יש להם מאמנים יש להם קבוצות שהם משחקים ומתאמנים בהם במה מתחילים? אני לא בטוח שיש קבוצה של שחקנים ברמת פתיחה תצטרך לקחת את הקורסים הבסיסיים שהמועדונים בד"כ מציעים ולהתקדם הלאה עם מאמן פרטי ובעזרת הרבה אימונים
לא יודע מה זה הרמה פה...אבל אני עושה רצף של 6,7 כדורים בתור... סוגר שולחן עם 2 אדומים, אבל עדיין יש כאלה שפשוט תענוג לראות את הטכניקה והשליטה בלבן... עליתי לרבע גמר בטורניר האחרון בלינקולן... אז לדעת אם יש מישהו שמלמד טכניקה וריכוז וכל מיני שיטות משחק בכדי להגיע לרמה של סגירה של שולחן ושליטה רצינית ביותר בלבן... תודה על העזרה, ו...אני מפורום אופנועי שטח וקומונת מוטוקרוס...מוזמנים!
מסר משהו...טלפון... אני רציני בקטע. אני מחולון...אם יש מישהו שמעוניין לשחק... שבוע טוב לכולם...ועוד שאלה, מישהו יודע מה קרה לפול האנטר? הוא חולה או משהו? לא נראה לי הגיוני הגלח הזה שהוא דפק ועוד בלי גבות..נראה מוזר!
אצל מי כל התותחים מתאמנים? ו...יש לך מושג על מחירים? ולסיום, סליחה שאני נג'ס...אני גם מתחרפן מילדים שלפני יום הוציאו רישיון ובאים לפורום שלנו (אופנועי שטח) ומזיינים את השכל... סליחה אם אני משגע פה מישהו הכל למטרה טובה... שבוע טוב 199...
שחקנים מקצוענים, לא לפי ההגדרה העולמית לשחקן מקצוען ולא לפי רמת המשחק!!! ישנם מדריכים ישנם קורסים, אם זה בקבוצות ואם זה ליחידים, אישית לדעתי מלבד עופר, שאר האופציות הן לא רציניות והן בזבוז כסף (שוב, זאת רק דעתי) מה אתה משחק? סנוקר? פול?
לא מתחבר בכלל לפול או ביליארד... מקצועים התכוונתי לרמה של בן גמח או אלרן... שראיתי את שניהם בטורניר של לינקולן...אההה וגם דני ביסמוט... שחקנים ברמה פצצה! נשמע שעופר תותח בתחום...
בנושא הפול אין לי שום ספק ביכולות הלימוד של עופר פאר בנושא סנוקר ניתן לפנות אלי באריסטוקרט בבת ים אצלנו משחקים שחקני סנוקר ברמה גבוהה ומנסיון של שנים אין כמו לשחק עם שחקנים חזקים ממך עלמנת להתקדם ברמה
בנושא לימוד והתקדמות ב ס נ ו ק ר אני ממליץ לך לשחק באריסטוקרט בת ים במקום משחקים שחקני סנוקר ברמה ארצית גבוהה וברגע שאתה שחקן שמשחק לא רע כפי שהבנתי משחק איתם והתבוננות בהם מניסיוני מעלה את הרמה שלך
אני מחפש מישהו שייתן לי את הטכניקה של הסנוקר...החשיבה... אם הוא כמו שאורמים אז הוא יעזור לי מאוד... אני ייפגש איתו ו..למה לא? בכיף אפשר לבואר לשחק בבת ים...איפה זה יוצא? תבוא, נעשה משחק...
באריסטוקראט רחוב העבודה 37... רועי פרננדס, אלוף הארץ נותן גם שיעורים.... אבל חוץ מזה, אם תתחיל להגיע אתה תעלה ברמה כי אתה גם תראה שחקנים טובים וגם תתחיל לשחק איתם... בהצלחה....
רוצים לקבוע יום....? אם כן בכיף...נלך ניתן שעה שעתיים... אם יש מישהו מעוניין ו...אם יש לכם איזה תותח לתת לשחק נגדו שיקרע אותי זה יהיה יותר טוב...מחפש מישהו טוב... תודה בכל אופן