תומר199

New member
אני חדש בפורום הזה...רציתי לדעת

האם יש לשחקנים המקצועיים פה איזה מדריך...קורסים...משהו בסגנון? אם כן...אשמח לשמוע מה יש להציע, אני מעוניין להתקדם בתחום, תודה 199...

Anin17

New member
בטח שיש

יש להם מאמנים יש להם קבוצות שהם משחקים ומתאמנים בהם במה מתחילים? אני לא בטוח שיש קבוצה של שחקנים ברמת פתיחה תצטרך לקחת את הקורסים הבסיסיים שהמועדונים בד"כ מציעים ולהתקדם הלאה עם מאמן פרטי ובעזרת הרבה אימונים

תומר199

New member
אני ברמה טובה...

לא יודע מה זה הרמה פה...אבל אני עושה רצף של 6,7 כדורים בתור... סוגר שולחן עם 2 אדומים, אבל עדיין יש כאלה שפשוט תענוג לראות את הטכניקה והשליטה בלבן... עליתי לרבע גמר בטורניר האחרון בלינקולן... אז לדעת אם יש מישהו שמלמד טכניקה וריכוז וכל מיני שיטות משחק בכדי להגיע לרמה של סגירה של שולחן ושליטה רצינית ביותר בלבן... תודה על העזרה, ו...אני מפורום אופנועי שטח וקומונת מוטוקרוס...מוזמנים!

Anin17

New member
סליחה על הטעות

יש קבוצות מאורגנות של האיגוד הרבה פה יגידו לך שזה בדיחה לא מצחיקה בנוסף יש פה בפורום מאמן פרטי בשם עופר פאר ולפי איך שזה נשמע הוא בדיוק האדם שאתה מחפש

תומר199

New member
ואיך אני מגיע אל עופר???

מסר משהו...טלפון... אני רציני בקטע. אני מחולון...אם יש מישהו שמעוניין לשחק... שבוע טוב לכולם...ועוד שאלה, מישהו יודע מה קרה לפול האנטר? הוא חולה או משהו? לא נראה לי הגיוני הגלח הזה שהוא דפק ועוד בלי גבות..נראה מוזר!

תומר199

New member
הוא מאמן? נותן שיעורים?

אצל מי כל התותחים מתאמנים? ו...יש לך מושג על מחירים? ולסיום, סליחה שאני נג'ס...אני גם מתחרפן מילדים שלפני יום הוציאו רישיון ובאים לפורום שלנו (אופנועי שטח) ומזיינים את השכל... סליחה אם אני משגע פה מישהו הכל למטרה טובה... שבוע טוב 199...

Anin17

New member
הוא מאמן ונותן שיעורים

שלח לו מסר ותוכל לקבל את כל הפרטים

9ball master

New member
אין בארץ...

שחקנים מקצוענים, לא לפי ההגדרה העולמית לשחקן מקצוען ולא לפי רמת המשחק!!! ישנם מדריכים ישנם קורסים, אם זה בקבוצות ואם זה ליחידים, אישית לדעתי מלבד עופר, שאר האופציות הן לא רציניות והן בזבוז כסף (שוב, זאת רק דעתי) מה אתה משחק? סנוקר? פול?

תומר199

New member
רק סנוקר...6 אדומים!

לא מתחבר בכלל לפול או ביליארד... מקצועים התכוונתי לרמה של בן גמח או אלרן... שראיתי את שניהם בטורניר של לינקולן...אההה וגם דני ביסמוט... שחקנים ברמה פצצה! נשמע שעופר תותח בתחום...

אוהד

New member
לימוד סנוקר

בנושא הפול אין לי שום ספק ביכולות הלימוד של עופר פאר בנושא סנוקר ניתן לפנות אלי באריסטוקרט בבת ים אצלנו משחקים שחקני סנוקר ברמה גבוהה ומנסיון של שנים אין כמו לשחק עם שחקנים חזקים ממך עלמנת להתקדם ברמה

אוהד

New member
לימוד

בנושא לימוד והתקדמות ב ס נ ו ק ר אני ממליץ לך לשחק באריסטוקרט בת ים במקום משחקים שחקני סנוקר ברמה ארצית גבוהה וברגע שאתה שחקן שמשחק לא רע כפי שהבנתי משחק איתם והתבוננות בהם מניסיוני מעלה את הרמה שלך

תומר199

New member
זה מה שרציתי לשאול אותו...

אני מחפש מישהו שייתן לי את הטכניקה של הסנוקר...החשיבה... אם הוא כמו שאורמים אז הוא יעזור לי מאוד... אני ייפגש איתו ו..למה לא? בכיף אפשר לבואר לשחק בבת ים...איפה זה יוצא? תבוא, נעשה משחק...

תבוא לבת ים......

באריסטוקראט רחוב העבודה 37... רועי פרננדס, אלוף הארץ נותן גם שיעורים.... אבל חוץ מזה, אם תתחיל להגיע אתה תעלה ברמה כי אתה גם תראה שחקנים טובים וגם תתחיל לשחק איתם... בהצלחה....

תומר199

New member
מי משחק פה באריסטוקרט בת ים?

רוצים לקבוע יום....? אם כן בכיף...נלך ניתן שעה שעתיים... אם יש מישהו מעוניין ו...אם יש לכם איזה תותח לתת לשחק נגדו שיקרע אותי זה יהיה יותר טוב...מחפש מישהו טוב... תודה בכל אופן

אני משחק שם....

אוהד מכאן מנהל את המקום... רועי עובד שם ונותן שיעורים..... תבוא, יש שם המון שחקנים טובים... דבר עם רועי או מישהו בקופה.....

תומר199

New member
אז בוא נקבע יום ושעה נלך נעשה משחק.

...מה אומר? אם מעוניין מסרר... שבוע טוב...

JackR1

New member
../images/Emo45.gif אמנם אני לא מכיר את השחקנים שם

חוץ מרועי פרננדס, אבל זה כבר מספיק. חוץ מזה, אחלה מקום (כשהוא לא מלא בילדים
). לגבי עופר - אין לי מושג לגבי יכולות הסנוקר שלו. לפי מה שאני יודע, הוא מאמן פול, לא?

אוהד

New member
תחרות

בסוף חודש פברואר יחל טורניר 15 אדומים עם פורים פרס ראשון9000 שני3000 שלישי 1000 רביעי 500 מקום 5-8 250 במועדון אריסטוקרט מהרו להרשם 150 דמי הרשמה

Anin17

New member
הכל יחסי

סביר להניח שהוא לא התכוון למקצוענות בינלאומית אלא לשחקנים ההטובים בארץ

למעלה