אור כמובן מאוהב| ואוראיו מאוהב נאמנאמנאמ... ועכשיו..טםטםטם קליפים- תאמיני או דפנה פיק?
K kepit New member 1/8/07 #21 אור כמובן מאוהב| ואוראיו מאוהב נאמנאמנאמ... ועכשיו..טםטםטם קליפים- תאמיני או דפנה פיק?
נ נעמקה19 New member 3/8/07 #23 בבארבי לא אהיה בכפר המוסיקה [שוב, חו"ל >>], אבל יש מצב שאהיה בכנרת! DD: בכל מקרה - הופעה אקוסטית או רגילה?
בבארבי לא אהיה בכפר המוסיקה [שוב, חו"ל >>], אבל יש מצב שאהיה בכנרת! DD: בכל מקרה - הופעה אקוסטית או רגילה?
L limors2 Well-known member 3/8/07 #24 רגילה! לא הייתי באקוסטית, אבל אני אוהבת חשמליות אלבום שני עם רק שירים חדשים או אלבום שני עם רק שירים קיימים שלא נכנסו לראשון? (שילוב של שניהם זאת לא אופציה בשאלה!)
רגילה! לא הייתי באקוסטית, אבל אני אוהבת חשמליות אלבום שני עם רק שירים חדשים או אלבום שני עם רק שירים קיימים שלא נכנסו לראשון? (שילוב של שניהם זאת לא אופציה בשאלה!)
M mamalala New member 8/8/07 #26 אחד עם שירים חדשים... ומצורף לו דיסק בונוס עם שיריםן שלא נכנסו לראשון P:... מי שיעזוב את הלהקה? - תמר או דנג'ה? אין כזה דבר מישהו אחד או לא את שתיהן!
אחד עם שירים חדשים... ומצורף לו דיסק בונוס עם שיריםן שלא נכנסו לראשון P:... מי שיעזוב את הלהקה? - תמר או דנג'ה? אין כזה דבר מישהו אחד או לא את שתיהן!
P prongs3 New member 9/8/07 #28 ../images/Emo45.gif הם גם כולם קוראים בפורום לפעמים, אז פאדיחות (חזרתי מחו"ל, BTW, בגלל זה לא כתבתי פה המון זמן) תמר על סקסופון טנור או תמר על סקסופון סופרן?
../images/Emo45.gif הם גם כולם קוראים בפורום לפעמים, אז פאדיחות (חזרתי מחו"ל, BTW, בגלל זה לא כתבתי פה המון זמן) תמר על סקסופון טנור או תמר על סקסופון סופרן?
C clyps New member 9/8/07 #29 טנור ../images/Emo6.gif ובאותה נשימה (חה תרתי משמע ): דנג'ה על קסילופון או גיטרה? DDD:
נ נעמקה19 New member 19/8/07 #32 לכל הגילאים בפברואר שיחליטו מה שרוצים עד אז אני מעדיפה לכל הגילאים לקחת פלייליסט או פוסטר? [אה-הא!]
M mamalala New member 25/8/07 #33 שאלה קשה... אממ.. פוסטר שעליו יש את הפלייליסט! (עוגיות לאמץ!) מי שיקפוץ מהבמה (כמו שעושים בהופעות שמישהו מהלהקה קופץ והקהל מרים אותו) דנג'ה או תמר?
שאלה קשה... אממ.. פוסטר שעליו יש את הפלייליסט! (עוגיות לאמץ!) מי שיקפוץ מהבמה (כמו שעושים בהופעות שמישהו מהלהקה קופץ והקהל מרים אותו) דנג'ה או תמר?