אליסף12

New member
לרוץ ןלקנות את ה psr 3000 וגם ה1500 מחירים

פגזיים,אין היום כאלה אורגנים ברמה כל כך גבוהה בכאלה מחירים.

רועיroi

New member
psr 3000 יכול להתחרות בkorg pa 50?

תגיד, איש הרוח, יש מקום בכלל להתלבט בין psr3000 לבין korg pa 50? אני שואל אותך בתור אחד ששני האורגנים הללו עברו תחת ידך... נניח שהשימוש הוא להופעות יחיד. ונניח שאנחנו מתעלמים מהמחיר - אומרים שהצלילים בקורג נשמעים יותר טוב מהימאהה, ולפחות בהגברה זה כך... מצד שני psr נותן יותר אפשרויות באורגן +תמיכה באינטרנט+קלות המרת מקצבים... אבל הסאונדים נשמעים קצת פחות חיים מקורג... יש לpsr 3000 תכונות נוספות שינצחו את korg pa 50? ואם אני כבר בשוונג של שאלות....אז איזה אורגן יותר מוצלח למוזיקה תימנית מזרחית? psr יודע לעשות את זה? תוכל בבקשה לתת צדדים לכאן ולכאן? (כשיהיה לך כח...) תודה רבה!!! ובכלל על הפורום הכיפי.

לכאורה ר' רועי

השאלה בכותרת הייתה צריכה להיות הפוכה והייתה צריכה להשאל כך: PA50 יכול להתחרות בPSR3000?" סיכמתי פחות או יותר כאן את עניין לפי מה שנראה לי. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1433&msgid=104727090 כן. בהחלט ה3000 משוכלל בצורה יוצאת מהכלל.הקורג די עלוב לעומתו שורה תחתונה:אם היו לוקחים לי את הPA50 והיו מעמידים לפני שני ארגזים סגורים וחדשים שבאחד יש PA50 ובשני PSR3000 והייתי צריך לבחור חינם אין כסף באחד מהם,בתנאי שאני לא אמכור את האורגן אלא שישאר אצלי, הייתי לוקח ללא היסוס את ה KORG PA50 יש יותר כיוון בקורג למוזיקה מזרחית למרות שבקלות ניתן להעלות מקצבים ולתכנת סאונדים ב3000 ההסתפקות שהייתה לי אם לקחת לארועים קטנים את הE80 או את הPSR3000 עברה מאז הPA50. אני ממש לא לוקח אותו בלב כבד. למרות הכול הטענה של אימי שתחי'ה שקבעה נחרצות שהPA50 נשמע יותר טוב מהE80,היא מוגזמת . שוב, אם באמת נתעלם מהמחיר והיו מעמידים שני ארגזים סגורים כאשר לשם שינוי בארגז השני היה E80-הייתי מסתפק קצת אבל הייתי לוקח בסוף את הE80 למרות המשקל הגדול.גם אם לא נתייחס להרשמה החיצונית למרות שיש מקום להסתפקות-הטכנולוגיה של הE80 בתוספת התזמורת שהוא מוציא והתוקפנות שלו, יש מקום לומר שהוא עדיף על הPA50 בשורה התחתונה. במוזיקה החסידית ובשירים שקטים-וולסים וקצת מזרחית הPA50 יוצא נקי-אמיתי עם סאונד תופים ובס מדהימים ויד ימין מלאה עם אפקטים שיושבים באמת במקום.המדהים הוא שגם ברוב המקצבים שהוכנסו מבחוץ, הPA50 קיבל אותם בשמחה בלי כמעט צורך בנגיעה או בשינויים. צריך להעלות מדריך נוסף שיסביר את התיקיות-הבנקים ועוד...המדריך הקיים לא מספיק. http://users.tapuz.co.il/midi/db/AllFile/A(2).doc כשיהיה לי קצת זמן-נטפל בזה ב"נ. סט שתוכנת היטב,עם PERFOANCE כמו שצריך יישמר יפה דיסקט-ניתן לשמור במחשב ולהעלות בכל פעם.גם עם סט מלא וגדוש ישארו כמעט 10 מגה רקים ופנויים בדיסק של האורגן. לא התעסקתי עוד עם הסיקוונסר הכפול שלו. גם על זה במשך הזמן ב"נ נכתוב מדריך.
שבת שלום לכולם

רועיroi

New member
השופט פסק לטובת קורג

אם הבנתי נכון אתה מטה את הכף לטובת קורג. אחלה (גם זול יותר ב 2000 ש"ח ). תגיד ... כל הקטע של הקורג הוא בסאונד שלו? ? ? אני ממש אשמח לדעת מה בדיוק אתה אוהב בו. וחרשתי עליו בחנות כבר כמה פעמים וגם על psr 3000. הרי כפתורים ואפשרויות- ימאהה לוקח. עיצוב חיצוני- ימאהה לוקח. כנ"ל תחושה בקלידים (אתה אמרת). תמיכת איטנרנט וקלות הכנסת קבצים ימאהה לוקח. אז.... למה כל הרעש סביב הקורג? מחיר נמוך יחסית? סאונד נקי? זה נראה כאליו 3000 בליגה אחרת... אני ממש מתלבט !!! אבל דבר אחד אני יכול לומר - לא יודע... הקורג עשה לי את זה יותר, ניגנתי עליו ופשוט הוא נשמע טוב! ולא כך התחושה על PSR. אבל... לאיש הרוח פיתרונים.

למעלה