבל!!! טוב לא נורא....

תיהיו מוכנים שפעם-פעמיים בחודש אני ישים כמה חידות תמונה או היגיון.

למעלה